Онлайн магазин Digiexpert /Digital24/

• 1 223
  • 2
  •   1
Отговори
  • Горна Оряховица
Някой пазарувал ли е от сайта https://www.digiexpert.bg/
Изпращат нещата от Чехия мисля. Надежден ли е сайта, как става връщането, ако стоката има дефект?

# 1
Преди две-три години купих робот прахосмукачка от тях. Развали се за по-малко от година. Мисля по мейл се свързах с тях и ми възстановиха парите, защото не успяха да поправят робота. Доволна останах от обслужването. Но пак казвам, това ми мнение е за съответния период.

# 2
Отделът за рекламации отговаря само на имейл - след няколко седмици може да получите отговор. Три седмици след като върнах продукта и поне пет обаждания по телефона, техен служител отиде до депото им "лично", за да вземе пратката.
След като върнете неработещ продукт трябва да звъните и да пишете безкрайно,  няма как да се проследи статуса на рекламацията онлайн, имейлът не отговаря, а по телефона ви казват да пишете на имейла, защото нямат информация.
Ninja creamy спря да работи след 10 дни, повече от месец откакто го изпратих според указанията от сайта им, нямам информация дали ще го оправят, нито са върнали сумата - близо 400 лева.

Общи условия

Активация на акаунт