Запушен бъбрек

• 1 286
  • 4
  •   1
Отговори
Моля за отговор от ваша страна, имаме проблем. Със запушен бъбрек съм, имам 7 мл камък и ми казаха, че трябва разбиване. Препоръчайте ми добър уролог и колко струва, как става и какви са последствията след това? Ще бъда благодарна на всички включили се. Спешно, много сме притеснени и уплашени! Пробвахме с Литотрипсия вече 3 пъти и не може.

moliq za otgovor ot vasha strana imame problem s zapusen desen babrek sam imam 7ml kamak i mi kazaxa 4e trqbva lazerno razbivane preporachaite mi dobar urolog i kolko struva kak stava i kakvisa sa posledstviqta sled tova .shte bada  blagodarna na vsichki vkluchili se .speshno mnogo se pritesneni i uplasheni . Probvaxme s litotripsia ve4e 3pati i ne moje.

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 15:18 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Цитат
12. Писането на кирилица е задължително!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714;topicrefid=19

# 2
  • София
Не мога да те насоча към специалист, защото последно ми разбиваха камък в уретера преди 20-тина години, ще те успокоя за процедурата само - не е нищо особено и страшно. Последствия няма, хубаво е да ти предпишат нещо, което да предотврати рецидив - на мен два пъти ми разбиваха камъни и повече не се е налагало.
Успех!

# 3
  • София
А бе аз съм изхвърляла 7-8мм без да усетя, съжалявам, че не мога да ви препоръчам уролог, но определено потърсете и друго мнение. Струва ми се, че това е малък камък за разбиване.

# 4
Благодаря
 за отговора .Сега си записахме при Василев уролог за последно мнение и отиваме на лазер искам да кажа отнася се за моя сапруг.След това ще ви пиша

Общи условия

Активация на акаунт