Шанс за забеременяване с една проходима маточна тръба

• 2 067
  • 7
  •   1
Отговори
Какви са шансовете за забременяване  и има ли забременели с подобна диагноза?
ПРИЛАГАМ РЕЗУЛТАТА СЛЕД ЦВЕТНАТА СНИМКА:
http://www.img-share.eu/main/image_view/13235743_135319049137456 … _nVcNp0x7.jpg.htm

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 14:59 от No_ela

# 1
Отговарям на заглавието, защото другото не го разбрах особено.
Аз забременях с една проходима тръба. Имам едно дете и един аборт (по мое желание).

# 2
Има, как да няма възможност! То даже Миранда от Сексът и Града забременя с една тръба от мъж с един тестис!

# 3
Не, че е по темата, но познавам мъж с един тестис. Има  2 деца. А жена му е и с 3 аборта.  ooooh!

# 4
Според мен има шанс, но ми изглежда от резултата че в ляво, има и вероятност за извънматочна, тъй като не пише че кухината се изпълва напълно с контрастно вещество, а малко което означава  проблем, тази тръба е не напълно проходима, малко проходима е. Именно за това има опасност от извънматочна.  Hug

# 5
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
С премахната оперативно дясна маточна тръба съм.Също като теб бях притеснена дали ще мога да забременея.Резултатът е налице и го има в подписа ми Party
Успех!

# 6
Здравейте,използвам темата-не мога да намеря друга.Преживях извън маточна бременност наскоро-спасиха тръбата,за щастие.Операцията беше коремна.От тук нататък на къде?През декември имам мисед и съм направила всички възможни изследвания-генетични,имунологични,хормони,щитовидна-всичко е идеално.Объркана съм.Лекарите ми дават различни мнения за срока на пазене.Но всички са единодушни,че няма какви изследвания да се направят.По време на операцията са проверили тръбите-няма сраствания и други екстри.

# 7
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
sunflower_sunny , не се притеснявай,щом лекарите са казали,че няма проблем с тръбата.Аз бях също като теб.Но след коремната операция ни казаха да се пазим 1 година.Също и на мен ми казваха,че е вероятно пак да ми се случи същото.Мисля,че причината при мен беше тютюнопушенето.Четох доста мед.литература,която го потвърждаваше.Отказах цигарите.Две години по-късно вече гушкам своя мъник.Пожелаеам ти го искрено! Hug

Общи условия

Активация на акаунт