Отговори
# 165
Всичко ще е наред, Силна жена, важното е че е хванато навреме  Hug

# 166
Здравейте, няма тема за хематолози, затова ще питам тук - познавате ли Марияна Зюмбюлева, с какви впечатления сте от нея? Мисля при нея да се консултирам, първо исках да отида при Евгений Хаджиев в Александровска, но той е доцент и сигурно ще има повече пациенти пред кабинета, а аз не съм от София. Имам увеличени лимфни възли, 1 хематолог като му показах ПККто ми каза - ще живееш, не си за биопсия, другия хематолог ми каза, че няма туморни клетки в плочката с натривка (или както там се казва). Досега се "лекувах" с противовирусен препарат, но сега личната ме праща в Александровска за биопсия, защото прекалено дълго съм с Т и лимфни възли. Често ли се случва човек да има сравнително добри кръвни изследвания и въпреки това да е болен от Ходжкин? Защото такива мнения видях в нета вчера като препрочетох информацията за лимфом, пък и си открих някои симптоми, които не подозирах че са индикация за рак.

# 167
  • София
Виж в другата тема за рака. Там има момичета, минали по пътя на диагнозата заради роднини.

# 168
  • София
Здравейте!
Искам да попитам витамин В17  10 мл.ампули как се използват? Получихме ги днес но никаква информация нямаме...
Благодаря ви!  

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 19:44 от ♥ Димяни ♥

# 169
Защо ви е б12, за анемия ли? По време на химия ли?
Бият го май мускулно, било болезнено, питайте ЛЛ.
За онкоболни, освен ако състоянието не го налага, не го препоръчват.

# 170
  • София
Защо ви е б12, за анемия ли? По време на химия ли?
Бият го май мускулно, било болезнено, питайте ЛЛ.
За онкоболни, освен ако състоянието не го налага, не го препоръчват.
В17 коригирах се!

# 171
Аа, не знам за този витамин, само на табл.съм го виждала, Амиго май се казваше. На ампули не бях виждала.

# 172
  • София
Аа, не знам за този витамин, само на табл.съм го виждала, Амиго май се казваше. На ампули не бях виждала.
Имаме и на таблетки но днес получихме и ампули но няма инфо никакво...

# 173
  • Cherven Bryag
В17 - Амегдалин, намирасе в кайсиеви костилки и бадеми \ в сурови ядки - против рака \Ампули се поставят по една на ден. А по подробна информация се среща в по- ранни теми.

# 174
  • София
В17 - Амегдалин, намирасе в кайсиеви костилки и бадеми \ в сурови ядки - против рака \Ампули се поставят по една на ден. А по подробна информация се среща в по- ранни теми.
Търся но  не намирам нищо.... не знам как се разтварят

# 175
  • София
Божеее, и това доживях вече.
Ами хора, витамин В 17 се съдържа в пресните кайсиеви ядки.
Направиха и извлек вече . Ами трябва да богатеем пак за сметка на раковинките.
Не бих си купила .

# 176
Хули, и аз реагирах като теб пред една позната, която си го беше купила и ме убеждаваше, че таблетката била по-ефективна от яденето на ядки, защото имало извлек и от самата черупка.За съжаление Б17 на нея не й помогна..
Станала съм много скептична към добавките, само куркума ям от време на време, че тя не върви на всяка манджа.

# 177
Здравейте, няма тема за хематолози, затова ще питам тук - познавате ли Марияна Зюмбюлева, с какви впечатления сте от нея? Мисля при нея да се консултирам, първо исках да отида при Евгений Хаджиев в Александровска, но той е доцент и сигурно ще има повече пациенти пред кабинета, а аз не съм от София. Имам увеличени лимфни възли, 1 хематолог като му показах ПККто ми каза - ще живееш, не си за биопсия, другия хематолог ми каза, че няма туморни клетки в плочката с натривка (или както там се казва). Досега се "лекувах" с противовирусен препарат, но сега личната ме праща в Александровска за биопсия, защото прекалено дълго съм с Т и лимфни възли. Често ли се случва човек да има сравнително добри кръвни изследвания и въпреки това да е болен от Ходжкин? Защото такива мнения видях в нета вчера като препрочетох информацията за лимфом, пък и си открих някои симптоми, които не подозирах че са индикация за рак.
Не я познавам, но ти препоръчвам или НСБАЛ по хематологични заболявания (Дървеница) или при доц. Хаджиев (както си го мислила).
Мъжът ми беше не със "сравнително добри", а с перфектни кръвни - те не са показател, поне не и в началото на заболяването. Само биопсията дава категоричен отговор - не се бави.

# 178
Мили дами, някоя от вас ще участва ли в програма Виктория , гр. Баня през Август месец?

# 179
  • София
Момичета, помощ - нормално ли е подуване след операцията на гърдата (съхранена е). Явно събирам много лимфа, вече ходих да ме източват с една спринцовка два пъти, доктора предложи да поспрем малко, за да спре само, но гърдата ми е подута и отекла и изтръпва Ръката ми е ок. 12 ден след операцията съм.

Общи условия

Активация на акаунт