В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 212

• 45 707
  • 727
  •   1
Отговори
# 675

ами разтуптян е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 676
  • Sofia, Bulgaria

А този сега кой е Shocked newsm78

Грозноватичък е Sick Mr. Green

Трябва да е гаджето и.  Peace Хубав или грозен - неин си е  Joy Joy Joy Всеки случай, Чачо няма ашк с нея. Комшийските жълтури се чудят с какво да си запълват страниците.  Joy Joy
От снощните новини май нищо вярно няма.  hahaha hahaha Ама не е за сефте  Joy Joy Joy

newsm62 Няма вестник или списание с днешна дата,
в което да не пише за Чачи и Тейлър  Crossing Arms Peace Peace

# 677

нека пишат, да ги е яд бившите  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 678

нека пишат, да ги е яд бившите  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Тази не я знма коя е, май е една от спряганите за партньорка  Flutter е с шалчето на Колинс  Joy Joy Joy

# 679
ако така ще се кокори   Shocked Shocked   smile3513 smile3513  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 680
ако така ще се кокори   Shocked Shocked   smile3513 smile3513  hahaha hahaha hahaha hahaha

Не я знам коя е ококорената, ма сигур е назор  Mr. Green ... то тоя поглед неестествен бе  hahaha Shocked

# 681

Не я знам коя е ококорената, ма сигур е назор  Mr. Green ... то тоя поглед неестествен бе  hahaha Shocked

Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Ох, назор била  rotfImbo rotfImbo ... Гале!   Blush Naughty hahaha hahaha

Ама ако е тя партньорката, ние ще се ококорим тъй...  Joy Joy Joy Joy

Grinning Grinning Grinning Grinning

# 682

Тази с роклята на черепчета и кокорката, една и съща ли е? Вчера си я сейфнах, но вече не помня защо и кой я пробутваше около Чачи...  newsm78 newsm78  Кат' не е с шалче и...  hahaha hahaha Опс, не били черепчета а лъвчета...

# 683
  • Sofia, Bulgaria

Тази с роклята на черепчета и кокорката, една и съща ли е? Вчера си я сейфнах, но вече не помня защо и кой я пробутваше около Чачи...  newsm78 newsm78  Кат' не е с шалче и...  hahaha hahaha Опс, не били черепчета а лъвчета...

Лу,тази не играеше ли роля на братовчедката в ОС  Thinking Naughty

ПП Тази с роклята на .... на мен ми приличат на вълци  Joy Joy Joy Joy

Даже и името ѝ се сетих Пелин Ермиш  Flutter Crazy

# 684
Скрит текст:

Тази с роклята на черепчета и кокорката, една и съща ли е? Вчера си я сейфнах, но вече не помня защо и кой я пробутваше около Чачи...  newsm78 newsm78  Кат' не е с шалче и...  hahaha hahaha Опс, не били черепчета а лъвчета...

Лу,тази не играеше ли роля на братовчедката в ОС  Thinking Naughty

ПП Тази с роклята на .... на мен ми приличат на вълци  Joy Joy Joy Joy

Даже и името ѝ се сетих Пелин Ермиш  Flutter Crazy

Не знам, каквоо е ОС?  newsm78 newsm78  Не ме питай за физиономии, аз съм специален случай...  Joy Joy страдам от дис... физиономИя, особено за жени...  hahaha hahaha hahaha Напоследък бъркам Лейля със Серенай и се чудя защо се снима Серка с Фуркан...  ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy

Започнахме деня с това гръбче със слънчицето, да завършим с него...  Grinning Grinning

Лека ноощ!  Hug Hug

# 685
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Благодаря за всички интервюта и споделени мисли и емоции   bouquet bouquet bouquet Hug Heart Eyes

Стели  Hug Heart Eyes

# 686
Добро утро!  Hug Hug Hug

Да изплакнем очи  Grinning Grinning Grinning Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

# 687
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 688
Напоследък бъркам Лейля със Серенай и се чудя защо се снима Серка с Фуркан...  ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

hahaha hahaha hahaha hahaha

Гюнайдъъъъъъъън   Party Party Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes  Crazy Crazy

# 689
Хаха, хубаво опровержение на Тейлър,  Joy Joy  днес изобщо е ден за обяснения... и Серка писала до "драгите магазинджилер", че не е била на плаж на Джунда и е постнала самол билети от Венеция за Стамбул за док-во...  Party Party Ох, бее  Grinning Grinning

Иве  Hug Grinning Grinning

10-те най- романтични турски игрални филма според Terim Arıcan  Simple Smile Simple Smile

http://www.buseterim.com.tr/eglence/son-donem-turk-sinemasinin-e … tik-10-filmi/1302

и едно видео, к ми хареса  Hug Hug

https://youtu.be/VlViMnoa0cU  wavey wavey

Общи условия

Активация на акаунт