В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 212

• 45 727
  • 727
  •   1
Отговори
# 45

Еех, Гале, като видях, че си писала, така се надявах на един танц от батЮ... Що не пуснеш нещо от репетициите му?  Hug Hug Grinning Grinning

Ади, ади...  Flutter Flutter  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

Лу,  Heart Eyes Hug ако знаех, че работата ще стане с мрънкане и оплакване щях да почна ехеееее  Whistling ooooh!

Ей го на... косенцето го намерила в ТТ как мятка ръце и забива колена у ливадата  Laughing Laughing

Привет на всички!  Hug Hug Hug
Сядам на компа, отварям и насреща ми  Heart Eyes   хихи..зейбека  newsm68 https://twitter.com/nakoma__/status/733613726302003201  Laughing Laughing Laughing

ей на, трябвало ние да поискаме и вИднага додИ батЮ  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 46

Еех, Гале, като видях, че си писала, така се надявах на един танц от батЮ... Що не пуснеш нещо от репетициите му?  Hug Hug Grinning Grinning

Ади, ади...  Flutter Flutter  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

Лу,  Heart Eyes Hug ако знаех, че работата ще стане с мрънкане и оплакване щях да почна ехеееее  Whistling ooooh!

Ей го на... косенцето го намерила в ТТ как мятка ръце и забива колена у ливадата  Laughing Laughing

Привет на всички!  Hug Hug Hug
Сядам на компа, отварям и насреща ми  Heart Eyes   хихи..зейбека  newsm68 https://twitter.com/nakoma__/status/733613726302003201  Laughing Laughing Laughing

ей на, трябвало ние да поискаме и вИднага додИ батЮ  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

newsm10  newsm68 newsm68  Ха така!  ГолЕм, батЮ, голем!  newsm03

ПП Хубави еркеци, наЩу много липсва... Sad Sad

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 15:21 от Анонимен

# 47
  • близо до брега на морето
Ихаааааааааа Laughing връща се абла напечена sweating и кво да види-батю пери ръце Crazy Crazy Crazy
Гале Hug Hug Hug -здрава да си сестро-напълни ми душата бе.Ма това на сватбата ли е-сменил е тирантите Laughing
Лу Hug от тез еркеци садедже еки са арни бе Joy Joy Joy за мен де Laughing

# 48
  • Яко в Матрицата...
Ихаааааааааа Laughing връща се абла напечена sweating и кво да види-батю пери ръце Crazy Crazy Crazy
Гале Hug Hug Hug -здрава да си сестро-напълни ми душата бе.Ма това на сватбата ли е-сменил е тирантите Laughing

Това на мен ми се види като генерална репетиция Joy Joy Joy Joy

# 49

Мисли за  приятелите си да не обиди някой Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нали женеше двама приятели в него ден.
Ми за мене  Blush , ... и за мене помислил, душинката ми,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ако беше ми цъфнал и той по папиОн,   Crazy аджеба до Кени А?!!!!   smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 50
Аз що не го видях танца  newsm78 , нещо греда при мен  Joy Joy Joy

Т празнува РД на Яманчи на мах  Party Party Party Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 51

Мисли за  приятелите си да не обиди някой Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нали женеше двама приятели в него ден.
Ми за мене  Blush , ... и за мене помислил, душинката ми,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ако беше ми цъфнал и той по папиОн,   Crazy аджеба до Кени А?!!!!   smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Joy Joy Joy Joy

Оправдавай го, оправдавай... ама по папийон, завързан, развързан, на ревера, на дланта... някак да беше се появил...  Party Party да беше попяялл... посвириллл...  Crazy Crazy пък ние да си поприпадкаме...

Ети,  Grinning Grinning и ние празнуваме у другио двор...   Party Party

# 52

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Галенце Hug Heart Eyes ...бЕхме приготвили стъргалката, бе Crazy Joy Joy

И У танците Чачко се метнал на батю си  Party Party  Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Етии Hug Heart Eyes и ние не пропускаме повода Party Crazy Joy Joy

# 53

Мисли за  приятелите си да не обиди някой Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нали женеше двама приятели в него ден.
Ми за мене  Blush , ... и за мене помислил, душинката ми,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ако беше ми цъфнал и той по папиОн,   Crazy аджеба до Кени А?!!!!   smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Галенце Hug Heart Eyes ...бЕхме приготвили стъргалката, бе Crazy Joy Joy

И У танците Чачко се метнал на батю си  Party Party  Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Етии Hug Heart Eyes и ние не пропускаме повода Party Crazy Joy Joy

Тъй , тъй , веселба да става . Ей и Баръшко дойде да поздрави Яманчи  Party Party Party Party

aatay Ulusoy - Delibal "Bar Ayaz" - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=TTBpef2sGWY&list=PLrwmE7hsxW … e3QwB&index=9   Party Party Party

# 54
Същата статия от геджето, ама в друг сайт  Joy Joy и Фарах е ясна, за Нилай само се говорело  Laughing и в още един  Joy Joy

# 55
Същата статия от геджето, ама в друг сайт  Joy Joy и Фарах е ясна, за Нилай само се говорело  Laughing и в още един  Joy Joy

нИдей така бе  Sick Sick Sick

# 56

ами те копират една и съща статия бе, милооо  Laughing от онзи ден си я подмятат  Joy Joy Joy Може да е истина, може да не е  Joy Joy Joy кой знае?  Joy Joy Joy
нИ моЙ сЪ нервиш  Naughty Naughty Naughty love001

# 57

ами те копират една и съща статия бе, милооо  Laughing от онзи ден си я подмятат  Joy Joy Joy Може да е истина, може да не е  Joy Joy Joy кой знае?  Joy Joy Joy

как нИ моЙ  ooooh!  направо се изнервих  Crossing Arms  Joy   hahaha hahaha hahaha

# 58

как нИ моЙ  ooooh!  направо се изнервих  Crossing Arms  Joy   hahaha hahaha hahaha

Като започне сериала, тогава ще се нервиш яяяяяяяяя  hahaha hahaha hahaha

# 59
Като започне сериала, тогава ще се нервиш яяяяяяяяя  hahaha hahaha hahaha

Laughing Laughing   

Общи условия

Активация на акаунт