Да теглим ли жилищен кредит?Тема 2

• 70 846
  • 599
  •   1
Отговори
# 75
Хора,не ме вълнуват грам цените в Атина и Невада.Не спамете темата.
Човече,за мен Надежда е оптимален вариант,още повече,че имаме роднини,близки там,което не е без знамение.Бих живяла и в Дружба,Света троица,примерно,но Люлин и Младост невър!
Чак да си струва,не знам,но единствено там има смисъл специално за нашето семейството или на морето,обаче за там не мога да де навия-голяма промяна ще е.

# 76

Гърция си е Европа, криза не криза, имотите с бъдеще са си цифра. Посочих като пример един щат където жилищата, като цяло са достъпни, ипотеките много по достъпни от нашите. Нашата авторка тук е наясно с това, но смята че ще се справят въпреки всичко. Решили са че София си струва.Аз чакам да се включи с впечатления от огледа.

Аз бих живяла в мезонетчето на Варуфакис с  гледката към акропола -от снимките в Пари мач мноого ми допадна  Grinning Ама баща ми няма стоманодобивна фабричка и няма как  Cry

# 77

Гърция си е Европа, криза не криза, имотите с бъдеще са си цифра. Посочих като пример един щат където жилищата, като цяло са достъпни, ипотеките много по достъпни от нашите. Нашата авторка тук е наясно с това, но смята че ще се справят въпреки всичко. Решили са че София си струва.Аз чакам да се включи с впечатления от огледа.

Аз бих живяла в мезонетчето на Варуфакис с  гледката към акропола -от снимките в Пари мач мноого ми допадна  Grinning Ама баща ми няма стоманодобивна фабричка и няма как  Cry
Скрит текст:
Не ме предизвиквай, малко ми трябва.... hahahaще ни мъмрят за спам.

# 78
а, аз пък бих живяла в голямо семеен замък  в Кент ако става на въпрос Joy bouquet

# 79
а, аз пък бих живяла в голямо семеен замък  в Кент ако става на въпрос Joy bouquet

Ако ще мечтаем, да си кажа - уважавам твоите мечти, ама на мен в Кент ми е студено в оня ми ти мрачен замък  Laughing  Laughing Последно беше, преставам! bouquet

Лъки Peace  bouquet

По темата - аз продължавам да смятам, че задачата ви в този вид е трудно решима и трябва да промените някои от параметрите.

# 80
Скрит текст:
Добре де, щом ще мечтаем. Аз бих живяла в тази къща:

предполагам знаете чия е Wink

ето ми лодката Crazy
[img] http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/07/article-2449238-189668 … 8-595_634x568.jpg [/img
скромна като мен.

# 81
Цитат
По темата - аз продължавам да смятам, че задачата ви в този вид е трудно решима и трябва да промените някои от параметрите.

трудно ще е, но не и невъзможно, например какво да променим?

# 82
а, аз пък бих живяла в голямо семеен замък  в Кент ако става на въпрос Joy bouquet
И аз  Embarassed

Цените в Атина и в Невада нямат никакво значение за казуса тук.
Какво би помогнало на Мис Б. да знае, че някои плащат по половин милион долара ипотеки примерно и само-участието от 5% е стабилна сума и за Северна Америка? Никак.

Пак казах, че за сумите за панелен апартамент със сума ти съседи за такива пари не бих купила. Това аз.

Иначе хората явно си купуват тези кутийки.
 Снимките ме потресоха, признавам си. Толкова малки апартаменти, с тераси преустроени на мини бокс кухнички, малки бани с плочки от горе до долу и с една спалня в бившата кухня..

Не разбирам защо държите да си давате парите за нещо подобно.
 Confused

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 08:35 от Анонимен

# 83
Много лесно. Щото трябва да живеем някъде. Там където работим.
Сега като гледам тия цени, все едно ще купуваш базата на Наса, ми стана едно такова хубаво, че случих на жилище.

# 84
Контеса,аз няма да си давам парите за описаните от теб неща.Не знам защо с такова впечатление сте останали.
Но не мога да взема огромен апартамент,супер лукс.Не мога да ди купя и къща-извън София,съответно нефункционална за мен отвсякъде.

# 85
Аз все още съм протресена от панелката в младост за 70 хил евро.

# 86
Sigma, и на мен това ми беше идеята, че ако ще теглиш заем от 70 хиляди евро/лева, все тая, за мухлясала панелка, която ще изплащаш 20 и повече години - извинявай. Затова дадох и примера с Атина. Че панелките струват много по-малко, а българина се е самозабравил.
Информацията ви за Атина е малко грешничка. Аз живея в Таврос. Чудесен квартал, в близост до археологическия център, морето, плажовете. Колонки, не е това, което е било. В момента там почти никой не живее, всичко се отдава под наем с търговска цел. Пиреас също е чудесен квартал за живеене, не се ограничава само около пристанището.
Скъпи квартали, в които наистина живота е спокоен са доста и от различен тип. Край морето, в т.нар. от гърците планина. Но не е това темата.

# 87
И аз съм на мнение,че се е самозабравил ама тук са такива условията.И това е.Такива са цените.
Примерите с Атин за мен не са от полза.Най-много да ме хване яд,че там можеш да си купиш жилище на доста прилична цена и добре изгледащо,а тук нещата както винаги стоят зле и това е.Но този извод на мен какво ще ми помогне.

# 88
Така де, ама атинската панелка не я грее авторката на тема номер две.
Все си мисля, че до тема номер 67 може да излезе нещо подходящо.

# 89
Би ти помогнало да търсиш повече, а не в първия срещнат. Потърси и апартаменти, които са обявени за публична продан. Въпреки, че там трудно, но може и да има нещо интересно.
За жалост, положението в България с жилищата е малко трагедия.
Мм също настоява да купим някое в Пловдив, но като гледам какво се предлага и на какви цени, ми става лошо. Но все пак се намират и изгодни предложения.

Общи условия

Активация на акаунт