Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 909
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Всички ли, които сте с положителни тестове имахте зацапване около имплантацията?

# 691
Всички ли, които сте с положителни тестове имахте зацапване около имплантацията?
Аз не съм имала зацапвания.

# 692
И аз нямах.

# 693
Благодаря ви за отговора. Така поне мога да се надявам, че още има надежда да се случи чудо,че като се сетя какъв кошмар изкарах на трансфера.....

# 694
Не се сетихме да предопредим за трансфера Sad в старата тема го коментирахме...за мен беше голям шок, не бях подготвена нито физически, нито психически за това...беше ми четвърти трансфер и с такава бойна стъпка отидох, обаче шока беше пълен...предишните ми транфсфери в старата клиника не бяха на пълен мехур и бяха най-приятната част от процедурата. Дано всичко е наред, не губи надежда и не търси и симптоми, аз вече съм в 13 седмица и нямам нито един симптом. Успех!

# 695
Нито кървенето, нито пък обратното е гаранция, че се е получило.

# 696
Ах трансфера  Joy Joy  Joy
Много гадно нещо, обясних вече на някои момичета, да не си мислят, че тук ще им е най-приятната част.За мен също беше кошмар, няколко дена преди моя имаше една жена на трансфер, аз бях на вливка и чак и се присмивах и чудех какво толкова се вайка, милата чак охкаше с глас, няколко дни след това аз бях тази която и се ревеше  Joy

# 697
Здравейте момичета  на 23 бяхме на преглед и си имаме сърчице  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 доки каза че всичко е наред
.Но днес по обед ми се повдигна малко и от напъването  почувствах че се подмокрих леко  и после като видях  че е бледо розово направо  полудях  помагайте момичета  дали е от напъването звъня на доктора но немога да се свържа мисля утре да отида до клиниката незнам какво да правя.После два пъти ходих да WC няма нищо но мн съм притеснена

# 698
Момичета, някоя от вас получавала ли е хиперстимулация? След пункцията корема ми е доста подут и твърд, имам болка, но слаба и краткотрайна. Другата седмица ми е трансфера, а се страхувам, че не съм се възстановила от пункцията. Освен това четох, че при бременност шанса от хиперстимулация се увеличава значително. И още нещо - в кой хотел отседнахте след трансфера? Ако може някакви координати. Благодаря ви предварително  Wink

# 699
И аз нямах никакво зацапване.А трансфера беше най-трудната част за мен от цялата процедура.Едва стисках.Добре,че Сали ме подготви какво ме очаква.Djfeq и аз имах такива болки,даже доста силни.Но това е нормално от надупчването на яйчниците.Пих чист протеин за всеки случай.Четох,че много помагал при хиперстимулация.Ние останахме в хотел Калина срещу 35 лв.нощувката.Не беше кой знае какво,но беше най-близо и чист.В интернет има телефони.Мери честито сърчице.Желая ти всичко да е наред.Чела съм,че розовото и оскъдно течение не е проблем.Само повече почивка и задължително утрогестана.Но ако ти е много притеснено можеш да звъннеш на Наталия.

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 18:22 от etaa

# 700
И аз нямах никакво зацапване.А трансфера беше най-трудната част за мен от цялата процедура.Едва стисках.Добре,че Сали ме подготви какво ме очаква.Djfeq и аз имах такива болки,даже доста силни.Но това е нормално от надупчването на яйчниците.Пих чист протеин за всеки случай.Четох,че много помагал при хиперстимулация.Ние останахме в хотел Калина срещу 35 лв.нощувката.Не беше кой знае какво,но беше най-близо и чист.В интернет има телефони.Мери честито сърчице.Желая ти всичко да е наред.Чела съм,че розовото и оскъдно течение не е проблем.Само повече почивка и задължително утрогестана.Но ако ти е много притеснено можеш да звъннеш на Наталия.
благодаря ти етаа  дано всичко е наред тази вечер а утре може да посетя клиниката

# 701
Честито сърчице Мери  Hug bouquet За леко кървене или зацапване, Наталия ме предупреди, че е възможно и да не се притеснявам, повече лежане и почивка, ако се засили обаче задължително се обади. Моя приятелка в друга клиника, беше с жесток кръвоизлив и съсиреци, след положителен тест, но бебето е добре и си е на мястото.

# 702

Ета подут ли ти беше корема? Аз имам леки болки и много подут корем.

# 703
Честито сърчице Мери  Hug bouquet За леко кървене или зацапване, Наталия ме предупреди, че е възможно и да не се притеснявам, повече лежане и почивка, ако се засили обаче задължително се обади. Моя приятелка в друга клиника, беше с жесток кръвоизлив и съсиреци, след положителен тест, но бебето е добре и си е на мястото.
мерси  Сали току що говорих с Наталия и тя ми каза същото успокоих се Simple Smile

# 704
  • Казанлък
Izzy -аз също не съм имала захапване.Мери-честито сърчице и от мен.Сали-браво за страхотния резултат .djfeq-след пункцията е напълно нормално подуване и болка.Хиперстимулация получих след трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт