Отговори
# 465
Ивелина, я си направи нови гърди и си ги носи с кеф. Сега е момента. Те мъжете не отказват на такива подобрения. Може да си избереш и размера, а ако има тлъстинки, може да ги преместиш от грешното място на правилното (разбирай в гърдите). За какво трябва да се изявяваш като жертва без гърда и да се комплексираш пред мъжете, като може да се възползваш от положителната страна на ситуацията и да се разкрасиш? Процедурите не са пък чак толкова болезнени колкото си мислиш. Мисля че има и разни социални подпомагания на жени в нашето положение и да получиш една сума за пластиката.

# 466
  • В царството на игрите:)
Е, пак си споделила сега, но другите се спотайват и само черпят информацията от тук, се разнообразяват.....Де, нека и други да напишат, как ги възприемат мъжете! Аз съм си сама! Имала съм приятел още отдавна...., но той ме е изоставил! Нека да отидат тогава всичките на лекари и да не се допитват тук за нищо! И за какво е форумът тогава?
Я, всички на килимчето... Ще се спотайвате и ще ми четете само за забавление и разнообразие? Чудех се на какво ми прилича този тон и се сетих - на класна ръководителка Mr. Green Отпусни я тази душа, бе Ирина... Вкарай малко лекота и чувство за хумор в нещата! Може би ако се срещнем ще се окажеш по - различен човек, ама тук си като войник!
И аз да споделя, че да се разнообразите малко, но едва ли с това ще помогна на Ивелина. Впрочем много момичета написаха съвети, ама явно нещо друго трябва...
Тъй като споменах дългата си хормонотерапия, може да се каже че сексуалният ми ищах е на много ниско ниво, та в този смисъл 6 години липсата на гърда не е било голям проблем...Човек стига да иска намира начини. Ама пусто банският не ми стоеше добре и заради това си направих миналата година реконструкция с моя мастна тъкан. не станах по - слаба, ама пък цица си имам /макар и малка!/Доволна съм защото протезата много ми тежеше /то при мен всичко си тежи, де!/ JoyОтношението на мъжа ми не се промени и даже ми викаше, че не вижда смисъл да се подлагам на тия мъки..За него май е по - важно да щъкам още, да му мърморя, да му дигам кръвното и да гледаме заедно децата, че са малки още... ooooh!
А на Ивелина пак ще кажа: винаги човек може да намери сродна душа, но по - добрия начин е да помисли за реконструкция, защото така ще си спести доста неудобства. Здраве на всички!

# 467
  • София
Яяяя,Миленката много кротка  Joy Joy Joy

# 468
Не бих направила реконструкция! По-хубаво е така! Страхувам се от тези мъки! Чела съм, че слагат там нещо под кожата за разтягането й! За мен е сложна работа това, а и не ми е зор за мъж! Имам си много други занимания! Но ето че пак си споделила...така трябва да е!

# 469
А на Ивелина пак ще кажа: винаги човек може да намери сродна душа, но по - добрия начин е да помисли за реконструкция, защото така ще си спести доста неудобства. Здраве на всички!
Какво става тука, беееее??? Rolling Eyes Ивелина???Ирина????

Не бих направила реконструкция! По-хубаво е така!

# 470
  • София
Камъче, напиши и в другата тема. Може и там някой да има нужда.

# 471
Irirna , Ivelina, или както там ти е ника , имам конкретно питане ! Мислила ли си някога за професионалното мнение на друг лекар / не онколог ! / и евентуалното приемане на антидепресанти ?! Съвсем сериозно ! Мисля , че имаш крещяща нужда , моето момиче ! Послушай старото куче и ще ми благодораш след месец само !
Видях някъде , че си написала " тук не е място за вицове " . Ами И за вицове е ! Повярвай ми , имаше време , в което тук цареше дружеска и забавна атмосфера ! точно тази атмосфера ме задържа във форума , а и в живота ! Тук намерих най-истинските си приятелства , и не само под формата на ник нейм или постове !
Запри се малко , момиче ! Никой не обича киселяците ! НИКОЙ !

# 472
  • София
 hahaha Тъй като тук не е място за вицове, ето мъдри мисли на Сисссс от  доброто старо време:

ВНИМАНИЕ!!! Водка с лед разрушава бъбреците. Ром с лед разрушава черния дроб. Уиски с лед разрушава сърцето. Джин с лед разрушава мозъка. Пепси с лед разрушава зъбите. Очевидно ледът е смъртоносен! Предупредете приятелите си - разкарайте леда! Пийте чисто! И не забравяйте - ледът е виновен и за Титаник   Mr. Green Drunk

Сиссссанке  Hug

# 473
Мецанке ,благодаря ти , че оценяваш мъдростта ми ! smile3534 smile3533 И аз тА либя ! newsm51

# 474
  • София
Ужас, пия си розето с лед!  Laughing
Мацки, вярно започна да ми пада косата, 16 ден. Добре, че не се изръсих за боя. ..Simple Smile Веждите и миглите също ли падат?

# 475
Irirna , Ivelina, или както там ти е ника , имам конкретно питане ! Мислила ли си някога за професионалното мнение на друг лекар / не онколог ! / и евентуалното приемане на антидепресанти ?! Съвсем сериозно ! Мисля , че имаш крещяща нужда , моето момиче ! Послушай старото куче и ще ми благодораш след месец само !
Видях някъде , че си написала " тук не е място за вицове " . Ами И за вицове е ! Повярвай ми , имаше време , в което тук цареше дружеска и забавна атмосфера ! точно тази атмосфера ме задържа във форума , а и в живота ! Тук намерих най-истинските си приятелства , и не само под формата на ник нейм или постове !
Запри се малко , момиче ! Никой не обича киселяците ! НИКОЙ !
Пишат ми много хора в ЛС, които се въздържат да постват тук точно заради тази озлобеност, която съм усетила и аз! Не мога да разбера, къде ви е проблем с постовете ми? Тук пишат няколко човека и давят някой друг, който е написал мнението си! Може би, тази озлобеност от заболяването ти, не знам! А вицовете...пълен интернет с тях! Тук пишем за рак и търся нещо полезно да разбера от хора болни като мен! Водка с лед малко ме интересува....

# 476
  • Cherven Bryag
Само чувство за хумор, ще изведе от състояние близко до депресия, а това е вече диагноза и мястото при лекар да се лекуват такива изблици! Рядко пиша тук, но през цялото време / 3 операции и 9 химии / ми даваше кураж чувството за хумор на тези прекрасни момичета! Тук всички сме с "диагноза" и най неумесно да се правят забележки за "ведрото" отношение към себе си!

# 477
 Миленка каза да не се спотайваме та сега  слушайте,  кво  баба ще ви каже -  с цица или без цица/кой с колкото де/ , със секс или без секс / и там тъй, може даже и да съм забравила за какво иде реч Simple Smile /, с бръчки, с прошарени и редички коси, с килограми, с розови хапченца.... важно е, че сме живи, че си гледаме децата, мЪжата и внуците, че се радваме на приятелства, на изгреви и залези и ако можем да сме полезни ще бъдем, само трябва някой да помоли учтиво Simple Smile Обичам ви момичета! Да бъдем здрави!

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 20:16 от bigbaba5

# 478
  • София
Девойкииии, помагайте !
Баба Хули ще изпадне в депресия вече. То не може химиотерапия, не може лъчетерапия, не може хормонотерапия, не може....
Чудно ми е тогава аз, с този ХЕР 3+ какво правя на тази земя още? При това не ми направиха панацеята "Херцептин" ?
А Ирина, или Ивелина, направете си ревизия на публикациите и преценете, дали сте полезни или вредни.
Последното е моето мнение, което не налагам на никой.

# 479
Ужас, пия си розето с лед!  Laughing
Мацки, вярно започна да ми пада косата, 16 ден. Добре, че не се изръсих за боя. ..Simple Smile Веждите и миглите също ли падат?

Както вече разбра, ледът е опасен...Внимавай с него, а иначе наздраве! Simple Smile
Това с косата е един от най - неприятните моменти, но  "И това ще мине!".... Mr. Green
Моите мигли и вежди не са падали, но не смеех да ги пипна, че което паднеше, растеше чак след химиите...

Общи условия

Активация на акаунт