КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 186 745
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Не вярвам, че малък производител, на който са му скъпи клиентите  ще прави глупости. Освен ако не е случайност, от незнание, грешка? Тези простотии  ги правят големите безапелационни производители с цел още по-бърза печалба.

# 481
И аз не мисля, че е умишлено, но в бързината,  малката бройка работници и  занижен контрол, грешки стават.

# 482
На този производител и кетчупа не взимам даже  Sick

# 483
  • Countryside
Може да е било случайно, от използвана суровина за лютеницата. Така или иначе, тази марка не я бях чувала досега. Трябва си контрол, много ми е интересно сега какво ще им направят? Някоя глобичка или нещо по-сериозно?

# 484
  • София
Как точно случайно са имали такова вещество в предприятие за храни?! Това, че е малък производителя, не значи че не е алчен и не гони печалба с евтини суровини...

# 485
Това едва ли се е случило от нарочното добавяне на таз суровина Simple Smile
По-скоро е било замърсена някоя партида от суровините, които използват.. а те не са малко Simple Smile

# 486
  • София
Може да е било случайно, от използвана суровина за лютеницата. Така или иначе, тази марка не я бях чувала досега. Трябва си контрол, много ми е интересно сега какво ще им направят? Някоя глобичка или нещо по-сериозно?
Най-голямата им "глоба" вече е наложена. Едва ли ще са много хората, които ще я купят тази лютеница вече и изобщо продуктите на този производител.

# 487
  • Пловдив
А достоверна информация за това, коя е лютеницата има ли?
Последното, на което попаднах е, че става въпрос за Идеал newsm78

# 488
  • София
А достоверна информация за това, коя е лютеницата има ли?
Последното, на което попаднах е, че става въпрос за Идеал newsm78

Да.

https://trud.bg/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%82 … 1%82%D0%B5%D0%BD/

# 489
  • София
като си помисля само колко много лютеница / различни видове и от различни производители/ беше пусната по празниците на промоционални цени......Много възрастни хора купуваха по няколко буркана......Sad Това си е престъпление! Затвор за гадовете от фирмата производител!

# 490
Не били компютри, ами били компоти Simple Smile Пак медийни щуротии

http://dnes.dir.bg/news/toxikologia-narkotik-lutenitza-24936225?nt=4

Нищо й няма на лютеницата, нито ще ви стане ако я ядете Simple Smile
Много знаете какво друго къде има, само дето не е изследвано нарочно Simple Smile

Ама нали новини да има, да се ошашква населението

# 491
Да, само където всеки, който е чул първоначалната информация няма да си купи от тази марка, независимо какво казват сега. Което ме навежда на мисълта, че може да е нарочно. Тук съм срещала тази марка най-вече от кетчупа по местата, където продават сандвичи и пици.
Какви игрички играят няма да разберем. Истината е, че ние не знаем какво ядем.

# 492
Най-голямата им "глоба" вече е наложена. Едва ли ще са много хората, които ще я купят тази лютеница вече и изобщо продуктите на този производител.
О, ще я купят и дори няма и да разберат!

Този производител е един от големите в България и химичните му произведения се продават във всеки един от хипермаркетите или супермаркети в България. Дали ще е под марката "Идеал" или под някоя друга търговска марка, вероятността да е произведена от тази фирма е много голяма.
Особено, ако цената е под левче...

Всъщност проблемът с този производител не е това вещество, а че работи изцяло с полуфабрикати от чужбина, които забърква и продава под наименованията "лютеница" и "кетчуп".

Но както казах в една друга тема, българинът е станал изключително добро и непретенциозно прасе! Поема всичко евтинко, което му предложат веригите тип "Кауфланд"!

# 493
Преди да се изказваш така пренебрежително и да наричаш българина "прасе" (много ми е интересно ти от каква националност си), не е зле да се сетиш какви са финансовите възможности на същия този българин и защо пазарува от хипермаркетите, а не от еко-ферми  Wink

# 494

Но както казах в една друга тема, българинът е станал изключително добро и непретенциозно прасе! Поема всичко евтинко, което му предложат веригите тип "Кауфланд"!

Не съм сигурна ,че българинът е станал добро прасе... Не за друго , но в обкръжението си имам познати с не особено високи доходи... Готовите спагети , които ръфат за сумата от 0.60лв. никога не бих купила, но и осъзнавам, че мойте доходи ми позволяват една идея повече да подбирам продуктите, които купувам...

Общи условия

Активация на акаунт