Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 37

• 128 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ти,Holly Pink  Hug

# 571
Може ли да ми  кажете някоя марка розова вода,но такава от която наистина сте доволни и матиращ и траен фон дьо тен.Аз днес си взех розова вода на  Agiva  ,ще споделя ако съм доволна,а какъв е ефекта от тази бронзираща пудра на Катрис омазнява ли и блести ли много,като основа ли я ползвате,на мен от бялата основа на Катрис ми излязоха малки, ситни пъпчици по челото и на бузките малко

На Милва наистина мирише на рози и овлажнява кожата. Аз съм с комбинирана и когато вечер след тоалета си я пръскам върху лицето сутрин кожата е омазнена. Но водата е добра. Приемам, че просто не трябва вечер да оставям върху лицето си.

# 572
Бихте ли ми предложили лек шампоан, подходящ за всекидневна употреба, който да щади косата ми? На морето си мия косата всеки ден след плаж, а това е убийствено за нея. Обикновенно я мия веднъж седмично. А употребявам и спрей с УВ защита за коса. В този ред на мисли някой дали може да ми каже с какво си пазите косите от слънцето. моята се обезцветява силно и има нужда от такава защита. Преди няколко години ползвах спрея на Каротен, едно червено шише беше, около 10 лв, но го спряха от производство и сега си взех подобен спрей от ДМ.

# 573
  • София
Ей тоз ти препоръчам:

Скрит текст:

# 574
Някой ползвал ли е гел-лаковете на ГР? Имате ли впечатления? bouquet

# 575
Тези които са без печене ли, в комплект с топ?  Питай в лаковата, мисля, че имаше ползвали ги.

# 576
  • Перник
И аз не харесвам лаковете на Флормар. Предпочитам Перфект.
Най-после пробвах балсама на Лидл с кератин и съм доволна от него. Като пуснаха серията си взех само шампоан, хареса ми. Сега ползвам шампоана Сиен мед, който се води за чувствителен скалп и честа употреба. За моя изненада, прави доста обилна пяна, измива добре, оставя косата мека, даже твърде мека, да не кажа сплескана. Балсамът с кератин оправя нещата, като дава плътност.

# 577
  • София
Лаковете не Перфект не покриват добре и равномерно.  Mr. Green Но имат богат избор на цветове.

# 578
  • Перник
Лаковете не Перфект не покриват добре и равномерно.  Mr. Green Но имат богат избор на цветове.

При мен само един стои на черти, но това ми се е случвало с телесните нюанси и на други марки  Peace

# 579
Най-после пробвах балсама на Лидл с кератин и съм доволна от него. Като пуснаха серията си взех само шампоан, хареса ми.
Ууу супер, тъкмо се канех тези дни да си взема от шампоана. Виждам вече, че е харесван.
За лаковете на Перфект - доволна съм най-вече от пясъчните, ама пусто много трудно се маха. ooooh!
Лакочистителите от Лили ли бяха много хвалени тук или от Лидъл? Thinking

# 580
  • Перник
От Лили са много хвалени, но не съм ги пробвала. Аз харесвам лакочистителят на Лидл (синия - нещо все не се престрашавам да си взема без ацетон  newsm78). Та, с него, както и с Форте нямам никакви трудности при махане на пясъчен лак.

# 581
  • Сливен
скарбовете на Афродита бяха ли хубави,тази седмица са намалени в К. на 3.50лв,по спомен

# 582
скарбовете на Афродита бяха ли хубави,тази седмица са намалени в К. на 3.50лв,по спомен

Хубави са,на мен ми харесват.След тях ползвам маслото за тяло на Афродита.

# 583
Дайте нещо за много суха коса,шампоан,балсам.В банята направо скърца като я намокря.

# 584
  • Сливен

Хубави са,на мен ми харесват.След тях ползвам маслото за тяло на Афродита.
мерси

Общи условия

Активация на акаунт