KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 77

• 76 236
  • 741
  •   1
Отговори
# 15

Сетих се да питам, тез двечките девойки тази есен щяха да са заети с Киво, нали?

Така се говори. Ще видим наесен.  Grinning Grinning

# 16
                                          Здравейте в сряда! Hug -
                                   С надежда за слънчев и топъл ден!

Скрит текст:

Да ви е усмихнато през целия ден! Grinning

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 10:13 от HELEN60

# 17
Добър ден!

Party Party Party

Малко клюки от рускините  Wink
При тях четох, че Джансу Дере и Бурчин вече на били приятелки. Двете бяха много близки дълго време , като си помагали да преживеят разделите си. Синем също беше в тяхната компания, но по-скоро като дружка на Бурчин. Обаче сега нещо приятелство им се е разсъхнало. Джансу била на сватбата заради дългогодишното си приятелство с Кенан, а не заради Синем. Било показателно и това, че тя не беше в хотела, където бяха настанени приятелите и семейството на булката.

....Пък колко е вярно това само те си знаят  

# 18
 smile3534 Клюкарка   love001

чекити сега аз да не остана по назад  Laughing Laughing Laughing

Бурчинка, продължава да релаксира и да си почива на островчето. Тази сутрин поздрави феновете си в ИГ със снимка от хотела  - оня офисялния за приятелите и семейството на буля.  Grinning

Скрит текст:

а пък Башак и Къванч бей пращат "селям" от друг 'отел... такъв кът за стари приятели  smile3503

# 19
Hug
Абе знам аз, че да клюкариш е грях  Embarassed ама примерно за съседите отсреща  Wink а светските клюки са в категория свободно време и забавления  Laughing Laughing Laughing

А за младоженците няма хабери - някои казват, че са се върнали в Истанбул, а други, че са се качили на яхта  smile3549

# 20
# 21
Привет  wavey

Бурчин не е на острова. С Илкер са се върнали по-рано от останалите в Истанбул още на 15.05 с вечерния полет, заради снимки на Пойраз Карайел на 16.05, даже имаше снимки от летището с фенове, а после и от ресторант, в който са били на вечеря.

Снимката от Instagram може и да е от острова, не знам, но са в Истанбул, пък това за Джансу  newsm78 не ми се вярва, но времето ще покаже.

# 22

Hug Hug Hug

Хайде чакаме клипа.  Grinning

Много хубава Бергюша. Тия цветни ленти можеха да не закриват хубавата гледка, ама в Турция обичат такива шарении. Балони, цветни крушки...  Grinning

..................

Цитат
Джансу Дере и Бурчин вече на били приятелки.

Те пък, големи жени. Излагат се. Може и да е вярно, защото се учудих, че Джансу не беше на моминското парти.

............................

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 15:32 от varna_2

# 23
Клипа на Бергюша ще е чуден - слънцето, морето, небето и тя в бяло  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Да ви кажа честно и аз не вярвам за приятелките. Но ако се замисли човек - те са били близки, когато са били сами, сега дори и да не са се карали настъпва промяна, защото те си имат половинки и вече са двойки - ето Бурчин и Илкер си лежат на плажа , Синем не пуска Кенан във водата  Joy...Напълно нормално е да има отдръпване от компанията, ако си сингъл  Thinking

Статия в която сравняват стила на сватбите на 14-ти. Варничка  Praynig ще погледнеш ли дали няма некоя клюка  Laughing Laughing Laughing

http://www.sozcu.com.tr/hayatim/son-moda/sinem-kobal-ezgi-eyubog … campaign=son-moda

...Сигурно ще критикуват, че нашта булка е без сутиен, ама мъжа ѝ така си я харесва  rotfImbo

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 16:04 от косе-босе

# 24

Те тука сияе  Heart Eyes Heart Eyes 

Ради,  Hug благодаря за уточнението  bouquet аз го ударих точно по клюкарски, писайки коментар върху видяното от снимката  Hug Заприличаха ми дуварите на онези в хотела и се изходих набърже

# 25
Привет Hug

Прекрасна Бергюзар Peace

# 26

Цитат
Статия в която сравняват стила на сватбите на 14-ти. Варничка, ще погледнеш ли дали няма некоя клюка

Няма клюки, няма и сравнения. Просто описват как изглеждат трите рокли, сякаш не се виждат на снимките.

Роклята на дъщерята на Ердоган отразявала последната мода да се съчетават два цвята. Вижда се, че горната част е в екрю, а долната в бяло.

При прическите модерни били плитките и това го имало при Синем.

# 27
Месри , Варна  love001

Роклята на дъщерята на Ердоган отразявала последната мода да се съчетават два цвята. Вижда се, че горната част е в екрю, а долната в бяло.

Значи даматът ни е бил по последният крясък на модата със съчетанието на два нюанса в горната част на ансамбъла  newsm47

# 28
Сори за надписите.

Ще сменя снимките като излязат други.

Всъщност, сега разбрах, че момичето, което поддържа този профил и нейни приятелки са в Истанбул и са се срещнали с Берг. Мисля, че са бразилки.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт