SportsDirect-69

• 127 678
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
момичета може ли помощ, къде въвеждате кода? Аз го въведох директно под кошницата и ми дава че е невалиден  newsm78
ър
при нас не стана при поръчка чрез компютъра. Хвана отстъпката през телефона

# 661
# 662
На мен не ми разрешава да направя две поръчки от един акаунт. Смених начина на доставка от експресна на обикновена, пак същата работа.

# 663
  • Варна
Момичета, къде се въвежда кода? На мен на мобилната версия никъде няма опция за код.

# 664
Има ли някаква надежда парфюм да бъде доставен до БГ?

# 665
И аз направих поръчка,с екпресна доставка безплатна  Mr. Green Скромна съм купих си адидаски ,на другите нищо  bouquet Нося 4.5 UK ама си поръчах 5 , то тия половинки много трудно се намират ,пък където ги има модела или цвета не ми харесват..... Hug женска ми работа  bouquet

# 666
Кодът през мобилното приложение ли важи само  newsm78

# 667
  • София
Момичета, къде се въвежда кода? На мен на мобилната версия никъде няма опция за код.
На страницта с опциите за плащане. Има бутон, с натискането на които се отваря полето за въвеждане на кода.

Кода е само за мобилното приложение.

# 668
според мен не се занимавай , не е кой знае колко скъпа стока , по -скоро го продай на цената която ти е стъпал и си поръчай нов ако още имащ желание   Peace

Благодаря! По принцип няма на кой да го продам, т.е едва ли някой ще го хареса.., а и едва ли някой ще ми даде парите на които ми се върза.

# 669
според мен не се занимавай , не е кой знае колко скъпа стока , по -скоро го продай на цената която ти е стъпал и си поръчай нов ако още имащ желание   Peace

Благодаря! По принцип няма на кой да го продам, т.е едва ли някой ще го хареса.., а и едва ли някой ще ми даде парите на които ми се върза.

Та въпросът си ми остава. Тези 14 дни срок за връщане/ уведомяване на SD важат ли ?

# 670
  • Варна
На страницта с опциите за плащане. Има бутон, с натискането на които се отваря полето за въвеждане на кода.

Кода е само за мобилното приложение.
[/quote]
Благодаря! Намерих го.

# 671
Как да намеря експресната доставка Sad Само стандартна виждам. Предния път ми се появи от някъде, но сега не мога да се справя.

# 672
Как да намеря експресната доставка Sad Само стандартна виждам. Предния път ми се появи от някъде, но сега не мога да се справя.

Аз, пък не намерих смяна на курса на ПейПал, но сумата е скромна. Нещо дали не видях, или има начин? Поръчах през друг телефон, защото на моя казваше, че услугата не е достъпна (не запомних точно английския израз). Сега обаче имам потвъждение само от ПайПал, а обикновено имеилите са: 1) сайт, 2) ПейПал, 3) сайт.
Оф, ако не получа потвърждение от Sporta, как ли се канселира поръчка?

Ще изчакам и утре  Rolling Eyes

ПС. Получих си потвържденията  Grinning

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 01:44 от loly123

# 673
  • Plovdiv
Някой да е поръчвал http://bg.sportsdirect.com/la-gear-long-jacket-ladies-668003?colcode=66800309 да даде отзиви за размера и качеството?  bouquet

# 674
  • София
Здравейте и Честита Нова Година !
Само да попитам - докога е валидна безплатната доставка???

Общи условия

Активация на акаунт