Любители на Котки - Тема 105

• 48 888
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Снимката трябва да се качи първо в някой сайт за споделяне, на първо време се сещам за: http://postimg.org/,

# 496
  • Варна
Ох как искам да кача снимка на моя Пухчо. Чисто бял с две различни очички. Незнам как става обаче. През телефона дали няма да ми е по-лесно  newsm78

Аз през телефона незнам как става,обаче преди две страници Таня обясни подробно и се научих горе-долу Peace

Малко да ви разсмея  hahaha hahaha

# 497
Наистина много добре се отразява съжителството с котка на децата. Синът ми си е грижовен, но това е, защото от 3 години помага при гледането на сестра си, разликата им е голяма и той беше голям тя като се роди. Понастоящем пази котето от сестра си. Но и малката също започна да пази котето, носи го пред купичката, да яде, вече знае кога го боли, и тя започва да става много грижовна с кот. Преди ден-два го спаси от оставяне на балкона, аз съм излязла на балкона и кот дошъл с мене, после съм затворила вратата. Ако не беше дъщеря ми да се усети, милото щеше да си престои затворено кой знае колко дълго време там.

# 498
Moмичета, попаднах на една интересна идея за котешка тоалетна/спалня/място за криене. Не знам дали е публикувано преди, но по-сръчните от вас може да се възползват  Simple Smile :

# 499

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 15:06 от gabidi

# 500
Айс, интересно много ми харесва идеята.
gabidi не виждам снимката. Peace

# 501
Сега я оправих, тоне така мисля. Това е Ая в цялата и прелест  Joy

# 502

Надявам се, че се вижда
Настанена в легло и "приспана" от дъщеря ми

Една зимна снимка

Тук е принцеса, но тя не го знае

и последно - коремче

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 15:16 от gabidi

# 503
Момичета, моя Тобиас от 4 дни има гостенче - пинчерът който живее при майка ми. Лудницата не може да е по-пълна, след като пинчера реши, че иска да прави поколения с котето.. Е такова чудо не бях виждала  Joy

# 504
 hahaha hahaha Още се хиля за пинчера.
Виждат се снимките, виждат се, любима ми е зимната. Красавица. Heart Eyes

# 505
  • София
Видях дълго чаканата Ая. Simple Smile Хубавица е!  Heart Eyes

LilaC, пробвай да ги махаш с ръце. Като е малко котето козината е толкова рехава, че лесно се виждат. Мачкай ги между ноктите си. И Мацо, и Мъро така ги изчистих като ги прибрах от улицата/гората. Особено Мацо беше една шепа котенце. Много лесно се справих.

animal, честит рожден ден на патерици!  bouquet Не мисля, че някой ще иска паспорт на котето за пътуване в България.

esstela, котаракът на братовчедка ми точно отговаря на вица. Бягаше от втория етаж и обикаляше махалата. Специално го кастрира, за да спре, но не спря. Продължи да "консултира" останалите.  Grinning

ghost_lights  hahaha hahaha hahaha

# 506
Благодаря момичета, сега няма да се отървете от снимки  Laughing
Ghost_lights, харесал си е пинчерът Тобиас и това си е  #Crazy

# 507
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като видя оранжевко с беличко и ...  Crazy Crazy Crazy
Прекрасна Ая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Стейси  Hug, много гушки на Магчо  Heart Eyes Hug
Дано се отпусне и поне 3 месеца да си е спокойна. Praynig

Котарак консултант и пинчерокот  Shocked!!! Дооообре!  hahaha Joy Joy Joy

# 508
  • Варна
Олеееее,много красива Ая Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha
Ах този палав пинчер Mr. Green

# 509
Ето ме пак Simple Smile Елмо вече си е вкъщи  Hug Не са разбрали от какво е било всичко, но засега си е добре  Peace

Хахаха, това за консултантът ми хареса Grinning също и за пинчера (горкото коте)

Милата Ая какво са я правили - става за манекен, обаче, щом търпи всичко това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт