Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 070
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Снощи от 9:30 до полунощ беше кризата. Нищо не помогна. Дано поне през деня е спокоен, явно такива си ги произвеждаме нашите момченца.

# 646
  • Пловдив
Моме, моето голямото ей така можеше по 3 часа да се дере без да спре, чудех се как му стига въздуха, че и какво гласище има, как не оглушах не знам Rolling Eyes

# 647
Значи аз няма какво да се оплаквам  толкова, щото нашето дране е около 15 мин до половин час макс. Останалото са мрънканици, напъни и пръцкания.  Mr. Green

# 648
Лийкиното е вирус. Днес няма помен от Т. Педиатърката категорично отказа да  пуска каквото и да било. Ако вдигне наново- тогава. Яде, щуря, утре на детска. Сега спи, а аз сядам да чета книга  Crazy

# 649
  • UK
Аз малко ще поизместя въпросите с коликите, към мамите на по-големи дечица Wink
При запичане, какъв сироп се даваше на деца?
Сега е толкова богат на плодове сезон а аз да прибягва до химии Crazy но моята глезанка не ще да хапва кайсии че и фурната ми нещо се повреди програмата можех да опека един пай  Laughing и така да и ги дам

# 650
Дуфалак- пробвай първоначално с 5 млл.

# 651
  • UK
Сигма, благодаря  bouquet

# 652
Аз съм ползвала свещички.

# 653
Кокона, оня ден купих, защото мислех че тия болки са от запек. Чисто ново шише, един път пито от него. Десет лева струва, а ще иде в коша. Ако искаш да ти го пратя.

# 654
  • Варна
Кокона, аз съм по запека Simple Smile Накисни шепа сушени сливи от днес за утре, след което ги пюрирай. При юнака действат безотказно.

Колкото до сиропчето, пробвай Фрутилакс.

# 655
Мнооооого е хубаво на морето ,ей.
Току що се прибираме, а бяхме само за 3 дни. Дано скоро ни огрее пак. От мъжо зависи.
Има го момента, че като имаш работа -нямаш време, а като имаш време- нямаш пари.
Друго си е вече с голямо дете на плажа. Само дето не излиза от водата..... newsm78

# 656
Сигме, колко време ви продължава този вирус?! Ние с моето момче сме явно по същите стъпки - цяла нощ не сме спали от повръщане. Днес се е позакрепил, но е на ръба с температурата(около37)... Отвратително нещо - измъчи се душата. И му е за пръв път и така се стресна, не знае какво му се случва... Sad

# 657
Три дни. Първият ден беше кошмар.

# 658
Уф, значи още ден и половина.. Много се надявам да сме минали най-лошото и сега да отминава вече...

# 659
 tiptoe tiptoe tiptoe

Още ми е рано, но да понауча туй-онуй отсега.

Общи условия

Активация на акаунт