Значи ще вземем Куул Патч и ще лепнем на крачетата като му правят ваксинация, пък дано да мине леко. 
Моят бебчо също гледа телевизия и му е много интересно батко му като си пусне детските филми или тате като гледа мачове. Ограничавам го, но понякога го оставям пред телевизора, за да ида до тоалетна или да хапна.
Днес в полунощ започват намаленията в H&M, ако сте си харесали нещо, навийте бебетата да ви събудят навреме. Аз ще си направя голям пазар, защото въпреки очакванията ми за 3 месеца да си върна килата, става обратното - вървят нагоре и нямам дрехи, които да ми стават. Дори вчера една позната се пошегува, че май добре си похапвам, ама съм си казала - диети след като бебето има поне едно заместено хранене.

Вашите бебета вече държат ли си главите добре за дълго време?
С ММ говорихме и решихме да пробваме комбинация от пюрета и ЗВБ. Джинджи, би ли споделила вие как процедирахте?
Не го правеше преди - само мрънкаше и плачеше. Днес за първи път си протегна ръчичките към мен да я гушна. Баща й я държеше, докато аз правех салата и тя се размрънка, той дойде при мен, а тя си протегна ръцете. Като я взех спря да мрънка
През деня успявам да не я нося като сменям шезлонг, нашето легло, нейното легло и гимнастиката, но трябва задължително да съм до нея, нищо че си играе с нещо в момента, а съм мръднала, се започва

А той като се размрънка ти отиваш ли при него.
(губят ми се точните цифри) най-разпространени щамове на вируса... и ми се видя безсмислено по тая причина.