Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 483
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Първият ми опит беше при него, но някои неща ме ми харесаха. Като цяло има много добро отношение, но ми се иска да се преместя.

# 556
А как стоят нещата с преместването, възможно ли е? Още повече, че чух, че Шефкетова е бременна и скоро ще останат, само Стаменов и Персенска(освен Цветков), а те май са доста натоварени. Аз съм нова, в тази сфера, това ми е първия опит въобще. За съжаление опита, приключи безславно(единствената зряла яйцеклетка, не се оплоди).  Sad

# 557
  • София
Тихомирова също е там.
а миналата седмица на пункцията ми имаше една девойка, седеше и гледаше само, струва ми се и че тя се обучава  Rolling Eyes

# 558
  • София
Здравейте, мацки! Чета, че коментирате докторите в клиниката, аз имам впчеталения от Стаменов (той ми направи трансфера, когато забременях с малкия), Персенска, която си ми е лекуващ лекар по принцип, тя ми е правила пункцията, а Шефкетова преди години ми прави цветна снимка-много лека ръка има. За Цветков нищо не мога да кажа, по "мое" време въобще не съм го чувала Rolling Eyes
Аз почвам от утре естрофема и на 17ти съм на проследяване за ЗЕТ, дано свършим нещо полезно преди Персенска да е излязла в отпуск Praynig Събрах си вече всички излседвания, които бях решила да си пусна предварително, а вливка няма да правя за НК клетките, пък дано не греша.
На всички момичета, много успех  Hug

# 559
Док Стаменов щял да отсъства 17,18 и от 25.06-03.07.16.

# 560
Док Стаменов щял да отсъства 17,18 и от 25.06-03.07.16.

Е просто супер - точно в този период би трябвало да ми е и пункция и трансфер

# 561
Здравейте, мацки! Чета, че коментирате докторите в клиниката, аз имам впчеталения от Стаменов (той ми направи трансфера, когато забременях с малкия), Персенска, която си ми е лекуващ лекар по принцип, тя ми е правила пункцията, а Шефкетова преди години ми прави цветна снимка-много лека ръка има. За Цветков нищо не мога да кажа, по "мое" време въобще не съм го чувала Rolling Eyes
Аз почвам от утре естрофема и на 17ти съм на проследяване за ЗЕТ, дано свършим нещо полезно преди Персенска да е излязла в отпуск Praynig Събрах си вече всички излседвания, които бях решила да си пусна предварително, а вливка няма да правя за НК клетките, пък дано не греша.
На всички момичета, много успех  Hug
Здравей
Искам да те попитам от кои дати излиза д-р Персенска в отпуск?

# 562
Ако д-р Стаменов ще отстъства на посочените дати, и аз ще трябва да отлагам за есента...

# 563
  • София
На мен с тия отсъствия доктора ми разреши дилемата сега ли да правя трансфер или наесен.
А август дали ще е наличен или ще затварят пак клиниката  newsm78

# 564
Персенска излиза в отпуск от 15.07-15.08 Peace

# 565
Персенска излиза в отпуск от 15.07-15.08 Peace
Благодаря.

# 566
Добро утро,момичета!Моят първи опит завърши безславно.Спрях всички лекарства от вчера и си записах час при Персенска за 23.06.Нали това е процедурата след неуспех?След това тя ще каже предполагам.

# 567
Да, питай я какъв е планът от тук нататък и какво ще променяте?

# 568
Здравейте, исках да ви помоля, ако някоя от вас има ценоразписа, да го качи отново. Този в началото, не се отваря.

# 569
На 34та страница го има.Отваряш го с ляв бутон на мишката и избираш Open in new tab, за да може да го увеличаваш.
 Има го и във фейсбук групата.Пиши тук на Dreamscometrue да те добави там,ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт