Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 37

• 129 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Аз го ползвам за лице, страхотен е  Peace
И аз ще го ползвам за лице,също и за шия и деколте.В пъти по-хубав е от Ейвънските,които обикновено ползвам,само че не съм сигурна,че през зимата ще ми е достатъчен,предпочитам по-подхранващи кремове,но за сега е идеален.

# 361
  • най-шареното място
Merci. Явно е като старият бял крем, който беше пак така - лек и универсален.

# 362
Аз съм със суха кожа и ползвам на Лумене, изобщо не е лоша. Освен това най9светлия цвят ми пасна много, въпреки опитите на продавачката да ми продаде по-тъмния цвят

много ти благодаря  Flutter

# 363
  • Бургас
Merci. Явно е като старият бял крем, който беше пак така - лек и универсален.

Старият бял крем ми омазняваше кожата,някак не ми попиваше,а този бързо попива,снощи доста щедро се намазах,но днес сутринта нямах мазен филм по кожата.Новият крем повече ми харесва Heart Eyes

# 364
ще пиша и тук, но наистина ми е голям проблем, можете ли да ми предложите пудра за суха кожа newsm78
Случайно зимата бях купила от ДМ една пудра s-he компактна и евтина. Моята кожа не е суха сега, но зимата е нормална към суха и не ми се случи тя да изсуши изобщо което  много ме изненада. Няма огледало и гъба към нея. С четка става много хубаво. Струваше не повече от 6 лв доколкото си спомням или там някъде. Има тестери. Според мен е идеална за цената си върху крем хидратиращ, предполагам върху ВВ крем или нещо там леко лятно покритие.  Щом ви е суха кожата избягвайте прахообразни продукти. Трудно се нацелва подходяща пудра , независимо каква е кожата и дали пудрата е евтина или скъпа. Навремето мисля че съм имала компактна на Лумене и също бях много доволна от нея.
http://kremmania.hu/kremek/s-he-stylezone-compact-powder
тук намерих снимка  Blush

# 365
Новият крем на Нивеа поне според мен няма нищо общо със стария им универсален вариант. Предишният определено беше по-мазен, трудно попиваше, което мен изключително ме дразнеше, и ароматът му беше друг. Заради това с години не ползвах изобщо козметиката им - толкова неприятно усещане имах, само като си представя. Този новия го пробвах буквално на принципа проба-грешка и не съжалявам. Пасна ми чудесно, не ме омазнява, чувствам си кожата подхранена.
Пропуснах да напиша в предния пост, че го ползвам освен за лице и за шията.

# 366
Крема на Нивеа и на мен много ми харесва, въпреки че имах предубеждения към него.
И аз го ползвам за лицето и шията. Peace

# 367
  • Бургас
~Karina~ ,напълно съм съгласна,аз го купих само защото беше до касата и ми хареса кутийката,ако не ми беше паснал щях да го подаря на майка ми,тя обича козметиката на Нивеа.Ще я попитам дали има нужда от крем и направо ще и купя и на нея,тя е с много суха кожа и ще и се отрази добре.
Определено новото кремче на Нивеа е добро и е тъкмо по темата-евтино и качествено.

# 368
А нещо за бременни против стрии да ми препоръчате? Предишните ми бременности бяха отдавна и си спомням,че ползвах на Регал, но не знам има ли го още? А и сигурно има и по-хубави вече,но 30-40 лв не ми се дават,а коремчето започва да расте и трябва да взема мерки.  Blush

# 369
  • Перник
А нещо за бременни против стрии да ми препоръчате? Предишните ми бременности бяха отдавна и си спомням,че ползвах на Регал, но не знам има ли го още? А и сигурно има и по-хубави вече,но 30-40 лв не ми се дават,а коремчето започва да расте и трябва да взема мерки.  Blush

Аз на времето (преди 9 години) ползвах Рубела. Сега бих ползвала кокосово или какаово масло  Peace

# 370
  • Сливен
шипковото масло го препоръчват за стрии при бременност

# 371
ще пиша и тук, но наистина ми е голям проблем, можете ли да ми предложите пудра за суха кожа newsm78
Случайно зимата бях купила от ДМ една пудра s-he компактна и евтина. Моята кожа не е суха сега, но зимата е нормална към суха и не ми се случи тя да изсуши изобщо което  много ме изненада. Няма огледало и гъба към нея. С четка става много хубаво. Струваше не повече от 6 лв доколкото си спомням или там някъде. Има тестери. Според мен е идеална за цената си върху крем хидратиращ, предполагам върху ВВ крем или нещо там леко лятно покритие.  Щом ви е суха кожата избягвайте прахообразни продукти. Трудно се нацелва подходяща пудра , независимо каква е кожата и дали пудрата е евтина или скъпа. Навремето мисля че съм имала компактна на Лумене и също бях много доволна от нея.
http://kremmania.hu/kremek/s-he-stylezone-compact-powder
тук намерих снимка  Blush
оооо непременно ще я видя, иначе знам, че за суха кожа не се препоръчва пудра, но тъй като кожата под очите ми е супер тънка и малките вени и капиляри се виждат като сенки под очите което ме побърква та ползвам коректор, който съответно изисква пудра да не се разтича и размазва, доста пудри си взех но повечето в околоочна област седят като ужасно, точно защото не мога да намеря подходящата пудра за сега съм намерила решение с бебешка пудра :😃 но наистина с нея най добре седи засега май 😄

# 372
На мен ми дадоха тестер за нов крем в подобна опаковка на Нивеа, но май пишеше, че е за лице. Аз съм с комбинирана към мазна кожа обаче, и при мен беше супер неприятен - първо го чаках 10 минути да попие, което така и не се случи, и го попивах отгоре с хартия. Обаче гадината направи и зверски кир ефект  Mr. Green Та първия път направо го измих. Супер тежък.
На следващия ден, понеже явно не ми дойде акъла в главата, се намазах отново - естествено, както е рекъл Айнщайн по темата, резултатът беше същият. Върху него никакъв ББ/СС/ФДТ не мога да намажа, понеже и те се ронят - абе, тотален фейл беше при мен  Crossing Arms

# 373
  • Бургас
crazytedi ,виж и тази пудра:
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0+%D0%BC%D … Xha9ABLEb8OfEM%3A
Не е за суха кожа,но пък за фиксиране е най-страхотната и незабележима пудра,с нея нищо не ми се разтича и размазва,поне е наистина евтина и не пречи да се пробва.Мислех,че искаш пудра за цялото лице и затова ти препоръчах Макс Фактор,но ми се струва,че над коректора ще стои доста тежко.
rockyraccoon,и аз съм с мазна кожа,но този крем на Нивеа ми попива бързо,преди 5 мин се намазах и вече е попил.За кир ефект изобщо няма и намек,може би са ти дали мостра на друг крем на Нивеа.Аз по принцип само вечер слагам крем,на сутринта се измивам и тогава слагам ББ/СС/ФДТ,не ми се получава добре ако ги нанасям върху крем.Имах една сутрин доста неприятна изненада,бързах,а реших да сложа и крем,и фон дьо тен и направо станах на петна,оттогава крем ползвам само вечер или когато нямам намерение да слагам фдт.

# 374
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Олиото на Хип или бутерът на Алверде...Но ако пак ми се наложи, бих взела пак първото.
http://www.beautifullsin.com/2015/09/blog-post.html?m=1

Общи условия

Активация на акаунт