Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 310
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 3 150
  • София
Това да се чува. Mr. Green

https://www.facebook.com/Kristian.Kostov.OfficialFanPage/videos/1386211228091485/
"Изключително съм горд да съм българин." Peace Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 16:19 от t1n43t0

# 3 151
  • Испания
Абе как успяхте да чуете кое от двете момчета е по-добро в триото с Билан?  newsm78
Аз на фона на Билан  Flowers Rose  не успявам да чуя нищо друго.
Все пак ми се струва, че Лев има по-изнесен глас, което в много случаи е предимство.
Но не следя руска музика и нямам никакви впечатления, освен споменатия клип.

Следя формата и цялостното представяне на всеки участник.

# 3 152
Така ще е докато Евровизията има състезателен характер....а не е просто музикален празник в който си дават среща различните страни и етноси в музиката на Европа.Така ще могат да се чуят песни на различни езици,култури,с типични  етноелементи...и може да е и по-интересно.(Песента на Елица и Стунджи много се хареса на времето например).И може да се избяга от мейнстрийма и налаганата от музикалната индустрия вкус....
И тогава всеки ще е интересен с индивидуалността си и със спецификата си...а и няма да е възможно да се сравняват и класирането ще е ненужно,защото няма да могат да се стравняват толкова различни неща.Все едно да сравняваш ябълки с череши ,праскови и т.н.,като всеки плод си има свой вкус и сладост. Simple Smile
На мен лично нещо такова би ми било много по-интересно...отколкото да се слушам песни като извадени от конвейр.А и мисля,че ще е и доста по-стойностно.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 16:52 от Zhani

# 3 153
  • Испания

... или кой за когото реши.  Wink

# 3 154
  • София

... или кой за когото реши.  Wink
Е, не казвам "Гласувайте". hahaha hahaha Гласуваме си, пък - който както. hahaha Hug
Той Кристиан е в 5 категории, пък, на всичкото отгоре.
Даже и Поли я има. Whistling

# 3 155
Тинче, предполагам, че това вече си го виждала:

# 3 156
Двама титани  Simple Smile

# 3 157
  • София
hellymod Hug Heart Eyes
Бях го забравила. Heart Eyes Blush Както казва Армутлиева: "Ма, МНОГО си добър." bowuu hahaha

На мен любимо си ми остава "Болката отляво" в Х-Фактор. Може би, защото ми е любима бг песен.
Но и "Позови меня": Heart Eyes
Скрит текст:

А ето едно изказване на шведа - че Салвадор заслужавал победата, но речта му не подхождала на победител: Thinking Thinking
http://wiwibloggs.com/2017/05/16/robin-bengtsson-says-salvador-s … ue-winner/189816/

# 3 158
  • Вестерос
Изгласувах се и аз Simple Smile

Сетих се днес за моята любима песен победителка и си я слушам цял ден  Joy Joy

Скрит текст:

Аз много харесвам кавъра на Крис на Сиа- Пандалийр на кастингите със столовете

# 3 159
  • София
Тифчони newsm51

Аз се разрових за новини покрай Евровизията. Embarassed

Естествено и очаквано - Лисабон ще е домакин догодина, в MEO Arena. 20,000 души капацитет и се намира на 15-тина минути от международното им летище:
http://www.escdaily.com/eurovision-2018-lisbon-confirmed-2018-host-city/

Манс Heart Eyes май-май ще се включи в екипа за избора на британското участие догодина:
http://esctoday.com/148269/united-kingdom-mans-zelmerlow-join-se … -british-entrant/

# 3 160
  • Вестерос
Що отива там Манс?

# 3 161
  • София
Никаква идея. Embarassed
Обаче може и към София да намине, да подаде ръка. Имаме опит с шведски екипи. Crazy hahaha

# 3 162
  • в сърцето на един мъж...
Абе как успяхте да чуете кое от двете момчета е по-добро в триото с Билан?  newsm78
Аз на фона на Билан  Flowers Rose  не успявам да чуя нищо друго.
Все пак ми се струва, че Лев има по-изнесен глас, което в много случаи е предимство.
Но не следя руска музика и нямам никакви впечатления, освен споменатия клип.

Нелка, аз нямам слабост към ни един от тримата, само съдя по отделните части на песента и по реакцията си към тримата - единствено на Крис на откъса ми настръхна кожата. За мен това е показателно, че той ми е харесал повече.
Ох, много обичам Сбогом, моя любов Heart Eyes

Гласувах Mr. Green

# 3 163
Аз от няколко дни постоянно си пускам негови изпълнения от Х Фактор. Това съм го слушала поне двайсет пъти от снощи:
Скрит текст:

# 3 164
  • София
Ох, много ме радвате с тези клипчета. Hug
Систем, и аз си припомням Голос.Дети и Х-Фактор: Heart Eyes

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт