Ох, и аз искам на плаж, ама...
!
Много сме подвижни, и ние се въртим като кебапче
, като го държа на ръце се катери по мен, иска да подскача на краченца .. пъргавелко ми е, баткото беше същия 
а и баткото нещо не ме иска 
, само ние си се къпем, хлориран е..
Ето ме и мен, сигурно не съм писала поне месец ама няма време кога ... просто докато станем сутринта и се завъртя и дошло време да си лягаме 
е направо не ми се излизаше - не ми харесва да бутам количка с ревящо бебе, а и не искам да бутам празна количка и да нося бебе на ръце. И в даден момент този график отиде подяволите. Стана някак кисела, буди се често нощем - може и да е от скока в растежа, нали идва 19 седмица а този скок траел от 1-5 седмици, така че с това се успокоявам.
милото, направо се съдра докато не й сложих лепенките. Вечерта беше ту умърлушена ту весела. Едвам заспа и в 1 часа като се събуди с рев и поспа още малко върху мене, имаше 37.2 температура, но после хапна и заспа макар и неспокойно. Но в 6 сутринта вече Т се беше покачила на 37.8 и и дадох малко панадолече та се успокои и заспа пак. И днес сме на настроения и много е сънлива, по малко хапва но често си подремва.
А и от претоварване вече дори и тя да заспи, аз като легна и се въртя, само мисля разни неща и не мога да се успокоя да заспя.
Гоги расте и хубавее, гука, хили се на всички, обапе не се обръща все още. Тежка гемия ще го играе. 

Решили сме като се върнем от ваканцията септември ще правим тренирано заспиване

Всеки ми опява -"натопи я, осоли я, нека се калява"- Еми няма такива работи пък! Рано й е още 

Апартаментите са чисти и просторни, чудесно оборудвани, керамични котлони, абсорбатор, фурна, микровълнова, кафемашина, пералня, кана за вода, посуда, ютия, сешоар.....абе каквото се сетите.
, общо взето го ползва за приспиване. Честно казано, няма как и да й се "сърдя" - и аз и баща и сме смукали палци доста до късно.