Пролет е и птички пеят,МАРТенчета гукат и се смеят-2

• 95 702
  • 492
  •   1
Отговори
# 330
  • Сандански
Благодаря Пролет, че се включи с мнение по моя проблем. Зная, че си свързана с медицината (не помня по какъв начин) и съм по-спокойна. Simple Smile

сееви, аз взег веднъж Молфикс, но нещо не ми допаднаха - много хартиени ми се струват, но попиват по-добре от Памперс, което за мен е минус, защото искам да знам дори и веднъж да е пишкал мъника. Simple Smile

# 331
  • Varna, Bulgaria
Здравейте!
И на нас жегите не ни понасят добре. Вече почнах да извеждам пуховете много рано, че да може до 13ч да сме се прибрали. Пускам климатика в другата стая, оставям вратата отворена и се натръшкваме да спим дружно.   Определено е поспалив и спокоен на работещ.климатик.   Иначе се криви, хленчи, буди се често и суче често.
За памперсите молфикс - бяха ми дали мострички от болницата - нещо не ги харесах.  Не успяха да удържат 'бомбата' на беб и беше омазан до врата чак.

# 332
  • Първомай
Къде се изгубих те всички.

# 333
Здравейте! Аз използвам молфикс. Преди бяхме на пуфис, ама много ми миришат като пишне човека.. вземам ги за 15.50лв от един детски магазин и са ми евтини.
С жегите- сутрин излизаме към 8 до 11 , после сме на климатик, който сме включили в др.стая и към 17-18-19ч пак на разходка. Докато свикнем и разберем коя стая и как да пускаме климатика- беше ужас
Днес сме на ортопед! Стискайте палци.

# 334
  • София
Оф, аз продължавам да съм болна. Скъсвам се да кашлям, потя се непрекъснато... При мен такива раболявания прерастват в алергична реакция и кашлям като идиот денонощно със седмици и месеци дори. Не знам какво да се правя... Не мога да взимам разни имуномодулатори, стероидни и тем подобни заради кърменето... Ще откача... То освен , че ми е много лошо, кашлянето ме изнервя. Особено като говоря и не ми се вижда и говори с никой, щото нямам нерви да кашлям...Ох, оплаках ви се. Има един плюс - свалих почти 3 кг от това чудо! И коремът ми се постегна.

# 335
Ей, пролет ! Да се стягаш! Айде да 2 дена да си писала, че всичко е ок

# 336
Здравейте, да ви питам - как разбирате, че е тръгнал зъб? Имам подозрения, че моето момче вече нещо такова го мъчи. Иначе ние изоставаме с ваксините и тези за трети месец ще му ги бият един ден преди да направи четири месеца, но не страдам особено от този факт. Малкото диване вече се върти от корем по гръб и обратното макар и малко трудно и вече го дебна да не се изтъркули от някъде.

# 337
  • София
И на нас ни отказаха ваксините днес. Обиколих няколко кабинета... взеха ми кръв. Имам високо CRP... докторът уши нос гърло пък твърди, че имам и обострена алергия... понеже преди ден привърших антибиотика, щели да почакат. Филип вече е 8 кг и 68 см... т.е. +5см и +1400грама. Добре че е момче, че стози растеж...

# 338
Къде се изгубих те всички.
Във Фейсбук групата Simple Smile

# 339
  • Varna, Bulgaria
Пролет, още след 4тия ден на АБ CRP-то би трябвало да е спаднало. Чудна работа... може пък наистина да има право за алергията.
Всички бебовци се въртят, само моето го мързи. Дреме си по гръб и не му се занимава да си нарушава спокойствието.

# 340
Може ли линк към фейсбук групата?

# 341
Здравейте, Момичета!

Как сте ?

Аз си ви чета, нищо че не пиша.

Ние вече открихме въртенето, и сега като го сложа по гръб, веднага се обръща по корем Simple Smile така и спи вече.

И ние май ще имаме скоро зъб, много се лигави, хапе всичко, особенно ръчичката си.

# 342
  • Сандански
Тези дни хубаво се разхлади до към 27-28 градуса при нас и веднага се отрази благоприятно на бебчо. Simple Smile
Завчера бяхме на детски рожден ден - много се смях на реакциите на децата като видяха Митко. Рожденичката даже си свали обувките, защото й казахме, че бебчо не може да ходи, а тя помислила, че не може, защото си няма обувки. По- големките деца се ококориха как така той няма да си хапне от тортата и как така яде само мляко. Simple Smile

# 343
Пролет, още след 4тия ден на АБ CRP-то би трябвало да е спаднало. Чудна работа... може пък наистина да има право за алергията.
Всички бебовци се въртят, само моето го мързи. Дреме си по гръб и не му се занимава да си нарушава спокойствието.

И ние сме така. И настрани се обръща, само ако има нещо достатъчно интересно, което да следи как се движи. Иначе пък много гука и се занимава с играчките. Вече целенасочрно си ги хваща и размахва или разглежда. Това със зъбите и него ще го сполети скоро. Освен че се лигави и бута всичко е устата си, много ясно си личат и къде ще пораснат двата предни долни зъба. Дано минем без много мъки през това, че коликите ни бяха тежички и продължителни.

# 344
  • София
И нашият бебок не е от най-подвижните. Предпочита да си лежи и да си гледка и гука пред това да се размята...
Аз още не съ м оздравяла. Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт