MasterChef България - сезон II (23.05. - 29.05.2016г.)

• 34 735
  • 373
  •   1
Отговори
# 300
Хубав беше вчерашния епизод, Елизабет се шашна, загуби време и подсказването не и помогна.
Йоана правилно ги определи нарцис до нарциса, егото и на тримата им изигра лоша шега.

# 301
Скрит текст:
А колко просто би било, да не ѝ подсказва пред камери докато записват предаването, а някъде уютно и насаме. А ние гледаме ли, гледаме и мислим, че виждаме всичко, а не само това, което са решили да ни покажат.

Къде насаме в момента в който готвят ли? Да спрат камерите и готвенето и да я дръпне настрани пред погледите на 5 неини конкурента не ми се вижда по простия вариант. По простия щеше да бъде да не излъчат това което той и каза, но го излъчиха. И отиде направо да и каже видя се. Като монтаж по скоро може да е ходил и при другите двама да им подсказва и да не са го излъчили, ама едва ли щяха да пропуснат. 
Не го вземай толкова насериозно Laughing. Смяташ ли, че главата на журито ще отиде да подпира участник напук на продуцентите, които после да си кажат: "Аха, пипнахме го! Дай сега да покажем колко е нечестен Виктор и как подсказа на Елизабет, пък на другите - не!".

Ако имаше истинско подпиране, подсказването щеше да се направи преди да започнат снимките, като се обясни на съответния участник как да изпълни правилно рецептата, за да няма издънки пред камерата. Не че последните не могат да се скрият. Изобщо казано, не е важно кой снима, важното е кой монтира.  Wink

# 302
На финала ще стискам палци за Евгений. Има качества за титлата, най-добре се справя от всички.

п.п.Бети беше любимката на дъщеря ми. Добре че снощи проспа епизода, че щеше да лее сълзи.

# 303
  • Ню Йорк
Елизабет сама се прецака още когато даде на ревлата да готви сладко вместо дроб.  Иначе нямаше нещата да се развият така за нея, но явно е доста наивна и реши, че са "приятелки", а другата си е просто използвачка и успя да я обработи.
О оставащите съм за Евгени, но ако той отпадне втори избор ми е Калоян. Обаче както каза и жълтата преса то си е ясно, че ще набутат севда.

# 304
  • Sofia
Днес в "Преди обед" разказа някои неща Елизабет за себе си и семейството си. Всеки ден е пътувала от и до Благоевград, за да е с детето си, което кърмела и с  мъжа си.  Rolling Eyes Много изтощително и жертвоготовно. Зарязала кариера,за да е с мъжа си и се върнала в България. Харесвам я...дали е наивна,не знам.

# 305
  • София
Шокомен, вярно, че така беше  Grinning, оттогава запомних това за синьото. Но това май не беше в същия ден на финала, нали?

Вчерашният епизод отново ми беше интересен, макар че повториха номера с щафетата; странно ми стана и на мен, че сините победиха, червената чиния ми изглеждаше по-апетитно. Явно се получи "развален телефон" при приемане-предаване на поста и началните идеи се изгубиха (не е ясно дали не стана и по-добре така де). И аз мисля, че на третите - Евгени и Георги - им беше най-трудно, да хванат нишките, да правят основните компоненти, да работят по презентацията.
Елизабет точно ми стана мааалко симпатична, и взе, че отпадна. Макар че това исках, не мога да се оплача, но според мен и Георги трябваше по-рано да си тръгне, може би преди Елизабет...

# 306
  • София
Като чета постовете на някои потребители оставам с чувството, че скоро Сведа ще бъде обвинена и в убийството на Кенеди. Simple Smile
Някои от другите участници правят такива елементарни грешки, а Сведа често е доста по-адекватна чисто кулинарно. Ами емоционална е жената, светът е шарен.

# 307
Елизабет ми беше много превзета, но реално за годините си се справя отлично в кухнята

# 308
Елизабет ми беше много превзета, но реално за годините си се справя отлично в кухнята

Снощи, когато казаха на колко години е и ми дожаля, че не я подкрепях. За двадесет годишна добри познания показа  Peace
Мислех, че е на около 30  Rolling Eyes

Епизода беше добър, много хубава задача беше със щафетата.

# 309

Определено. И на мен не ми беше от любимките, но честно казано, на нейната възраст кулинарните ми умения се изчерпваха с мазане на филии и пържене на яйца. Респект за познанията и талантът и.

# 310
Съжалявам и аз за Елизабет. Йоана беше на ред да си ходи, но - уви. Не споделям мнението, че Севда е използвала Елизабет за нещо. Явно наистина са си станали близки и плака за нея, когато си тръгваше. Освен, ако разбира се, не е най - великата актриса на света, както обявиха Евгени за такъв в онзи епизод за раждането. Елизабет е мъжко момиче, не се разтрои, когато Ангелов обяви, че напуска.

Много ми допадна идеята за щафетата. Чудно се получи. Peace

# 311
  • sofia
Мисля, че и да е имало толеранс към Елизабет, то е било заради младоста и. Беше същото и с шмъркащата(Диляна?) от миналия сезон.
За Севда съм!!!

# 312
Шокомен, вярно, че така беше  Grinning, оттогава запомних това за синьото. Но това май не беше в същия ден на финала, нали?

Вчерашният епизод отново ми беше интересен, макар че повториха номера с щафетата; странно ми стана и на мен, че сините победиха, червената чиния ми изглеждаше по-апетитно. Явно се получи "развален телефон" при приемане-предаване на поста и началните идеи се изгубиха (не е ясно дали не стана и по-добре така де). И аз мисля, че на третите - Евгени и Георги - им беше най-трудно, да хванат нишките, да правят основните компоненти, да работят по презентацията.
Елизабет точно ми стана мааалко симпатична, и взе, че отпадна. Макар че това исках, не мога да се оплача, но според мен и Георги трябваше по-рано да си тръгне, може би преди Елизабет...

Не в отделен епизод.
 Хора има някакъв въпрос от МШ, в който трябва да подредите от топ 5-цата кои са били на най-много елиминации. По мои спомени Евгени, Йоана, Георги, Калоян, Севда.

# 313
  • Испания
Следващата седмица в MasterChef: времето за емоции свърши

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/sledvashtata-sedmica- … ocii-svarshi.html

Елизабет Николова: MasterChef ми помогна не само да се издигна като готвач, а и да опозная себе си

http://masterchef.btv.bg/article/extra-video/elizabet-nikolova-m … naja-sebe-si.html

# 314
  • София
Интересен анонс е това "времето за емоции свърши". Напоследък когато Севда си държи нервите изобщо не е дразнеща като преди. Много се надявам да няма рев и сълзи идната седмица, без значение чии са.

Общи условия

Активация на акаунт