MasterChef България - сезон II (23.05. - 29.05.2016г.)

• 34 766
  • 373
  •   1
Отговори
# 270
Виктор щом вида ,че Елизабет слага тигана на котлона и си счупи краката да иде да и подскаже.Изобщо не беше честно спрямо другите двама ,защото Виктор буквално подаде яко рамо на Елизабет
Ами като не знае я оставят да се издъни.

рамо наобратно е омар  Crazy

# 271
  • Испания
Изобщо не вярвам, че когато са записвали епизода от вчера, Калоян не е опитал какво е готвил и всичко е било зверски безвкусно. Справи се чудесно с пълнен омар, а вчера се провали. Хайде де!  Crossing Arms

Да видим какви ще ги накъдрят другата седмица. Щеше да бъде пълен абсурд да си тръгне Калоян или Евгени, а онези тримцата от балкона да са в предаването.  smile3516

# 272
Жалко, Елизабет беше една от фаворитките ми, исках тя и Севда да са финалните 2.  Много ме зарадва това, че подкрепи Севда за победата защото да видиш жена да подкрепя друга жена за каквото и да е било в България си е рядкост за съжаление.

# 273
Кой каза, че финала е на 1 юни? Аз си мисля, че другата седмица всеки ден ще отпада по 1 докато не останат само 2-ма. Именно те да са финалистите, но за коя дата да е финала не съм чул никъде? newsm78 newsm78

# 274
Изобщо не вярвам, че когато са записвали епизода от вчера, Калоян не е опитал какво е готвил и всичко е било зверски безвкусно. Справи се чудесно с пълнен омар, а вчера се провали. Хайде де!  Crossing Arms

Да видим какви ще ги накъдрят другата седмица. Щеше да бъде пълен абсурд да си тръгне Калоян или Евгени, а онези тримцата от балкона да са в предаването.  smile3516

Защо ли съм почти сигурна че точно поне двама от онези със сините престилки на балкона  ще видим на финала
Дано не съм права
За мен най реалния финал ще е -Евгени и Калоян

Имах чувството ,че Виктор ако имаше как направо щеше да и го сготви този омар на Елизабет

# 275
Ами човека трябва да спасява една объркана готвачка. Пък после ние сме били злобни и сме търсели само конспирации  Grinning
(...)
А колко просто би било, да не ѝ подсказва пред камери докато записват предаването, а някъде уютно и насаме. А ние гледаме ли, гледаме и мислим, че виждаме всичко, а не само това, което са решили да ни покажат.

# 276
  • Испания

Защо ли съм почти сигурна че точно поне двама от онези със сините престилки на балкона  ще видим на финала
Дано не съм права
За мен най реалния финал ще е -Евгени и Калоян

Имах чувството ,че Виктор ако имаше как направо щеше да и го сготви този омар на Елизабет

Дано не си права. И за мен най-достойните за финала са Калоян и Евгени.

# 277
  • София
Аз го казах сега за 1 юни, защото някой тук го беше споменал като дата. Не звучи много логично обаче.
Ако някой знае кога е със сигурност финалът, нека да каже.

# 278
  • Майничка
Smileys, то се видя, че при Калоян проблемът в екипната игра е комуникацията. Севда го каза хубаво: "Лесно е да работиш с Калоян, ако мислиш като него". Laughing Той самият не влиза в ничии обувки.
Симпатичен ми е, има качества, обаче още е зелен, има накъде да се развива.
 Професионалното му обучение вероятно му играе номер - опериращият хирург трябва да остави всички съмнения в момента, в който вземе скалпела, от този момент нататък той е главнокомандващ и гони максимална прецизност. В кухнята, като част от отбор аматьори, ключова става гъвкавостта и адаптивността, защото ръцете не са само твоите.

Миналата година във финалния епизод не стартираха ли трима, като Аврам отпадна след първото изпитание?

# 279
От миналата година само помня, че накрая бяха трима и Аврам отпадна в предпоследното предаване, а Елена и Симеон бяха на финал и правиха 3-степенно меню.
Май преди това, Боян беше отпаднал, но кой беше пети - никакъв спомен  Embarassed

# 280
Сега се замислих за финала. Представяте ли си какво би станало ако се изложат и тримата или двамата,  тотално Crazy Пак ще има "Дано другите са се "ос....ли" та да стана аз МШ Crazy Crazy Няма да се изненадам. Много несигурни винаги са всички.... а най-сигурните са на стрес тест или елиминация.

# 281
Сега се замислих за финала. Представяте ли си какво би станало ако се изложат и тримата или двамата,  тотално Crazy Пак ще има "Дано другите са се "ос....ли" та да стана аз МШ Crazy Crazy Няма да се изненадам. Много несигурни винаги са всички.... а най-сигурните са на стрес тест или елиминация.
Е като се изложат шефовете искат не искат ще обявят че единия е сътворил кулинарен шедьовър/ няма да им е запърви път/ и готово ..получаваме победител.

# 282
  • Испания
Smileys, то се видя, че при Калоян проблемът в екипната игра е комуникацията. Севда го каза хубаво: "Лесно е да работиш с Калоян, ако мислиш като него". Laughing Той самият не влиза в ничии обувки.
Симпатичен ми е, има качества, обаче още е зелен, има накъде да се развива.
 Професионалното му обучение вероятно му играе номер - опериращият хирург трябва да остави всички съмнения в момента, в който вземе скалпела, от този момент нататък той е главнокомандващ и гони максимална прецизност. В кухнята, като част от отбор аматьори, ключова става гъвкавостта и адаптивността, защото ръцете не са само твоите.

Права си.

# 283
Радвам се, че Елизабет отпадна, макар малко мъчно да ми стана за нея.

Виктор мн явно й подсказа.  Twisted Evil

# 284
  • София
Стефан отпадна преди Боян, та се скъсах от яд.
Май последната седмица всеки ден отпадаше някой, значи след понеделник ще останат 4ма, вторник - 3, а как отпадна Аврам от финалната тройка не помня... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт