В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 212

• 45 691
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Хаха, хубаво опровержение на Тейлър,  Joy Joy  днес изобщо е ден за обяснения... и Серка писала до "драгите магазинджилер", че не е била на плаж на Джунда и е постнала самол билети от Венеция за Стамбул за док-во...  Party Party Ох, бее  Grinning Grinning

забавно се получи  hahaha hahaha hahaha  явно я хвана яд за Тейлър  Joy Joy
ама как я засилиха точно в Джунда  Joy
само, че не е била във Венеция, тия рускини за пореден път се дънят  Mr. Green  в Ница са били   Crazy

# 691
 Hug Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Днес за Чачи никакви новини нЕма  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Има за Сибел Ташчъолу  Joy Joy Joy омъжила се е  Peace
 Party Party Party Party

Аз не мога да разбера как може да се обърка Сера с Лейля. Нямат нищо общо като визия, ама нищо.  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy

ПП да се допълня за Ямановата майка  Joy Joy този за когото се е омъжила бил ученическата и любов, с когото се разделили навремето. 20 години не се били виждали и преди 3 години се срещнали и сега се женят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes колко хубаво.

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 10:36 от Ани (Aniska)

# 692
 Hug Hug Добро утроо Hug Hug Мъриии хууууууу Hug Hug

Ама Лили Hug Hug наистина съвсем се изгуби Sunglasses

И последното интервю е голЕм смЕх Joy Joy Joy Joy Joy Тешекю, Аниии Hug Hug bouquet bouquet

# 693
# 694
Иве, билетите им са от Венеция, къде са били- не знам...   Peace Joy Joy

Ех, че романтично за Ямановата майка... готово за сценарий за летен филм...  Crazy Party Party

Значи вчера нямаше газета без Чачи, днес ред не можеш намери, тъй ли стана...  ooooh! ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes

Ооох, Ивее  Joy Joy "ашк-а и повратите..."   rotfImbo rotfImbo   love001

Ами повръткват се хората, отмятат се...  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 695
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Хаха, хубаво опровержение на Тейлър,  Joy Joy  днес изобщо е ден за обяснения... и Серка писала до "драгите магазинджилер", че не е била на плаж на Джунда и е постнала самол билети от Венеция за Стамбул за док-во...  Party Party Ох, бее  Grinning Grinning

забавно се получи  hahaha hahaha hahaha  явно я хвана яд за Тейлър  Joy Joy
ама как я засилиха точно в Джунда  Joy
само, че не е била във Венеция, тия рускини за пореден път се дънят  Mr. Green  в Ница са били   Crazy

И аз се вързах на снимката за Серенай  Sick Blush

# 696

къде пише Венеция  newsm78

# 697
  • Яко в Матрицата...

Явно на Лу й се ходи във Венеция Joy От Ница са билетите Peace

# 698

Явно на Лу й се ходи във Венеция Joy От Ница са билетите Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Blush ooooh! ooooh!

Наистина, вчера си мислех за Венеция, т.е. за Истанбул, че напомня на Венеция... ноооо  hahaha hahaha hahaha пффф......., после защо си приличали таз и оназ ...  Joy Joy Joy Joy

Grinning Grinning Grinning

# 699

Наистина, вчера си мислех за Венеция, т.е. за Истанбул, че напомня на Венеция... ноооо  hahaha hahaha hahaha пффф......., после защо си приличали таз и оназ ...  Joy Joy Joy Joy

Grinning Grinning Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 700
Пуснах новата тема по-рано, защото очкавам да пуснат видеото от Колинс, а не знам дали ще имам възможност да пусна темата по-късно.  Hug Hug Hug
За нова роля се подготвя Чаатай, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213
името е измислено от джадъ, естествено  Joy Joy Joy Joy но в него НЕ фигурира Сера, мноУ ясно  hahaha hahaha hahaha

# 701
Пуснах новата тема по-рано, защото очкавам да пуснат видеото от Колинс, а не знам дали ще имам възможност да пусна темата по-късно.  Hug Hug Hug
името е измислено от джадъ, естествено  Joy Joy Joy Joy но в него НЕ фигурира Сера, мноУ ясно  hahaha hahaha hahaha

newsm03 newsm03   

ква Сера бе  Joy  що трябва да я споменавам  Rolling Eyes Joy  нали сме в Улусойския рай   Party Party Party

и нерде е тоз бекстейдж  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  сега ще изляза и ще го пуснат  ooooh! Joy

# 702
  • Яко в Матрицата...

newsm03 newsm03   

ква Сера бе  Joy  що трябва да я споменавам  Rolling Eyes Joy  нали сме в Улусойския рай   Party Party Party

и нерде е тоз бекстейдж  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  сега ще изляза и ще го пуснат  ooooh! Joy

Е кое време е, ади, чабук чък, чък Joy Joy Joy Joy

Готино името, бравус Иве  love001 love001 love001

# 703

newsm03 newsm03   

...обаче, Ани я споменава по- често от феновете и Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Peace

Наистина, името чудно Crazy Crazy Тешекю, талант  Heart Eyes Heart Eyes

# 704
  • Яко в Матрицата...
Ох, милият - и пилот искал да става Joy Joy

Обикновено всяко момче на въпроса: „Какъв ще станеш, когато пораснеш?“, отговаря: „Пилот“. И ти ли така отговаряше, когато беше дете?

(Смее се) Когато момчетата са малки, подаръците, които получават, са или кола, или самолет, или пистолет, или пък топка. И моите играчки бяха коли, самолети, пистолети. И аз тичах след топката. Разбира се и аз като всяко момче казвах, че ще стана пилот, че ще летя.

Общи условия

Активация на акаунт