Кауфланд - тема 17

• 155 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • оттам, откъдето започва България
 Joy ЧУДО! Днес съседката ми звъни на вратата и ми дава вестник на Кауфланд. Това не помня откога не е било - да получим ние вестник. Но най-интересното, което тя ми каза, е, че разносвачът е направил и снимка на пощенските кутии, след като е сложил вестниците.  #Crazy Луда работа, явно ще доказват после, че ни носят вестници. Пък може и да е друга идеята, не знам.

# 556
 Joy
Дали пък не им е спаднал оборота, та са решили да направят нещо по въпроса...

# 557
  • София
Ние от седмици не сме получили...явно нашия разносвач е в отпуск. Wink

# 558
Някой ползвал ли е матраците на промоция?

# 559
И ние имаме вестник! Simple Smile
Тостер ще си купя. Peace

# 560
Купувай, цените са страхотни! Аз ще я карам по-скромно: сливи, кашкавал "Кенана", паста за зъби "Пародонтакс" без флуорид, един сапун на "Палмолив" за проба, кисело мляко на Кауфланд 3,6% и от петък до неделя - бутерки Аги и яйца.

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 19:52 от didka pitka

# 561
  • Бургас
Хубави ли са тези тенджери под налягане? Много евтини ми се виждат newsm78

# 562
Е, евтини, нали са на 50% намаление.

# 563
  • Бургас
Знам го това 50%, реално е около 20-25-30%, като сравниш същия артикул с реалната му цена в друг магазин.

# 564
Права си, така е, но аз поначало не знам какви са цените на тенждерите под налягане, защото си имам от едно време. Сега я разгледах по-подробно. Пише, че е от благородна стомана, пък и е с голяма вместимост. Най-добре да я видиш на място. Погледнах и цени на такива тенджери и мисля че е добра цената.

# 565
  • Бургас
Благодаря ти Simple Smile

# 566
  • София
Момичета, някакви отзиви за каната за филтриране на вода? Цената ми се струва много ниска и се чудя дали няма да се окаже поредния боклук.  Rolling Eyes
Намерих положителни отзиви за каните Аквафор, но за Акваефект не открих нищо.

# 567
Оф, не е за тук въпроса, ама да попитам все пак...
Слагате ли си каните в хладилника, за да е студена водата в тях или преливате в пластмасова бутилка?
Филтрите дали имат ефект  при биологични замърсители?
Май станаха два въпросите  newsm78

# 568
Аз имам каната и се разсипвам да я зареждам. Много ми е любима. Преливам си филтрираната вода в стъклена кана, а филтрите ги дебна кога са в промоция! Peace

# 569
Това за благородната стомана не означава нищо.Добрата стомана е с проба 18/10.Тя е безвредна и подходяща за здравословно готвене.

Общи условия

Активация на акаунт