В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 212

• 45 692
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • близо до брега на морето
Добро да е утрото ви Hug Hug Hug
Хубав ден Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
ставайтееееее  Party Party Party Joy

Crazy Crazy

# 32
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

# 33
  • Яко в Матрицата...
Гюнайдън Party Party Party

Ех, да можеше и да играе Тейлър Crazy Crazy

# 34
Добро утро  Hug Hug Hug

Grinning Grinning

А, това ми хареса...  Crazy Crazy Явно и предложенията за партньор не стихват.  Grinning Grinning

Party Party

Рени  Hug Laughing Laughing

# 35
А, това ми хареса...  Crazy Crazy

Sick Sick 

У Квартала има РД, елате да донесете подаръци   Laughing  Party Party

# 36
Гюнайдън Party Party Party

Ех, да можеше и да играе Тейлър Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy да можеше, ама .. ЙОК  Joy Joy Joy Joy

А, това ми хареса...  Crazy Crazy

Sick Sick 

У Квартала има РД, елате да донесете подаръци   Laughing  Party Party

да бе  Naughty Naughty Naughty и да си причиня Сера  Sick Sick Joy Joy Joy Яманчи го нЕма вече .. битти  Joy Joy Joy така че не може да му кажем и да е жив и здрав  Joy Joy Joy Joy

# 37

А, това ми хареса...  Crazy Crazy

Скрит текст:
Sick Sick  

У Квартала има РД, елате да донесете подаръци   Laughing  Party Party

да бе  Naughty Naughty Naughty и да си причиня Сера  Sick Sick Joy Joy Joy Яманчи го нЕма вече .. битти  Joy Joy Joy така че не може да му кажем и да е жив и здрав  Joy Joy Joy Joy

А, няма го!  Shocked  Joy Joy Joy  Я го кажи това на перуанките...  hahaha hahaha hahaha

# 38

да бе  Naughty Naughty Naughty и да си причиня Сера  Sick Sick Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Яманчи го нЕма вече .. битти  Joy Joy Joy така че не може да му кажем и да е жив и здрав  Joy Joy Joy Joy

ooooh!   ейййй, умрял го изкара, само да не се бръкнеш за подаръче   Mr. Green

# 39
 Hug Hug Добро утроооо Hug Hug

Party Party Crazy Crazy

Яяяя, кво хубаво събужданее Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

'Една хапка, една хапка, една хапка....от устните ти'  Party Party

# 40
  • Sofia, Bulgaria

Добър дееен  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 41

Повтарям, потретвам, попетвам  Laughing  нещо любимо love: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледах вчера, гледаааах .... пак, отново  Crazy Grinning ма не ми стигна времето за всичко  Whistling

Ани,  Heart Eyes Hug Hug за зейбека, сестро, очите ни се изгледаха с косева от събота насам ама няма и няма  Sad

# 42

Повтарям, потретвам, попетвам  Laughing  нещо любимо love: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледах вчера, гледаааах .... пак, отново  Crazy Grinning ма не ми стигна времето за всичко  Whistling

Ани,  Heart Eyes Hug Hug за зейбека, сестро, очите ни се изгледаха с косева от събота насам ама няма и няма  Sad

Еех, Гале, като видях, че си писала, така се надявах на един танц от батЮ... Що не пуснеш нещо от репетициите му?  Hug Hug Grinning Grinning

Ади, ади...  Flutter Flutter  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 43
В геджето си пълнят страниците с наЩУ. Подготвял се за новта роля, като взимал уроци по стрелба и щяло да има много екшън сцени и Чачо много се вълнувал.  Joy Joy Може Пончика да ги е уведомил  Joy Joy

a това за ЧРД на Яманчи (от невероятния куул Яман към Едже  Mr. Green)  Stop за да не казва джадъ, че съм свидла  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

Повече не пиши. ади чао.  Mr. Green

Лу, за перуанките не знам, за мен приключи още докато вървеше сериала  Joy Joy миналата година по това време се молех да свърши.  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 14:26 от Ани (Aniska)

# 44

Еех, Гале, като видях, че си писала, така се надявах на един танц от батЮ... Що не пуснеш нещо от репетициите му?  Hug Hug Grinning Grinning

Ади, ади...  Flutter Flutter  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

Лу,  Heart Eyes Hug ако знаех, че работата ще стане с мрънкане и оплакване щях да почна ехеееее  Whistling ooooh!

Ей го на... косенцето го намерила в ТТ как мятка ръце и забива колена у ливадата  Laughing Laughing

Привет на всички!  Hug Hug Hug
Сядам на компа, отварям и насреща ми  Heart Eyes   хихи..зейбека  newsm68 https://twitter.com/nakoma__/status/733613726302003201  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт