В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 212

• 45 799
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Добро утрооооооооо  Hug Hug Hug Hug

Появи се един профил в Т за сериала на Чачо.  Laughing Не го знам какъв е и с какво инфо разполага, но твърди, че сценария на 1-ви епизод е готов и раздаден на актьорите  Shocked и снимките започват на 5-ти юни  Joy Joy Joy Joy Интересно до септември колко серии ще заснемат?  hahaha hahaha

9 и после 2 седмици почивка за наЩУ, да си празнува РД в Санта Моника  Peace Laughing

ама няма да почнат толкова рано  Joy

hahaha hahaha hahaha 

яяя Пончик къде се метнаааааааааал  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

пише още, че нямало да е римейк на онзи филм.  Joy Joy Щяло да има толкова промени, че напраУ нямало да има нищо общо  Joy Joy Joy
Поне партньорката да обявят, че да се настройваме  Joy Joy Joy

# 76

пише още, че нямало да е римейк на онзи филм.  Joy Joy Щяло да има толкова промени, че напраУ нямало да има нищо общо  Joy Joy Joy

абе не му се връзвай на този  Joy Joy  преди не вярваше на нищо написано, само сникков и видео маТриал искаше, сега как стана такава доверчива  Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

# 77
  • Sofia, Bulgaria

Добро утро!

Весели почивни дни и честит празник на всички именници Hug Hug Hug

# 78
  • София

абе не му се връзвай на този  Joy Joy  преди не вярваше на нищо написано, само сникков и видео маТриал искаше, сега как стана такава доверчива  Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

По-добре да не пише за партньорката, че докато започне излъчването на сериала, ще бъде разкостена  Joy Joy Joy Joy Joy

Добър ден, ято  Hug Hug Hug

Честит празник на именици  bouquet

# 79
Привет , Фтички  Hug Heart Eyes Hug

Честит праник на именниците  bouquet bouquet bouquet и слънчеви празници на всички  Party Party Party

То какво ли не излезе за тоя сериал   Naughty Naughty Naughty , чешат си езиците , а какво вярно има , ще видим на есен с бодра песен  Joy Joy Joy и цялото ято строено и преброено  hahaha hahaha hahaha

# 80
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Все тебе търся,приятелю,
когато ме стегне чепика,
когато се смея наужким,
а щурецът в душата ми вика.

Когато ми писне от тези
с фалшивите думи и чувства,
когато навън е студено,
а вътре е празно и пусто.

Все тебе търся, приятелю –
за уморения кораб пристанище.
Да позакърпиш платната ми.
Да ме гушнеш мълком на рамото.

И няма нужда да ти се правя
на по-добра и на по-красива.
Ти винаги ме приемаш такава,
дори когато не ме разбираш.

Твоето тихо присъствие
е като водата от извора,
дето цял живот всички го търсим,
но само избраните го намират.

Златина Великова

# 81
  • Sofia, Bulgaria
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Все тебе търся,приятелю,
когато ме стегне чепика,
когато се смея наужким,
а щурецът в душата ми вика.

Когато ми писне от тези
с фалшивите думи и чувства,
когато навън е студено,
а вътре е празно и пусто.

Все тебе търся, приятелю –
за уморения кораб пристанище.
Да позакърпиш платната ми.
Да ме гушнеш мълком на рамото.

И няма нужда да ти се правя
на по-добра и на по-красива.
Ти винаги ме приемаш такава,
дори когато не ме разбираш.

Твоето тихо присъствие
е като водата от извора,
дето цял живот всички го търсим,
но само избраните го намират.

Златина Великова

Белла Flutter

# 82

пише още, че нямало да е римейк на онзи филм.  Joy Joy Щяло да има толкова промени, че напраУ нямало да има нищо общо  Joy Joy Joy
Поне партньорката да обявят, че да се настройваме  Joy Joy Joy

абе не му се връзвай на този  Joy Joy  преди не вярваше на нищо написано, само сникков и видео маТриал искаше, сега как стана такава доверчива  Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

По-добре да не пише за партньорката, че докато започне излъчването на сериала, ще бъде разкостена  Joy Joy Joy Joy Joy

Честит празник на имениците!  Hug Hug bouquet

Благодаря за сводката... звучи добре- снимки от юни, юли!   Grinning Grinning Grinning

Party Party

Има още едно интересно чудене по форумите... какво ли ще е името на героя на Чачи? питат се дали Исмаил не е най- близкия превод на Били  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, беее...  hahaha hahaha hahaha или Мустафа... било още по- точно ...  Joy Joy Joy Peace Peace

newsm78 newsm78  Grinning Grinning

Белла  Hug Hug

# 83
Има още едно интересно чудене по форумите... какво ли ще е името на героя на Чачи? питат се дали Исмаил не е най- близкия превод на Били  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, беее...  hahaha hahaha hahaha или Мустафа... било още по- точно ...  Joy Joy Joy Peace Peace

Shocked Shocked  Sick   оффф, чОк чувствителна тема, мноУ да внимават  Naughty Naughty

Heart Eyes Heart Eyes

# 84
абе джадъ бе  Joy Joy Joy и към партньорката имаш претенции и към името му  Joy Joy аз пък нямам никакви претенции за името на героя, както ще да се казва  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 85
абе джадъ бе  Joy Joy Joy и към партньорката имаш претенции и към името му  Joy Joy аз пък нямам никакви претенции за името на героя, както ще да се казва  Joy Joy Joy

капризна станах, яяяя   Crossing Arms Crossing Arms Joy
 ади да си направим анкета - как ще се казва къртицата  Laughing  аз залагам на Берк или Мерт  newsm47

# 86
давайте предложения за име  Joy Joy Joy Joy

# 87
давайте предложения за име  Joy Joy Joy Joy

е нали ти дадох  Joy  направи да гласувам за 2 отговора, че да си ги ковна и двата  Party Party
пиши и Хюсеин  hahaha Онур, Бюлент, Бату, Кенан, Ибрахим  Mr. Green Бурак  Laughing
ааа, сложи и Емир, да гледаме сеир  Mr. Green

# 88
ади  hahaha hahaha И Яман и Баръш сложих и мноУ ясно Емир  hahaha hahaha hahaha

# 89
Джан, Керем, Емин, Атеш

Grinning Grinning Grinning

Демир

Бора

ПП  А, тя анкетата готова!  Ани, това ли е?  Сложи опция "друго"...

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 18:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт