Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 773
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Цитат
Tommi, не знам какво й се струва странно на акушерката. Не е задължително гърдите да те болят непрекъснато или да да наедряват

Мен даже изобщо не ме боляха, в нито един момент, нито съм усещала напрежение. На никого не му се стори странно.

# 151
Благодаря ви за отговорите!
Малко ме успокоихте Simple Smile
Аз съм с две неуспешни и сега като кажа на акушерката, че нямам никакви бременелски неразположения и започва да се чуди, вместо да ме прати на преглед.

# 152
Зададох си въпроса в друга тема, но понеже не получих отговор си позволявам да се цитирам и тук

Хайде и аз с въпрос  Laughing Сутринта при бърсане забелязах малко количество прясна кръв. Бременна съм в 30 г.с. Мисля, че не е от влагалището, а от ануса. Усещам и лек дискомфорт. Идеи какво може да е?

# 153
  • София
Зададох си въпроса в друга тема, но понеже не получих отговор си позволявам да се цитирам и тук

Хайде и аз с въпрос  Laughing Сутринта при бърсане забелязах малко количество прясна кръв. Бременна съм в 30 г.с. Мисля, че не е от влагалището, а от ануса. Усещам и лек дискомфорт. Идеи какво може да е?
Хемороиди ?

# 154

Може да е от хемороиди. Най-добре иди на лекар ако не си сигурна от къде е.

# 155
И аз си помислих за хемороиди, но те не кървят ли след като се изходиш само. Аз ходих по малка нужда тогава

# 156
  • София
И аз си помислих за хемороиди, но те не кървят ли след като се изходиш само. Аз ходих по малка нужда тогава
Ако са раздразнени, пак е възможно.

# 157
Здравейте момичета  ,след няколко положителни теста за бременност и закъснение на м от 2 дни...имам едни почти постоянни болки и подуване в корема ,които започнаха още 4 дни преди закъснението .Първа бременност ще ми е и незнам дали е нормално . Нямам никакви други симптоми , просто съм като плондер и често ме свива и боли ниско доло особенно следобед . Малко преди да разбера че съм бременна ми откриха бактериална вагиноза , която ще мога да лекувам чак след първия триместър. Още не съм посетила генеколога ми и съм много притеснена ,дали тя е причината ата за тези болки? Някой имал ли е подобен проблем?

# 158
Нормално е да имаш болки ниско долу в ранна бременност.

# 159
  • София
Здравейте момичета  ,след няколко положителни теста за бременност и закъснение на м от 2 дни...имам едни почти постоянни болки и подуване в корема ,които започнаха още 4 дни преди закъснението .Първа бременност ще ми е и незнам дали е нормално . Нямам никакви други симптоми , просто съм като плондер и често ме свива и боли ниско доло особенно следобед . Малко преди да разбера че съм бременна ми откриха бактериална вагиноза , която ще мога да лекувам чак след първия триместър. Още не съм посетила генеколога ми и съм много притеснена ,дали тя е причината ата за тези болки? Някой имал ли е подобен проблем?
И аз имам ниско долу болки, започват след 16 часа, това от 2 седмици вече. Пия но шпа и така.

# 160
Мили дами,утре на 04. Трябва да ми дойде,вчера си правих Шуър Чек и след 10-ата минута погледнах и имаше втора чертичка,днес си правих някакъв лейди тест и също имаше втора чертичка на 2-рата минута,ноо многоо бледа. Та въпроса ми е нали щом изобщо излиза втора черта значи,че съм бременна? Понеже не ислам да съм отново разочарована! Не смея да се зарадвам направо от страх

# 161
Щом днес се е появила втора чертичка, макар и бледа, тогава честито  Simple Smile

# 162
  • София !
Честито и от мен!  bouquet

# 163
Честито! Лека бременност.  Hug

# 164
Момичета,благодаря ви! Днес сутринта си направих трети тест със същата бледа чертичка,вече съм сигурна,че съм бременна! Притеснявам се обаче че ме боли корема една тъпа болка и незнам дали е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт