Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 37

• 128 423
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Незнам ама аз събота и неделя като спя повече и се събуждам подута Tired, а през седмицата като ставам в 6 съм по свежа.
Този с уреата е мн приятно кремче, аз не съм имала проблеми с него, даже откога искам да го взема пак, ама имам още 5 за доизразходване.

# 136
  • най-шареното място
Едва ли. Бях го взела за нещо като лишей около очите за друг и няколко пъти го пробвах - никакви проблеми.

# 137
Благодаря !  bouquet

# 138
Искам да похваля шампоана на Балеа https://www.google.bg/search?q=balea+silber+glanz+shampoo&es … HV62qKserU9XrrrgC
Направиха ми омбре( несполучливо според мен) но за да не си горя косата не боядисвам отгоре с тъмно .
Общо взето минах от първоначален вариант http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bwy1464333345v.jpg

До доста по различен http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1464333399h.jpg

Признавам ударих и една пепеляво руса боя (съвсем малко по краищата) . Но оранжевото намаля !Извинявам се за дългия пост.

# 139
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ако някой си търси плътни пастелни лакове, то новите
 подхранващите лакове на Essence са много приятни -  ще видим в бъдеще и колко подхранват. Цена 4,39лв.

http://www.beautifullsin.com/2016/05/essence-color-care.html

# 140
Може ли да ми  кажете някоя марка розова вода,но такава от която наистина сте доволни и матиращ и траен фон дьо тен.Аз днес си взех розова вода на  Agiva  ,ще споделя ако съм доволна,а какъв е ефекта от тази бронзираща пудра на Катрис омазнява ли и блести ли много,като основа ли я ползвате,на мен от бялата основа на Катрис ми излязоха малки, ситни пъпчици по челото и на бузките малко

За фон дьо тена - L'oreal Infallible Matte 24hr
Много съм доволна, трайно и хубаво покритие.

# 141
Може ли да ми  кажете някоя марка розова вода,но такава от която наистина сте доволни и матиращ и траен фон дьо тен.Аз днес си взех розова вода на  Agiva  ,ще споделя ако съм доволна,а какъв е ефекта от тази бронзираща пудра на Катрис омазнява ли и блести ли много,като основа ли я ползвате,на мен от бялата основа на Катрис ми излязоха малки, ситни пъпчици по челото и на бузките малко

За фон дьо тена - L'oreal Infallible Matte 24hr
Много съм доволна, трайно и хубаво покритие.

Още един глас за фдт  на Лореал Peace

# 142
И от мен един глас, дори ми харесва повече от Макс Фактор 3 в 1

# 143
Ако някой си търси плътни пастелни лакове, то новите
 подхранващите лакове на Essence са много приятни -  ще видим в бъдеще и колко подхранват. Цена 4,39лв.

http://www.beautifullsin.com/2016/05/essence-color-care.html

Не знам колко подхранват лаковете, но при мен започна да се бели лака още първите няколко часа, а след два дни, докато го изчистя беше останал до половината на ноктите. Отдавна не бях попадала на толкова слаб лак

# 144
Жалко.При мен започнаха да се цепят крайчетата едва на 4-я ден, а като се има предвид, че на ден си мия ръцете поне по 30 пъти е голямо постижение.

# 145
  • най-шареното място
Отзиви за деним колекцията на катрис лакове има ли?
За мен 4 дни е ужасно малко, Нищо под 7 не ми харесва.

ПП Сенките се оказаха мъка- течния метал е малко цветове без тестери. Хваленото по блогове не е внесено. Май ще подарявам друго или ala nude Палитра, но тя също няма тестери.

# 146
При мен дори Опи, Зоя и Чайна не издържат повече от 4 дни.Зависи и от плочката  Peace

# 147
ПП Сенките се оказаха мъка- течния метал е малко цветове без тестери. Хваленото по блогове не е внесено. Май ще подарявам друго или ala nude Палитра, но тя също няма тестери.
Ом, чудех се на кои сенки си се спряла.
Странно с тестерите,  в Lilli и DM Liquid Metals на Catrice имаха тестери на всичките цветове: в издърпващите се рафтове на стелажа на марката; най-много да липсва някой крАднат. Или поне така беше преди няколко месеца, от тогава не съм гледала сенки.
----
P.S.: и мен ме вълнуват предимно 7-дневните лакове  Mr. Green, при теб кои доказано се задържат толкова?

# 148
  • Стара Загора
Какви 7 дни с един лак, рядкост е това за мен. И не че не издържа, просто ми писва. Аз не харесвам лаковете заради трайността, а заради цветовете. Ако ще и 10 дни да стои, като не го възприемам на ръцете ми....

И ми е непонятно как се бели до половината на ноктите лак? Освен ако не се чопли. Crazy
Трябва да съм ходила месец с него, за да се случи това. Laughing

# 149
Какви 7 дни с един лак, рядкост е това за мен. И не че не издържа, просто ми писва. Аз не харесвам лаковете заради трайността, а заради цветовете. Ако ще и 10 дни да стои, като не го възприемам на ръцете ми....
Винаги съм лакирана, а не обичам да се лакирам Mr. Green, едно - заради времето, което ми отнема и най-вече не мога просто да седя, чакайки да изсъхне до 100% и нищо да не правя с ръцете си. В момента в който се лакирам, решавам/се налага/искам и извършвам най-пагубните дейности за 1 пресен маникюр. Да се ограничавам ми коства много и мога да си го причиня веднъж седмично, без да го чувствам като сериозна лична жертва Mr. Green. (и да, ползвам Good to Go _ Essi, незаменим ми е)
На мен лак ми е омръзвал на 2рия ден само, ако по принцип не ми е харесвал достатъчно, т.е. "омръзването" мн рядко ми е фактор. Здрав лак сменям само, ако цветово ще се бие силно с дреха, която държа да облека Peace

Общи условия

Активация на акаунт