Пролет е и птички пеят,МАРТенчета гукат и се смеят-2

• 95 698
  • 492
  •   1
Отговори
# 345
И нашият бебок не е от най-подвижните. Предпочита да си лежи и да си гледка и гука пред това да се размята...
Аз още не съ м оздравяла. Ужас!
В крайна сметка какво ти казаха, алергия ли е ?

# 346
Моят е като на пружинка. Нон-стоп хвърчат крачета и ръчички във въздуха и се върти като пумпал. Заварвала съм го с крака на възглавницата в леглото му 😀
Вие кога мислите да започнете да захранвате и с какво?

# 347
  • София
Ами у Ш и нос гъпло ми каза аларгия. Вътрешни болести ми каза заради високото црп , че е инфекция. Накрая се ст и гно до извода смесена вирус с бактерии инфекция и зверско настиване от климатика на колата , които са ми отключили и алергична реакция. Вече съм по-добре. Но като се разхождам по прашните улици кашлям от праха. Също и в кухнята щото мм вде че напръска против хлебарки миналия уикенд. Абе предпоставки за болест и алиргия колкото щете...

# 348
  • Varna, Bulgaria
Аз редовно викам да ми шръскат в къщи за хлебарки. Че 11г не бях виждала даже, а от миналата година нещо стана. Не знам с какво пръскат, но бебе,батко, котки - всичко е наред. Може препарата нещо да не ти понася.

# 349
  • Първомай
Може ли линк към фейсбук групата?

ФБ групата е тайна и с линк няма да я намериш. Пиши на Стане или Geri-gb да те добавят.

# 350
Много е трудно да насмогна и тук и във Фейсбук  Laughing

Пролет, да се оправяш! Много ти е голямо момчето  Heart Eyes

Ние минахме вторите ваксини с по-силна реакция. Вдигна 39* същата вечер, а на другия ден поддържаше 37,5* до следобяд. Но после като с магическа пръчка се оправи.

Мисля да започна от пети месец с млечно-зеленчукови пюренца. Вероятно ще ползвам АМ и ще започна или с картоф или с морков. Ще видим какво има на селото на братовчедка ми, понеже ще взимам от там. Мисля да почна да давам 2-3 дена с кърма и като се уверя, че не прави реакция от зеленчука, да сменя с АМ. Че нали досега е изцяло на кърма, ако направи реакция да не се чудя от кое е. Кои други зеленчуци са подходящи за началото? Картоф, морков, тиква, а други?

# 351
Може ли линк към фейсбук групата?

ФБ групата е тайна и с линк няма да я намериш. Пиши на Стане или Geri-gb да те добавят.

Благодаря!

# 352
  • Сандански
Момичета, намирате ли си удобни дрехи в тези жеги, които да стават и за кърмене? Аз трудно намирам потници и тениски, които да не са прозрачни, с удобно деколте и добра дължина.  Confused

Бебо нещо не иска да спи тези дни и много мрънка, предполагам е от жегата. Пък и много взе да се заглежда по телевизора и му го спирам, иначе е като хипнотизиран.

Snowche, за захранване също стават и пащърнак, броколи, карфиол, грах.

# 353
  • София
Момичета, благодаря! Вече съм доста по-добре. Днес бяхме на ваксина, но ни сложиха само едната. За всеки случай.
Докторката каза да захранвам след 5-тия месец. Каза , щом детето е на кърма и расте така, няма нужда да се бърза със захранването. Истината е, че за всяко бебе трябва индивидуален подход.
Иначе и ние ще започнем със зеленчуци. Картофче, морковче, спанак, тиква, тиквичка, ориз... после ще добавя жълтък..
Вчера купих малко играчки на Таф тойс. Един куки гифт сет от 3 неща и едно пиле. Направо пощуря! Голяма игра падна. Хваща, бута в устата, мучи...

# 354
С броколите и карфиола имай едно наум, че са газообразуващи, ако сте имали повечко колики ги остави за по - късно, тиквичката е добра за началните зеленчуци и освен това сега й е сезон. Докато изредениш тези зеленчуци ще е минало достатъчно време и може да пробваш безглутенова и безмлечна каша или плодове. Хубаво е да се редуват трите групи, няколко зеленчука, няколко каши, няколко плодове. Досега само на кърма ли сте? Давала ли си изобщо АМ? Ако не си по-добре първо да пробваш дали изобщо АМ ще ви понесе, на дълго кърмене бебчета не се отразява добре, понякога има колики, запек и да не стане в един момент да се чудиш от пюрето ли е, от АМ ли е ?

# 355
Вчера купих малко играчки на Таф тойс. Един куки гифт сет от 3 неща и едно пиле. Направо пощуря! Голяма игра падна. Хваща, бута в устата, мучи...
може ли линк на играчките.
Мисля да започна от пети месец с млечно-зеленчукови пюренца. Вероятно ще ползвам АМ и ще започна или с картоф или с морков. Ще видим какво има на селото на братовчедка ми, понеже ще взимам от там. Мисля да почна да давам 2-3 дена с кърма и като се уверя, че не прави реакция от зеленчука, да сменя с АМ. Че нали досега е изцяло на кърма, ако направи реакция да не се чудя от кое е. Кои други зеленчуци са подходящи за началото? Картоф, морков, тиква, а други?
а защо искаш да ги правиш с АМ, като сте на кърма ? Аз си правех домашни пюрета и ги смесвах със кърма, имах изцедена, но става и на момента да изцедиш и сложиш .

# 356
  • София
Аз никога не съм се цедила... мисля да давам пюре и после да си доцоква , ако желае

# 357
Аз никога не съм се цедила... мисля да давам пюре и после да си доцоква , ако желае
доколкото си спомням, пишеше да се слага кърма за да има нещо познато на вкус или знам ли ..

# 358
# 359
Аз мисле към пет и половина месеца да захраня. Твърдо започвам със зеленчуци с АМ пък ще видим какво ще се получи. За момента ми звучи много сложно.
Супер са играчките. Моя много се кефи на играчката, която му е над леглото и се върти и свири.

Общи условия

Активация на акаунт