KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 77

• 76 229
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Колкото гърбове намаза, толкова   rotfImbo rotfImbo
Сега ще маже само на Синемчето! Joy Joy Joy

# 691
От туитър

Не е ли възможно Синем да е направила този жест, когато една от приятелките й казала " Може ли Кенан да дойде да ми намаже гърба?"

rotfImbo

Колкото гърбове намаза, толкова   rotfImbo rotfImbo

rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 692
Колкото гърбове намаза, толкова   rotfImbo rotfImbo

Абе маже той, нищо те маже.

Отишъл да си легне като пенсионерин, изтървал дечко от око и днес цял ден й обсъждат щуротиите.  Joy

....................

Последни новини от дизи фронта.

Работното заглавие на сериала, за който се подготвя Къванч Т е "Черно и бяло", но все още не е утвърдено като окончателно. Първата версия на сценария не е била на очакваното ниво и започнало пренаписването му.  Говореше се, че режисьор на сериала ще бъде Улуч Байрактар, но очакванията не се сбъднаха. Научихме, че  за режисьор е определен  Ali Bilgin, който работи с Чаатай Улусой в "Прилив-отлив" и "Делибал". Улуч Байрактар ще бъде режисьор на сериала на Чаатай, тъй като е по-добър в екшън сцените.

За партньорка на Къванч пак се спряга Туба. За разнообразие този път са добавили и Серенай.  Grinning
Планира се сериалът на КТ да започне през ноември или декември по Стар ТВ.

# 693
Ами какво да прави и той душа носи.
Цяла вечер покрай деч, маже я и други работи,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
през деня ще спи,
щото денят бързо преваля, трябва да е бодър за следващата нощ. Joy Joy Joy
Като я гледам каква е нахилена, лудее и се на Синемче!

# 694

Отишъл да си легне като пенсионерин, изтървал дечко от око и днес цял ден й обсъждат щуротиите.  Joy

Цяла вечер покрай деч, маже я и други работи,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
през деня ще спи,

rotfImbo rotfImbo

Нее! Казал ѝ е аз лягам, ти сваляй банския и идвай! Тя затова е бързала, да не вземе да заспи  Joy Joy Joy Joy

Варна  Hug мерси за инфото.
Значи Байрактаров отива при Чачко  Peace

# 695
С две думи за "Черно и бяло" - я камилата, я камиларят. Пишете го февруари.

На Чачко сериалчето може да е по-скоро, наесен.

Керем Бурсин е също наесен.

Кара Севдата продължава.

И кои са другите сериали на АЯ? Не внимавах като се изписаха в темата  Joy Joy Joy

Така и не разбрах, Кенан със сигурност ли ще снима?
И аз благодаря за инфото! Hug Hug Hug Hug Hug

# 696
косенце, ти пък го изкара неуморен.   rotfImao rotfImao rotfImao

# 697

И кои са другите сериали на АЯ? Не внимавах като се изписаха в темата  

С Кадир Доулу има един.

И с Кенан казаха уж. 60 минути, от януари.

# 698
Този Кадир не е от нашата банда. Няма да го гледам. Joy Joy Joy

Значи остава сериалът на Халит  Praynig /моля се за едно нещо/
и на Чачи.  Heart Eyes
За есента говоря.

# 699
# 700
Много новини, снимки  и веселба hahaha Heart Eyes благодаря за споделеното bouquet

Всяка есен започват нови сериали, но по- важното е кой ще оцелее 1,2 че и 3 сезона  Mr. Green

Халит е в страхотна форма, а Каспър блести от чистота и белота- бих го нарекла Снежко/или Снежанка/ hahaha

Много се радвам , че Берг си има свое местенце, където феновете винаги могат да я намерят за снимка,автограф или среща- уважението е взаимно Peace

# 701
Ммммм мисля си нещо, на Синемче няма ли да и се прииска да си направи едно кафене? Praynig Така да не скучае като не и вървят сериалите. newsm78 Те тогава хуквам за Истамбул, сядам у кафето и не мърдам без автограф и снимка със Кенан(и Синем разбира се Joy) За сериали говорите, хич не ги мисля, имам си за гледане наесен. Нищо ново не поглеждам ,освен този с Халит. За момента от тези които гледам най интересен ми е Кьосем султан. Той свърши де за сега. Другите така са зациклили, че не виждам смисъл от още сезони. И Пойраз и Парченцата, та дори и Възела,  а да не говоря за Йетера. Хах забравих Кара Севда,него явно фенките на Бурак го поддържат на повърхността. Ама хубави лоши гледам , от любопитство. С нетърпение чакам януари. love001 love001 love001

# 702
Ммммм мисля си нещо, на Синемче няма ли да и се прииска да си направи едно кафене? Praynig Така да не скучае като не и вървят сериалите.

Най-много някоя модна агенция да открие.  Laughing Laughing Laughing

# 703
От туитър

Не е ли възможно Синем да е направила този жест, когато една от приятелките й казала " Може ли Кенан да дойде да ми намаже гърба?"

rotfImbo

Отишъл да си легне като пенсионерин, изтървал дечко от око и днес цял ден й обсъждат щуротиите.  Joy

Цяла вечер покрай деч, маже я и други работи,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
през деня ще спи,

rotfImbo rotfImbo

Нее! Казал ѝ е аз лягам, ти сваляй банския и идвай! Тя затова е бързала, да не вземе да заспи  Joy Joy Joy Joy

Хулиганките ми те!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes От толкова смях с вас... бръчки около устата получих да знаете.  newsm47 Нема ме иска Фреди такава сбърчосана  Joy Joy Joy

Значи за Чачуни и Байрактарчето мога само да рипна  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  и ха дано, да кажа.  Praynig Praynig

Слънцеееее, благодарско за инфото и превода! love001 love001 love001

# 704

Значи за Чачуни и Байрактарчето мога само да рипна  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  и ха дано, да кажа.  Praynig Praynig

Hug

Обаче ти предупреди там фенките на Чачуни, ако не са запознати с творчеството му де... че при Байрактаря йекшъна е за сметка на либофта  Wink Joy Joy Joy Joy

Чачко има да фърчи из въздуха кат батьо си , хич няма да му е до целувки и любов  hahaha

.....................
Екшън  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт