В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 212

• 47 092
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Лека нощ с още едно от старите  Joy Joy Joy в него има обяснение за колата, за която питаше Ели  Joy Joy Joy Joy Понеже преведените досега стари интервюта, с малко изключения, са от един и същ период (няколко месеца), много неща се повтарят. Те го питат едни и същи неща и той отговаря едно и също.  Joy Joy Joy

# 586
Лека нощ с още едно от старите  Joy Joy Joy в него има обяснение за колата, за която питаше Ели  Joy Joy Joy Joy Понеже преведените досега стари интервюта, с малко изключения, са от един и същ период (няколко месеца), много неща се повтарят. Те го питат едни и същи неща и той отговаря едно и също.  Joy Joy Joy

Не съм някой, който се оглежда наоколо. Но имаше много момичета, които се интересуваха от мен. Благодаря им. (Смее се)  hahaha hahaha hahaha

Приятелките ми винаги имат една тревога: “Това е един красив мъж, ще те измами, ще си тръгне…” Прекарваме 1-2 седмици заедно, приятелките им почват да предполагат: “Това момче със сигурност ще те измами”

Много съм ревнив. Бъркам се в това, което облича. Имам забрани за жената, която обичам

Ох , не мога  Joy Joy Joy

Бягали му приятелките  Sick, ами като е толкова ревнив  Naughty Naughty Naughty

Ани  bouquet bouquet bouquet

Лека нощ !  smile3524

Laughing Laughing Laughing

# 587
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Много съм ревнив. Бъркам се в това, което облича. Имам забрани за жената, която обичам

Ох , не мога  Joy Joy Joy

Бягали му приятелките  Sick, ами като е толкова ревнив  Naughty Naughty Naughty

Joy Joy

"Жената, която докосвам, с която спя, не може да я докосва друг. Колко лошо нещо. Само като си помисля и ми става зле."

Бонбоник!  Crazy Crazy  Зле му ставало само като помислел...   Joy Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes  Обменил си е снимката на ФБ  Crazy Crazy

# 588

Не съм някой, който се оглежда наоколо. Но имаше много момичета, които се интересуваха от мен. Благодаря им. (Смее се)  hahaha hahaha hahaha

Приятелките ми винаги имат една тревога: “Това е един красив мъж, ще те измами, ще си тръгне…” Прекарваме 1-2 седмици заедно, приятелките им почват да предполагат: “Това момче със сигурност ще те измами”

Ох , не мога  Joy Joy Joy

Бягали му приятелките  Sick, ами като е толкова ревнив  Naughty Naughty Naughty

Бъркал им се в това, което обличат, имал забрани  ooooh! ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha
А той си мисли, че бягат, защото е прекалено красив  Joy Joy Joy Joy

Ох бе, Чачи  Joy Joy Joy Joy Радвам се, че съм пропуснала този му период  Peace
Предпочитам го, когато не знае как въздейства погледът му или се пита "наистина ли жените ме намират за секси"  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 589
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

на мен Чачи ми харесва всякак  Heart Eyes Всеки един негов период ми е интересен и забавен.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Понеже в Яманския период съм  го гледала най-много, ми е писнал.  Joy Joy Може би след време ще ми се ще да се върна къ, него, но сега ми е безинтересен.  Joy Joy Joy най-най-любим ми е сегашния му зрял период.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасен е като визия, като излъчване, като всичко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

И Чачи и Киво били спокойни, че са непознати в ЛА  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 09:29 от Ани (Aniska)

# 590
  • Sofia, Bulgaria
                 Добро утро! Simple Smile Hug

Хубавееец

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 10:41 от Iskra Pandova

# 591
Joy Joy Joy Joy

Добър ден.............. Hug Hug Hug Hug

# 592

Toва е някоя от нас  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 593
rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Според мен е ДжадЪ.............. Thinking  тъжно и е защото се отложи петъчното му прибиране....... Wink   Hug Hug Hug Hug

# 594
 Hug Hug Hug Добър дееен Hug Hug Hug

"Жената, която докосвам, с която спя, не може да я докосва друг. Колко лошо нещо. Само като си помисля и ми става зле."

Бонбоник!  Crazy Crazy  Зле му ставало само като помислел...   Joy Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes  Обменил си е снимката на ФБ  Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy

Значии, тук е играел себе си Crazy Laughing зат'ва така добре му се получи Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Според мен е ДжадЪ.............. Thinking  тъжно и е защото се отложи петъчното му прибиране....... Wink   Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И на мен ми прилича на нея Thinking Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 595

като нищо е тя  hahaha hahaha hahaha изчезна и се метна пред постерите на Колинс да събира очи  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 596

като нищо е тя  hahaha hahaha hahaha изчезна и се метна пред постерите на Колинс да събира очи  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy

Ох, само да не е събрала границите... ooooh!  нищо,  ще викнем Чачи да я свестява  Grinning Grinning

Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha  Олей, беее ...  Joy Joy Joy

# 597
джадЪ не го е чакала в петък Naughty  не се гъбаркайте с нея Naughty

# 598
джадЪ не го е чакала в петък Naughty  не се габаркайте с нея Naughty

Joy Joy Joy Joy Joy

на ти чичек  Crazy Crazy Crazy

# 599
джадЪ не го е чакала в петък Naughty  не се гъбаркайте с нея Naughty

Joy Joy Joy Joy Joy

на ти чичек  :crаzy: Crazy Crazy