KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 77

• 76 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Кенан и Синем вече са почнали ваканцията.

Щракнали са ги на яхта с група приятели. Тръгнали са от Göcek и са акостирали в Бозбурун.

"Всички с изключение на Кенан и Синем влязоха в морето. Имирзалъолу се оттегли да си почива. Приятелите на Синем се опитваха да я вкарат в морето с викове "Оооо Синем Имирзалъ!" Всички настойчиво скандираха "Ела, ела, русокоске", но Синем отклони настойчивата им покана."

Кенан се вижда само тук. Затова другите снимки ги оставям в линка.

Заглавието е "Шокиращо действие от страна на Синем Кобал по време медения месец"

Не знам, някакъв неприличен жест  ли е направила. Тук ръката й са я замъглили.

Други снимки

http://www.gecce.com/fotogaleri-sinem-kobaldan-sok-hareket-bikin … enan-imirzalioglu

# 661
Добро утро Hug

Добре си карат медения месец младоженците Grinning

Колко е хубаво да запазиш приятелството си с колежки след финала на сериала Peace

С тази шеговита снимка на Кенан ви пожелавам весел уикенд Heart Eyes hahaha bouquet

# 662
                                                  Привет! Hug

Усмихнат ден и слънчево настроение! Grinning Grinning

И една красива снимка на Дениз - да ви е цветна съботата! Heart Eyes Hug

Скрит текст:
                      Благодаря за всичко, което сте споделили! Hug bouquet

# 663

Попадна ми тази сутрин интервю с Керем Бюрсин.

Казва, че през септември започва сериал с Ай Япъм.

Брех, освен дизита на баш продуцента, друго май няма да има през новия сезон. Това е шестият сериал на АЯ, за който чувам Joy

# 664
Добро утро! Hug Благодаря за всичко споделено! bouquet mrstraetz love001 love001 love001

# 665

Ето и лодката

# 666
Здравейте!  Hug Hug Hug

Много снимки, но шортетата на Кен не се виждат добре search ...само флоралните бикини на йенгето са на преден план  Grinning Grinning Grinning
Обаче той е епилиран  Wink

Ето го жеста на Синем  Grinning

Демек "гледайте си морето, аз влизам в каютата при Кенан , ще четем сценарии..."  hahaha Joy Joy Joy

....И още един жест на любов от нейна страна  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Лодката е същата, която Кенан наема много лета поред. 24 метровия 'Xenos II'  или "Чужденец" от гр. Има 4 души екипаж и 4 каюти и струва €650 на ден.

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 11:53 от косе-босе

# 667
 Привет! wavey wavey

И.....замириса на море.... в хулиганската тема.... Joy Joy Joy
И ашк кокусу вар, смешки вар, жестове вар, всичко вар!  rotfImbo rotfImbo

Нека разпускат и да се радват на ваканциите си,
че наесен да видим с какво ще зарадват феновете си... Grinning

Усмихната събота на всички хулигани! Heart Eyes

# 668

Госпожа Имирзалъолу трябва да внимава повече с етикета.  Grinning Grinning Grinning

# 669
Искам такива снимкиииии!  Praynig Praynig Praynig

Откога не са ги хващали по плажовете.

# 670
Браво!
Видяхме и патрона! Heart Eyes

Цитат
Много снимки, но шортетата на Кен не се виждат добре search ...само флоралните бикини на йенгето са на преден план  Very Happy Very Happy Very Happy
Обаче той е епилиран  action068

Joy Косе,  Hug И епилиран и неепилиран, и с шортета и без шортета  rotfImbo Кени си е чок гюзел! Joy

# 671

Joy Косе,  Hug И епилиран и неепилиран, и с шортета и без шортета  rotfImbo Кени си е чок гюзел! Joy

Laughing Laughing Laughing

Установено е , че окосмението на патрона не е паднало геройски в името на младата булка  Joy или поне не е доказано. Кенанистите отсякоха, че този на снимката не е Кенан, а друг от компанията  Bu adam Kenan değil Peace

Цитат

Анализ на жеста на Синем в пресата - съобщението:"Кенан е мой"  hahaha

Да сложа и Улуч бей от предните дни на гости в кафенето на Берг Heart Eyes

Както и едно откровение от Ръза - Kardesim, abim ve ben... Сестра ми, батко ми и аз  Grinning Grinning Grinning
...разбрах, че сериала му ще направи финал на 9-ти епизод  Sad

Утре...

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 14:01 от косе-босе

# 672
Утре ще чакаме снимки с Бергюша и Алито,

ако е решил да удостои с внимание папараците.  Grinning

# 673

Анализ на жеста на Синем в пресата - съобщението:"Кенан е мой"  hahaha

А в Учанкуш

"Това вече е прекалено, Синем!"

И аз като слагах сутринта снимките се зачудих дали мъжът е наистина Кенан. Защото носеше някаква златна гривна на ръката си и беше по-накичен от Синем.

# 674

Пише, че два от чуждестранните оркестри са отказали да участват на музикалния фестивал, заради страха от честите бомбени атентати в Турция.

Не се вижда обаче дали мюзикълът на Берг ще се състои.

Общи условия

Активация на акаунт