Новите ви книги - 19

• 142 367
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • Mostly in my mind
Аз пък ще се радвам на отзиви за Мураками. Ако скоро стигнеш до него.  Stop

# 286
Подарихме си с любимия две книги, за нова година . "Човек на име Уве" и "Баба праща поздрави и се извинява" . Има ли някой който ги е чел и може ли да даде мнение .

# 287
  • София
На Мураками не е роман, есета за бягането, биографични елементи. Чете се бързо, но и се забравя бързо.

Ако не беше най-великият писател за мен, щях да се разочаровам много и да се чудя какъв е смисълът. След книгата се замислих колко възрастен е Мураками и колко малко книги остава да напише. Поне се успокоих, че се грижи за здравето си.

# 288
  • Sofia
Имам няколко подаръка-книги за четене:

1. Енциклопедия на Астрологията - Джуди Хол /огромен труд, луксозно издание, с илюстрации, близо 400 страници/

2. По-добре ми е без брак - Дий Ърнст /художествена литература, имам нужда и от романи точно сега, след толкова много прочетена научна литература/

3. Дневник на Необикновената Жена - Моника Василева /подаръкът, който си направих сама, от Коледния базар на книгата в НДК, тази жена пише много поетично, топло и романтично/

4. Неочаквано едно лято... - Джули Джеймс /любовен роман, подарък ми е от майката на близка приятелка, заедно участвахме в един книжен експеримент във Фейсбук, и аз й се паднах да ми подарява на мен книга, а пък аз подарих любима своя книжка на друг човек/

# 289
  • Mostly in my mind
На Мураками не е роман, есета за бягането, биографични елементи. Чете се бързо, но и се забравя бързо.

Ако не беше най-великият писател за мен, щях да се разочаровам много и да се чудя какъв е смисълът. След книгата се замислих колко възрастен е Мураками и колко малко книги остава да напише. Поне се успокоих, че се грижи за здравето си.
Мерси.  bouquet да. Четох и аз, че са есета. Предната му книга,коята излезе, също разказите никак не ми допадна.Но нали е Мураками. И един от моите любими автори.  Heart EyesАми ще чакаме превод на новия му роман, който скоро ще излезе. Ама на бг кога ли ще е ...

# 290
  • София
Лу, аз първо на английски ги чета. Не мога да чакам. До тук само един беше пуснат бързо, и то защото беше преведен направо от японски.

Моите нови са много.
Ние удавниците - почнах го, но много ми идва морето. Ще се чете де, ама бавно.

Проблясък - Майкъл Гладуел
Ричард Брансън - два броя. Много ме кефи тоя човек, много луд.
Слейд Хаус- Дейвид Мичъл
Аз съм на 83 1/4 - Хендрик Хрун
Книга за другите - разкази под редакцията на Зейди Смит

# 291
  • Belgium
Ами ще чакаме превод на новия му роман, който скоро ще излезе. Ама на бг кога ли ще е ...

Обещават да е скоро, още в началото на тази година.

Ние удавниците - почнах го, но много ми идва морето. Ще се чете де, ама бавно.

За тази ще чакам отзив. Набелязала съм я, но се опасявам точно да не би да ми дойде прекалено силна морската доза.

# 292
  • Mostly in my mind
Ами ще чакаме превод на новия му роман, който скоро ще излезе. Ама на бг кога ли ще е ...

Обещават да е скоро, още в началото на тази година
Ехее. Как ли не ми се вярва да се случи...то в Япония щяла да излиза февруари. Била около 2000 страници. Колкото и да са амбициозни нашите, по-рано от средата на годината не ми се вярва да е.
Хубавото е, че ще излезнат тази година две книги на двама любими автора...мноооого дебели. Или поне така обещават. Simple Smile

# 293
  • Belgium
Хм, ами знам ли. Може да говорят за друга негова книга  Thinking

Обявиха че в началото на годината ще излезе на български нов роман на Мураками. Да видим.

За Сафон обещават март-април, ей го къде е  hahaha

# 294
  • София
Една от последните на Мураками беше преведена от японски излезе доста бързо. Е, тъничка си беше. Но ако пак процедират така, може и да ми зарадват. За пролетния панаир на книгата примерно.

# 295
# 296
Подарък Simple Smile

# 297
Отново подаръци  Heart Eyes

# 298
Подарък от любимо другарче Heart Eyes

А тези са от мен за мен по случай новата година  Blush

# 299
  • Варна
Само да не се окаже, че са имали предвид "Хроника на птицата с пружина", Колибри я преиздават този месец.

Общи условия

Активация на акаунт