Никога не съм имала смартфон, бях се зарекла, че ще съм човекът, който ще купи последният произведен телефон "с копчета" и с минимални функции. Сега обаче се оказва, че заради работата си ще се наложи да си купя такъв, колкото и да не искам.

И оттам нататък абсолютно не знам какво да правя и какво да гледам. Ето за какво ще ми трябва основно: телефон, аларма, калкулатор, календар, евентуално sms (това са нещата, за които и сега си ползвам телефона), плюс e-mail и Twitter, може би и Facebook, още не са ми казали. Трябва ми да е здрав и батерията му да държи максимално много, че като гледам колегите как непрекъснато ги зареждат, а моята Нокия си държи по 10 дни (буквално) и...
Искам да е максимално лесен за употреба, максимално безпроблемен откъм софтуер (че всички се оплакват от различни марки в това отношение) и възможно по-евтин, защото фирмата няма да ми го покрие. Сключих договор с МТел преди месец, така че няма как да го взема с договор. Другите възможни екстри не ме интересуват, искам наистина да е максимално опростен, но e-mail и Twitter са ми категорично необходими. Ако може и да не е една педя, би било чудесно.
Благодаря!