MasterChef България - сезон II (23.05. - 29.05.2016г.)

• 34 892
  • 373
  •   1
Отговори
# 285
На този етап искам Севда и Евгени на финал. Който и от двамата да спечели ще се радвам.

Много напрегнат епизод тази вечер. Калоян провали червения отбор. Георги спаси сините на косъм.

Стана ми мъчно за Елизабет, но наистина и трябва още опит, за да стане мастършеф. Мисля, че има отношение и усет към храната, упорита е, и от мея може да стане отличен готвач.

# 286
  • Испания

На мен пък ми харесва чинията на червените.  Crossing Arms

Хубави снимки:

# 287
радвам се че ни ми се сбъдна прогнозата от мнението дето го набутах в старата тема по грешка, че Елизабет ще остане, особенно като видях Ангелов как направо си отиде да и каже какво точно да направи. Искаше ми се Георги и Йоана да отпаднат преди Елизабет, но все пак Евгени и Калоян заслужават да са по напред от нея. По интересни са ми като готвачи.
Финалната тройка някак я виждам Евгени Калоян и Севда. За мен това са тези които заслужват. А финала може би ще е между Севда и Евгени. Но не се знае дали някой няма да се издъни в неподходящия момент и да си тръгне по ранко, те тази година всички имат драстични спадове и добри изпълнения.
Наистина ли другата седмица свършва е много бързо мина.

# 288
Ами човека трябва да спасява една объркана готвачка. Пък после ние сме били злобни и сме търсели само конспирации  Grinning
(...)
А колко просто би било, да не ѝ подсказва пред камери докато записват предаването, а някъде уютно и насаме. А ние гледаме ли, гледаме и мислим, че виждаме всичко, а не само това, което са решили да ни покажат.

Къде насаме в момента в който готвят ли? Да спрат камерите и готвенето и да я дръпне настрани пред погледите на 5 неини конкурента не ми се вижда по простия вариант. По простия щеше да бъде да не излъчат това което той и каза, но го излъчиха. И отиде направо да и каже видя се. Като монтаж по скоро може да е ходил и при другите двама да им подсказва и да не са го излъчили, ама едва ли щяха да пропуснат. 

# 289
Важното е, че отпадна тя. Ако беше отпаднал някой друг направо щях да спра да гледам. Щеше да е супер нечестно.

# 290
  • Майничка
И на мен червената чиния ми харесва повече, но разрязано, месото доста кафенееше. Синята чиния е доста постничка.
Севда май добре прецени етапите, поемайки пюрето от целина, вместо месото. Ако беше оставила на Георги да се разхвърля между ролето, въглехидратна гарнитура (най-времеемка) и евентуално сос, можеха накрая да се окажат с мръвки и резени чушки и гулия (или каквото там печеше Йоана), без течна съставка в чинията. Така той можа да се концентрира само върху един компонент и плейтването. Както се видя, пак забрави нещо, вече приготвено (не му е за първи път, както ми се струва).
За Калоян съм съгласна, че беше звеното, което отслаби отбора и им изяде от времето за готвене.

# 291
Червената чиния беше много апетитна, бях сигурна че те ще спечелят. Като изгубиха превключих канала, защото усещах, че Калоян си заминава  Mr. Green Добре че усета ми го няма никакъв тия дни.

# 292

Защо ли съм почти сигурна че точно поне двама от онези със сините престилки на балкона  ще видим на финала
Дано не съм права
За мен най реалния финал ще е -Евгени и Калоян

Имах чувството ,че Виктор ако имаше как направо щеше да и го сготви този омар на Елизабет

Дано не си права. И за мен най-достойните за финала са Калоян и Евгени.

И за мен, което ме води на мисълта, че на финала ще са Георги и Севда.

# 293
  • Испания
В синята чиния - чушчици от вагон-ресторанта /както каза Виктор/. Интересно защо този път не отбеляза, че няма сос?

И за мен, което ме води на мисълта, че на финала ще са Георги и Севда.

Аааааааа, недей с лошо!  Naughty

# 294
Стефан отпадна преди Боян, та се скъсах от яд.
Май последната седмица всеки ден отпадаше някой, значи след понеделник ще останат 4ма, вторник - 3, а как отпадна Аврам от финалната тройка не помня... newsm78

По мои спомени топ 3 трябваше да наготвят нещо, което описва самия теб в чинията. И тогава Аврам отпадна, защото имаше синьо в чинията/което е реално перчема му/ и тогава Виктор каза, че синия цвят няма място в кулинарията. Това си спомням аз Grinning

# 295
  • София
В синята чиния - чушчици от вагон-ресторанта /както каза Виктор/. Интересно защо този път не отбеляза, че няма сос?

Слънце, отбеляза.  Hug Пита ги къде им е сосът и Георги смотолеви, че кремът от синьото сирене играел ролята на сос.  Laughing

# 296
  • Велико Търново
Михалчев го каза това, с вагон - ресторанта Wink
Беше интересна щафетна игра, която би трябвало да разкрие/донякъде/ имат ли, нямат ли качества за организираност, работа в екип, доверие...
Не гледах до края предаването - защо отпадна Елизабет, какви бяха забележките към нейния омар?

# 297
  • Испания

Слънце, отбеляза.  Hug Пита ги къде им е сосът и Георги смотолеви, че кремът от синьото сирене играел ролята на сос.  Laughing

Аааааа, мерси. Заби ми компът по едно време, явно в този момент.  Peace  Hug

# 298
  • Sofia
Много интересно е да гледаш със закъснение.
Гледам и пускам темата - тук специалистите-готвачи веднага са оплюли Елизабет за месото.  Mr. Green Пък като се оказа, че съвсем точно го е познала - няма коментар Laughing
И накрая какво стана - Елизабет отпадна. Накрая май не са й стигнали парите да плаща на шефовете. Mr. Green
Много е забавно как конспирациите вървят, също като в предния сезон, и накрая ще се окаже, че такива няма.  Laughing

# 299
  • addicted
Винаги е така, човек е склонен да вижда конспирации, когато се ощетяват любимците му или напредват хората, които не харесва.
Елизабет имаше много колоритна реакция снощи, когато се разбра, че е била права за месото.  Laughing

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 09:21 от CoffeeCat

Общи условия

Активация на акаунт