Помощ - ревящо бебе

• 5 620
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
  • град-държава
Ако не виждате нищо нередно в захранено 4 месечно бебе, което би трябвало на тази възраст да приема само мляко и общо с проблема ви, няма никакво значение кой и какво ще ви каже. Сменете си педиатъра и намерете компетентен такъв за доброто на детето.

# 16
Това ни е 2 дете!1 ми беше при тази педиатърка и нищо му няма.

# 17
На 4 месеца зеленчуково пюре и десерт !?  Shocked

Повече на плодови да свикне и само един път зеленчуково ама му хареса.Аз не мисля , че има общо с проблема ми.

Не се притеснявайте, виждам че сте фенове на ранното захранване, няма нищо лошо в това, аз също започнах захранванията към трети месец, разбира се и коликите не закъсняха  Simple Smile, нормално е. Ако температурата е нормална след ваксинацията добре, ако все още ви е притеснено отидете на спешен просто за да сте спокойни. Както казват хората: И това ще мине  Wink

# 18
Не се притеснявайте, виждам че сте фенове на ранното захранване, няма нищо лошо в това, аз също започнах захранванията към трети месец, разбира се и коликите не закъсняха  Simple Smile

Няма нищо лошо в това, че с ранното захранване сте докарали колики на бебето? ...  ooooh!

# 19
Не се притеснявайте, виждам че сте фенове на ранното захранване, няма нищо лошо в това, аз също започнах захранванията към трети месец, разбира се и коликите не закъсняха  Simple Smile

Няма нищо лошо в това, че с ранното захранване сте докарали колики на бебето? ...  ooooh!

Няма да влизам в спорове, всеки си има разбирания по въпроса, а коликите се в един момент се появяват колкото и да не ни се иска и късно да захранваме уж за да ги избегнем, това е все пак въвеждане на напълно нова храна в организма в крайна сметка няма дете което да не ги е изпитало поне веднъж в живота си макар и слаби  Wink Пък и на мойте им действаше чаят от анасон, вършеше чудеса  Peace

# 20
Всеки си има разбирания, да, както и има лекарски препоръки като от СЗО за най-ранно захранване на навършени 4 месеца, а даже препоръката е 6 пълни месеца само на мляко. Ама щом анасонът помага предлагам следващото бебе да го захраните директно след раждането, така или иначе ще има колики в един момент....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 21
Всеки си има разбирания, да, както и има лекарски препоръки като от СЗО за най-ранно захранване на навършени 4 месеца, а даже препоръката е 6 пълни месеца само на мляко. Ама щом анасонът помага предлагам следващото бебе да го захраните директно след раждането, така или иначе ще има колики в един момент....  ooooh! ooooh! ooooh!

По лекарски препоръки и хора умират нали ти е известно? Се ги е имало тези лекарски препоръки преди сума години като са ни захранвали Crazy Правила съм това което съм сметнала за редно и никой няма право да ми държи сметка или говори по този начин за моето решение  Wink не съм искала мнение дали правилно съм си захранила децата или не, можеш да си го задържиш. Не отричам лекарските препоръки но те са само препоръки, всеки сам избира кое, какво и как. Хора всякакви, свят шарен, спирам че да не се спами излишно темата с разбирания, все пак не е за това.

# 22
Не мога да разбера какъв ви е проблема?Това дете си има родители и ние така сме решили аз Ви питам друго!?

# 23
Не мога да разбера какъв ви е проблема?Това дете си има родители и ние така сме решили аз Ви питам друго!?

Как е детенце в момента? Спокойно ли е? t колко е? Дадохте ли нещо за колики ?

# 24
Пишеш в публичен форум и очакваш да няма мнения за изказванията ти???
И иначе да, свят шарен, хора всякакви, също такива, които си компроментират здравето на децата и то с гордост. Ако те попитам да ми кажеш за ползите от толкова ранно захранване едва ли можеш ЕДНА да ми кажеш, но аз мога да ти кажа ДОСТА вреди, но в крайна сметка детето си е твое, стискам палци в някакъв момент да няма проблеми заради твоите неинформирани решения, ама то милото си е изстрадало вече с коликите (ама нали всички бебета имали колики, no problem).

yess, ти каквото ни пита ние ти отговорихме. Виртуална диагноза с точност ли искаш?

# 25

Как е детенце в момента? Спокойно ли е? t колко е? Дадохте ли нещо за колики ?
Добре е!Да спокоенно е , усмихва се.Не му е топло челото.Не сме давали само нурофен.

# 26
Добре е!Да спокоенно е , усмихва се.Не му е топло челото.Не сме давали само нурофен.

Чудесно, това е добре, починете си малко докато всичко е наред сега е момента да си отдъхнете. Ослушвайте се за силата на плача и си следете t. Нурофен за момента не е наложителен щом всичко е наред. Има ли шанс да го тормозят зъбки, проверявали ли сте венците в какво състояние са? Пак казвам че е важно ако нещо ви притесни и не сте сигурни да потърсите лекар. Принципно от тук без някой да е видял бебчето няма как да дадем конкретни преложения за справяне със ситуацията, надявам се не се сърдиш. Горе главата с каквото можем ще помогаме всички  bouquet

# 27
Мерси само ти ми съдействаш от другите.Купихме капки за зъби дентокинд.

# 28
Мерси само ти ми съдействаш от другите.Купихме капки за зъби дентокинд.

Няма защо, винаги стига да мога Hug, Дентокинд са чудесни, аз например вземах хапченцата и бях много доволна, имайте в предвид че те са с натрупване и чак тогава започват да действат, може и венците да са ви тормозили. Другото което много помага и успокоява е да вземете праз лук, измиите го добре и го нарежете на толкова големи парченца колкото да може бебо да държи в ръчичката и да го гризе. Замразете във фризера и когато видите че е неспокойно и се лигави много му дайте, ще го гризе за да чеше венците, студа и самия сок от лука ще подействат успокояващо като цяло.

# 29
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт