Отговори
# 540
  • В царството на игрите:)
Ами, Сисс, не знам къде четеш, аз не съм видяла тук от редовно пишещите високомерие към новодошлите. newsm78
 Ако имаш предвид мен, че споделям моите проблеми, направо си кажи. Не бих желала да натоварвам, нито да плаша никого и ще се оттегля.
Според мен нямаше предвид теб Peace Мисля, че говореше по общо...А иначе ако не си споделяме проблемите защо е темата..Аз те мисля и ти стискам палци всичко да е добре!!! Embarassed

# 541
  • В царството на игрите:)
Имам чувството, че някои хора си правят профил за да влязат конкретно в тази тема...Нещо много се нагнети обстановката, но зад всичко това ми се струва, че стои един човек...
Заприличваме точно на ДИБ. БГ Mr. Green

# 542
  • София
milmich, ами "двечки" си имат и хоби "ясновидци". Иринка отдавна е специалист там. Очевадно  и Въэмутена, но не е съобразила, че дори и от трите й мнения с новия ник, си личи, че е вряла и кипяла там  Mr. Green

Лелеее, май съм прихванала и параноя. Ще ми дадете ли съвет за лечение Laughing

# 543
  • Варна
Момичета, обичам ви !
Простете, ако допускам граматически или пунктоационни грешки, ама пиша от телефона с мазни пръсти щот пия бяло вино с пържена рибка. Наздаве !
За съжаление не мога да помогна на някои момичета, защото не съм специализирал онкология. Тук почти никой не е завършил медицина всъщност. Трудна работа ! Опитваме се да се борим с рака и да си говорим и пишем разни неща. По-опитните вече са на прицелна терапия - пият тва дето прицелят. Някои ракия, други джин, уиски. Важното е да има някакво лечение все пак. Току що пристъпващите - да знаят - Всичко Ще Мине ! Не е лесно, ама ей на НА ! Тук сме, готови сме да помагаме !
... тук прекъсвам и казвам наздраве на компанията ми, че помислиха, че съм разкачила сигнала с кораба майка ...
Та да знайте - трудно е тук да се дават медицински консултации, пък да не казвам, че не е коректно и незравословно. Можем да помогнем на всеки, който има нужда от нашата помощ - да разкажем как сме изкарали химиите и лъчето ( не е здравословно, защото всеки индивидуално усеща симптомите ), да дадем отзиви от специалист или ЛЗ. Да успокоим някой разстроен, да се срещнем, да се посмеем. Не е лесно, повярвайте, но животът е толкова прекрасен, колкото можем да понесем! Не така е с алкохола. Там има един неприятен ефект, наречен махмурлук.
Наздраве !

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 21:51 от nanastef

# 544
Ами, Сисс, не знам къде четеш, аз не съм видяла тук от редовно пишещите високомерие към новодошлите. newsm78
 Ако имаш предвид мен, че споделям моите проблеми, направо си кажи. Не бих желала да натоварвам, нито да плаша никого и ще се оттегля.
Според мен нямаше предвид теб Peace Мисля, че говореше по общо...А иначе ако не си споделяме проблемите защо е темата..Аз те мисля и ти стискам палци всичко да е добре!!! Embarassed
Милмич, благодаря ти Hug. Станала съм много чувствителна напоследък, взех да си мисля че натоварвам околните с моите пробле-
ми..

# 545
  • София
milmich, ами "двечки" си имат и хоби "ясновидци". Иринка отдавна е специалист там. Очевадно  и Въэмутена, но не е съобразила, че дори и от трите й мнения с новия ник, си личи, че е вряла и кипяла там  Mr. Green

Давам съвети вече само на лични  smile3532

# 546
  • пловдив
Няма лошо в споделянето, дори и на цялата папка с диагнози, понякога неочаквано може да се получи точен отговор дори и от не специалисти, просто изстрадали и с опит, винаги съм била за, просто не бива да се заклеймява и останалото, вицове, приятелско лигавене, че даже и наздравето, в този живот се оцелява само с баланс, до всеки проблем трябва да стои и повод за поемане на глъдка въздух . Аз често се правя на палячо в желанието да усмихна тъжно лице и ще продължа да го правя, колкото и нелепо да изглеждам, защото често ми се е налагало да плача, сигурно и още много ще се наложи и знам какво е усещането, когато около мен има само съчувствени сълзи и ни един опит да ме изкарат за миг да си поема въздух за да имам сили за следващата вълна сълзи.
Не спирайте да пишете момичета, и за проблемите и за ракиите, защото мълчанието няма да помогне на никого.
Относно пържената риба, Нанастеф.... е чак пък такова споделяне, когато ми се е прияла риба, пък точно сега нямам не е много чесно... добре, че поне ракия се намира да удавя мъката....

# 547

Давам съвети вече само на лични  smile3532
Регистрирах се специално заради темата - ясновидство! Лошо няма и няма да следя никого, кой къде пише коментари! .......Аз се занимавам с ясновидство и енерголечение, диагностика и прогноза за различни видове проблеми, включително и болести! Имам такъв офис! А също имам и болна от рак приятелка!

# 548
  • Варна
antom, уникална рецепта имам ! Кило замрасени шпроти в момента е 3 лв в Кауф... Посолявам, овалвам в галета слагам в разлата тавичка с хартия за печене. Поръсвам малко чесън, нарязан, олио и пека във фурна с вентилатор. Много впечатляващ резултат ! Хем пържена, хем хрупкава и не е мазна.

# 549
  • пловдив
Хей, това ми хареса възмутена, аз много обичам да ми гадаят, на кафе, на карти, на хороскоп... даже съм попадала и на неочаквано добри таланти, които доста вярно са ми гадали и минало и бъдеще. Знам, че това умение е доста натоварващо за човека който го притежава, но пък нали петдесет процента от лечението понякога е мисленето затова и винаги съм била доста позитивно приемаща гадаенето, дори и невярното,  щом е в състояние да даде надежда и сила за борба да се справиш с проблим.Е попадала съм и на лаици... тогава просто моля за лист, химикал, пиша известно време и им го давам с думите, сега може ли да ми предскажите печалба от тотото, почивка на Канарите, успехи в службата и любовта, вълшебно излекуване..... и ред такива, че да си тръгна спокойна и усмихната Simple Smile

Нанастеф, почти те бях намразила, но с тази рецепта се завърна сред приятелите ми, хайде, няма да те блокирам Simple Smile)))

# 550
Хей, това ми хареса възмутена, аз много обичам да ми гадаят, на кафе, на карти, на хороскоп... даже съм попадала и на неочаквано добри таланти, които доста вярно са ми гадали и минало и бъдеще. Знам, че това умение е доста натоварващо за човека който го притежава, но пък нали петдесет процента от лечението понякога е мисленето затова и винаги съм била доста позитивно приемаща гадаенето, дори и невярното,  щом е в състояние да даде надежда и сила за борба да се справиш с проблим.Е попадала съм и на лаици... тогава просто моля за лист, химикал, пиша известно време и им го давам с думите, сега може ли да ми предскажите печалба от тотото, почивка на Канарите, успехи в службата и любовта, вълшебно излекуване..... и ред такива, че да си тръгна спокойна и усмихната Simple Smile

Нанастеф, почти те бях намразила, но с тази рецепта се завърна сред приятелите ми, хайде, няма да те блокирам Simple Smile)))
Запомни само едно, което е много важно - ТИ ЩЕ ЖИВЕЕШ! След 10 години напиши ми в ЛС „благодаря“!  Hug Не се майтапя! Просто го запомни! Никога не бъди тъжна! Скоро няма да се появя тук!

# 551
  • София
Благодаря ти за информацията! Искра няма никаква познаваемост! Хората тук я хвалят, но то не е така! Елвира и на мен ми е дала отрицателна прогноза, както й викат тук - мрачна!  Sad Като че ли се ориентира по пътя на логиката....щом си стигнала до врачка - значи нещата не вървят на добре! Сирма - абсурд! От това дето ми е казала, нищо не се е сбъднало.

възмутена,  като имаш ясновидски офис, защо ли се допитваш до врачки  Mr. Green

ПП  Форумът има официална информация - профил. 

antom,  е сега можеш да си тръгнеш спокойна и усмихната  Laughing

# 552
  • София

Запомни само едно, което е много важно - ТИ ЩЕ ЖИВЕЕШ! След 10 години напиши ми в ЛС „благодаря“!  Hug Не се майтапя! Просто го запомни! Никога не бъди тъжна! Скоро няма да се появя тук!
Еееее, нееееееееееееееееееееееееееее, не бях се смяла толкова отдавна.

# 553
  • пловдив
Ранко ми е за спокойна и усмихната мама Мецо, защото не ме е страх от смърта, а от живота, повече ме притеснява не колко ще живея, а как ще го правя Simple Smile и ако мога да избегна максимално да наранявам хората, които срещам, ако мога максимално да съм полезна с нещо на някой, виж, това със сигурност ще ме усмихва Wink
Хайде и честито ни бронз на гимнастичките, едно реване от щастие му хвърлих, те това е когато намериш силата в себе си да се бориш, винаги има шанс за добър финал Simple Smile
Хули, ти като се качи до горе ли се смя или като слезе , че то много стръмно ми се видя това изкачване Simple Smile))

# 554
  • София
Антомче, ти ми счупи главата - цитирах те за лаиците, бе, а ти..... Grinning

Спокойна и усмихната със сигурност ще бъдеш след предсказанието на ясновидката Възмутена.
А Хули задълго ще се разсъни след такъв смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт