Новите ви книги - 19

• 142 563
  • 760
  •   1
Отговори
# 15

Книга е! Брой се! Joy  hahaha

Сега сериозно!
Честит празник на всички!

# 16
Кой трябва да се брои?

# 17
  • Пловдив
записвам се с пълни торби с покупки  - от Хермес си купих с 24% отстъпка Пловдивски алманах, три книжки от поредицата за Мотовете и подарък към покупките - Един друг живот на Вероника Денева. От Сиела си избрах Щъркелите и планината, двете книги 101 отбивки, Лятото на неудачниците и Изчезналото слънце - детска книжка. Супер доволна съм  Peace

# 18
  • София
Благодаря за новата тема, Деси! bouquet

На мен ми предстои посещение на панаира и надявам се да си харесам нещо. Grinning

# 19
  • София

За детето:

# 20
Който иска да брои. От мен  беше просто шега.

# 21
Миж, аз научих интересни неща от тази книга на доктор Харви Карп. През последните две седмици пробвахме да приложим неговите съвети. В началото бях скептично настроена, но се оказа, че работят Grinning

# 22
  • София
Миж, аз научих интересни неща от тази книга на доктор Харви Карп. През последните две седмици пробвахме да приложим неговите съвети. В началото бях скептично настроена, но се оказа, че работят Grinning

Изпитаните стари техники винаги работят  Wink
Има и клипчета с него в youtube , сигурно сте ги гледали  Peace
Гуш на малката принцеса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 23
Последните ми книги.
,

# 24
От библиотеката и . За втората доста се говори и затова реших и аз да видя за какво толкова се шуми  Laughing

# 25
утре ще "ударя" един панаир Wink Чудя се конкретно какво - понеже имам доста за четене у нас, а време почти никакво. Но ми се ще нещо хем жизнеутвърждаващо, хем житейско-философско, психологическо също, за семейства, да има интрига и тръпка. Спряла съм се на:
Ан Тайлър - Уроци по дишане;
Жоржи Амади - Старите моряци;
Лъжи на дивана и Тишина през октомври са ми засега набелязаните от по-новите.
Ако имате предложения според горното , моля давайте Simple Smile

# 26
Аз съм чела само "Уроци по дишане" и ми хареса. Отговаря и горе-долу на описанието.

# 27
Аз съм пълен хейт спрямо Уроци по дишане.  Laughing Чете се бързо, но абсолютно НИ-ЩО не се случва в цялата книга. За мен беше загуба на време.

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт