Отговори
# 525
Дами, майка ми е с диагноза рак на гърдата последвн стадий - лекарите само казват късно идвате, но и правят химио ....Има ли шанс поне няколко години да поживее

# 526
Разсъждавах и за самотността... не мисля,'че причината за нея е примерно отстраняване на гърда, много жени в този форум с живота си доказаха, че операцията не им е попречила да имат стойностен мъж до себе си, много жени нямат такъв мъж и без операция... това си е шанс, колкото и нелогично да звучи, но на 52 г продължавам да смятам, че да срещнеш истинския донякъде си е и късмет, разбира се не мисля, че трябва да се чучнем на един стол и да чакаме да дойде изневиделица.... за да се намира нещо, трябва търсене, трябва да не се спират срещи с хора, да не се откъсваме от приятели, да се стремим да контактуваме и да се запознаваме с нови хора.... знае ли се.... може би точно утре ще е срещата.... Винаги съм смятала,'че самотата е състояние, което сами си причиняваме и зависи само от нас да го променим. Не знам... аз обичам много да се срещам,'да се запознавам, да контактувам с хора, понякога случайно запознансто примерно в кафене ми е подарявало приятелка, която се е оказвала важна брънка от живота ми, дори и в този форум попаднах случайно докато търсих.... бански за оперирана от рак на гърда Mr. Green а открих приятелство, открих опора, открих приятелско рамо....  е... открих и че за ракията леда е вреден.... но това е друга тема Simple Smile

Благодаря ти за този коментар! И аз съм си самотна!

# 527
  • София
Възмутена  Peace
Бях решила да  се махам оттук.

# 528
Възмутена  Peace
Бях решила да  се махам оттук.
А всъщност никой никого не спира самичък своя път да си избира.  Peace

# 529
  • пловдив
Дами, майка ми е с диагноза рак на гърдата последвн стадий - лекарите само казват късно идвате, но и правят химио ....Има ли шанс поне няколко години да поживее

Шанс винаги има, не губи надежда и не мисли за период от време мисли за момента сега, сега е до теб , това е важното, не живей с очакването, то така или иначе ще дойде когато е писано.

# 530
Judy ,това ми попадна може и да е подходящо за приятелката ти.https://www.24chasa.bg/Article/1710213
Ултра звук в Плевен.Пише ,че за  сарком на меките тъкани е подходящо.Нека пита може и за нея да е добре.

Благодаря, мила! Но питаха преди 2-3 месеца и там. На жената лично й казаха, че се прилагало основно за яйчници, матка, откъдето при нея тръгна проблемът, като място, но при аортата й, засегната в последствие - не. Тя е най- големият проблем, всъщност.
Иначе е хубаво хората да знаят и за този вариант. На някого пък може да помогне.

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 08:03 от Judy

# 531
Фри, прочетох те, че серумен Хер2 изследват вече в Цибалаб, това ми дава надежда, че скоро и др. лаборатории ще го работят. За Токуда ми каза лекуващата ме докторка, но не ми се пътува само за един маркер, може да го съчетая с едно ямр през септември.
Гърл, разбира се, че има шанс, какви тежки случаи имаше при нас и сега са добре (само с химия ги лекуваха).

# 532

Шанс винаги има, не губи надежда и не мисли за период от време мисли за момента сега, сега е до теб , това е важното, не живей с очакването, то така или иначе ще дойде когато е писано.

мерсии bouquet bouquet bouquet bouquet

# 533
Баща ми живее  вече 2,5г с метастази в бял дроб, всичко е много, много индивидуално.

# 534
Преди повече от 7 години , когато уплашена и търсеща инфо за химиотерапията , намерих тази тема .
Преди това четох дир.бг и още по-уплашена и объркана напуснах с 200 км/ч онзи форум .
Ако и тук ме бяха посрещнали с медицински термини и заплашителни прогнози , сигурно нямаше да се вясвам повече ! но тук ме посрещнаха с блага дума , с човешки обяснения и .... лиготиии !
Е, това беше разковничето ! Така успях да премина през това изпитание и да продължа напред !
тогава никой не се правеше на компетентен и не си развяваше папката с изследвания и епикризи на годишните ни срещи ! / Момичета , помните , нали ?! / .
Тук цареше духа на ПРИЯТЕЛСТВОТО  ! А този дух е несломим !
През тези години се сбогувахме с много от нашите близки на сърцата ни лигли ! Но нито една от тях , дори в края на пътя , не размаха епикриза и инфо за нови , скъпи и безполезни изследвания !
Затова ще останат в сърцата ни завинаги ! Защото бяха просто ПРИЯТЕЛИ !
Напоследък обаче , колкото и да се взирам в растящия брой теми , не откривам хора тук ! Намирам само медицински термини ! Сигурна съм ,че никой няма нужда само от това ....
Ако искате сериозна тема , потърсете в ДИР.БГ . Сигурна съм , че там ще е точно като за вас ... да не ви изброявам поименно ....

Р.S . Чувствам , как идеята на Мамето е омерзена по един или друг начин .... Тъжно ми е !

# 535
  • Другата България
Всеки си споделя проблемите, въпросът е дали някой от вас, "старите", обръща внимание и отговаря на новодошлите. Tired
Желая на всички да сте здрави. Никакви срещи с болести повече.

# 536
  • София
Стараем се да отговаряме и обясняваме със спокоен и ведър тон, така мисля аз.
Стараем се да бъдем от полза, колкото можем и колкото знаем.
Съвсем скоро ме нарекоха некомпетентна.
Спирам. Вярно е, че остарях и лечението, което съм провеждала в годините е остаряло.
Желая Ви на всички да остареете и никога повече да не Ви лекуват от рак.

# 537
 „Голяма част от онколозите дори не си осъвременяват разбиранията за лечение и проследяване на онкоболните и понякога ние пациентите сами трябва да проучваме кое е най-добро за нас. “ - цитат на Анонимен! Точно по тази причина не бих искала някой тук да ме успокоява и да ме залъгва ....Искам да чета, кой през какво лечение е минал, какъв е резултат и прочее.....Влизам тук да черпя информация и съответно да я предоставям /което съм преживяла и знам/!

# 538
Ох, Сисанкее, и на мен много ми липсва приятелският дух на темата  Sad   

# 539
  • София
Голяма част от онколозите дори не си осъвременяват разбиранията за лечение и проследяване на онкоболните и понякога ние пациентите сами трябва да проучваме кое е най-добро за нас. “ - цитат на Анонимен! Точно по тази причина не бих искала някой тук да ме успокоява и да ме залъгва ....Искам да чета, кой през какво лечение е минал, какъв е резултат и прочее.....Влизам тук да черпя информация и съответно да я предоставям /което съм преживяла и знам/!

В тези цели 42 теми не прочете ли кой през какво лечение е минал, какъв е резултатът, как момичетата през годините са черпели информация и съответно са предоставяли своя... Къде срещна залъгване?

Мен специално Анонимният ритник с бутонката няма да ме откаже и да съм весела/"лигава", когато ми е конфортно тук, и да изразявам искрени Hug bouquet newsm51 love001 cheers към раковинките и пипирудите. А киселячките....., абе, и те да са здрави!

Общи условия

Активация на акаунт