Новите ви книги - 19

• 142 336
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Миж, ще чакам отзиви за "Пожарникаря"  Laughing

Обезателно  Grinning "Пожарникаря" ще ми е следващата книга, която ще чета!  Grinning

# 346
  • София
Направих си подаръци днес Simple Smile

# 347
Честити!   Hug  Важното е подаръци да има  Grinning

# 348
# 349
  • София
Ами нали съм ви казвала - това е моята литературна чалга  hahaha.
Ох, да се редактирам - за Крис се отнася горното изречение, не за Реверте. Той е друга бира Simple Smile.

# 350
  • Belgium
Иййй, Венка, взе Реверте значи  hahaha

Айде и честита ти чалга  Crazy

# 351
  • София
Знаеш ли от колко време се каня да прочета някоя от така наречените му по-леки книги. А електронното копие е с много грешки - заменени букви при сканирането и разпознаването, ужасно големи интервали, бележките под линия са навсякъде, но не и под линията, не се чете просто.
Та така, ще ми се да видя дон Реверте как пише трилъри  Grinning.

# 352
  • Belgium
Да знаеш обаче, че точно "Севилското причастие" не му е от най-силните. "Кралицата на Юга" е много по-добра. Но нищо де, ще чакам да кажеш как ти се е сторила  Laughing

# 353
  • София
Знам, даже мисля и ти си ми го казвала или сме го коментирали нейде из форума или в ГР. Обаче има и нещо друго - колко точно зле може да пише Реверте, ако например го сравня с Жозе Родригеш, питам аз  Mr. Green?

# 354
  • Belgium
При така поставения въпрос, отговорът е: Реверте не може да пише зле  Mr. Green hahaha

# 355
Някой да ми каже "Къщата на джамията" става ли изобщо интересна? Прочела съм около 100 страници и не ми харесва...  Rolling Eyes А много прехвалени отзиви срещнах. По принцип ми е много любопитен мюсюлманския свят, но пък да чета само за имами не бях очаквала.  Rolling Eyes

Ей, много мразя като се излъжа да си купя книга, която не ми допада....  Sad

# 356
На мен не ми беше харесала тази книга. Дори не я довърших.

# 357
# 358
Въй......жива да не бях!!!  Joy
Датчани и *щастлив живот*? Те не бяха ли сред едни от най-депресираните нации или греша нещо?  Laughing

Ще чакам отзива ти, Лу  Hug

# 359
  • София
И аз съм планирала да я чета тази книга. Една приятелка я чете в момента и ще ми я даде по някое време. Ще чакам и отзив от ЛуWink

Моите нови, поръчани днес, са следните:

, ,

, ,

Общи условия

Активация на акаунт