SportsDirect-69

• 127 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Имахме момчешкия вариант. Има лека вата, но якето е за пролет-есен. В никакъв случай не е за зимата, а и е късичко.  Peace

# 391
Здравейте,
и аз на опашката с неулучения номер. Това палтенце Size 10 (S)  http://bg.sportsdirect.com/lee-cooper-wool-coat-ladies-669227?colcode=66922702 ми е доста голямо, според мен отговаря по-скоро на М, отколкото на S. И малко тъничко идва, за зимни студове не е ок. Поне така ми се струва, зиморничава съм. Ако някой се интересува, на линия съм. Пускам го и в темите за размени.
За якетата на Pierre Cardin не знам, но дънките и пуловерите си отговарят на номерата според мене.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 14:03 от maretu

# 392
Едно яке ако поръчам ,колко криво ляво идва доставката директно до БГ? Прочетох на първа страница ,че на втора стъпка ми излиа сумата ,но моля да ме орентирате?  newsm78 Чудя се до превозвач ли е по добре или директно?

# 393
  • София
Едно яке ако поръчам ,колко криво ляво идва доставката директно до БГ? Прочетох на първа страница ,че на втора стъпка ми излиа сумата ,но моля да ме орентирате?  newsm78 Чудя се до превозвач ли е по добре или директно?

До Англия - 5 паунда , до БГ - 8.32 . Peace

# 394
Едно яке ако поръчам ,колко криво ляво идва доставката директно до БГ? Прочетох на първа страница ,че на втора стъпка ми излиа сумата ,но моля да ме орентирате?  newsm78 Чудя се до превозвач ли е по добре или директно?

До Англия - 5 паунда , до БГ - 8.32 . Peace
5 паунда + 2.20лв. минимум за транспорт до БГ+ Спиди(ако не сте от сф)или 2 лв. за вземане от склад и... много смисъл аз не виждам за поръчка до Англия

# 395
В такъв случай ,понеже аз взимам доставките от офис на Еконт и те ме таксуват около 4 лв ако е до килограм и превозвача взима повече от 2,20  когато работи със СД ,пратка до 1 кг излиза към 20 лв? newsm78 Ако поръчам директно до БГ ,идват с DHL и ми излиза пак към 20 лв така ли е? или нещо съм се омотала  newsm78 Питам защото яке което харесах в СД е мисля в лева 130 + 20 доставка , в БГ е 200лв същия модел   и марка Hug

# 396
  • София
В такъв случай ,понеже аз взимам доставките от офис на Еконт и те ме таксуват около 4 лв ако е до килограм и превозвача взима повече от 2,20  когато работи със СД ,пратка до 1 кг излиза към 20 лв? newsm78 Ако поръчам директно до БГ ,идват с DHL и ми излиза пак към 20 лв така ли е? или нещо съм се омотала  newsm78 Питам защото яке което харесах в СД е мисля в лева 130 + 20 доставка , в БГ е 200лв същия модел   и марка Hug

В твоя случай не виждам смисъл да използваш превозвач . Пусни си якето до БГ  Peace

# 397
Кода за 20 % , хваща ли и за други неща, освен за лед маратонки?  Пробвал ли е някой?

# 398
Здравейте,гледам едни дънки от доста време насам.Ама понякога така им пишат размерите ,нищо не им разбирам.Пише ,че са 12R това на кой размер отговаря ?

# 399
Благодаря за отговорите bouquet

# 400
Здравейте,гледам едни дънки от доста време насам.Ама понякога така им пишат размерите ,нищо не им разбирам.Пише ,че са 12R това на кой размер отговаря ?

Размер М със стандартна дължина (regular).

# 401

Размер М със стандартна дължина (regular).
Благодаря  bouquet

# 402
  • София
Понеже в нашите магазини не се предлагат белите разцветки на определени модели маратонки (Nike, Asics, New Balance, Adidas) - се налага да поръчам от вън.
В кои сайтове е най-изгодно пазаруването и дали ще пристигнат до 2-3 седмици макс?  Hug
Oт английски сайтове е добре в момента, като гледам колко е спаднала лирата Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 11:19 от Starrydream

# 403
Някой поръчвал ли е това яке? http://bg.sportsdirect.com/karrimor-hood-ice-down-jacket-ladies- … ?colcode=44706569
Не знам дали е подходящо за зимата при положение, че го пишат с  Lightweight down padding, а те по принцип са тънички.

# 404
  • have faith and be patient ..
Някой поръчвал ли е това яке? http://bg.sportsdirect.com/karrimor-hood-ice-down-jacket-ladies- … ?colcode=44706569
Не знам дали е подходящо за зимата при положение, че го пишат с  Lightweight down padding, а те по принцип са тънички.

ама и пише , че е с гъши пух , якенцето си го бива , може би ще има някакъв полар от долу .. но не мисля че ще е баш за кучия студ и то за зиморничев човек , макар че познавам хора на които ще им е добре и с него  Peace
п.п. примерно ей това яке вече е най-зимното което съм срещала http://bg.sportsdirect.com/soulcal-two-zip-bubble-jacket-mens-60 … ?colcode=60800269

Общи условия

Активация на акаунт