Великобритания - Тема 64 Лятна, По Лятна, Много Лятна

• 80 166
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Стардъст значи Австралия ще ви е супер Simple Smile

Мда, само да не беше толкова далеч от БГ (родителите ни са болни и държим да си ходим четиримата всяка година) и да не беше толкова сложно с документите там. Иначе си абсолютно права, Австралия е държавата за нас.

# 361
Упорито не си купувах гумени ботуши и яке-дъждобран, но в последните седмици все по-често се замислям за такива.

# 362
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз трябва да си купя също, че малката ще иска все повече навън, а времето есента си го знаем какво е Simple Smile Сега се оправям само с чадър и дъждобрана на количката Simple Smile

# 363
  • постоянно
 Simple Smile

# 364
  • постоянно
Стардъст,
 това за възрастта е вярно - тази година ще клокна 40  Sick Mr. Green Sick

Обичам Бургас, морето и времето в БГ и не бих го сменила за нищо на света.  Първото нещо което правя като изляза от самолета  е  да вдишам  голяма доза въздух и казвам на моят син и ММ " Ах колко е хубав морският въздух , не ви ли мирише на море ? " Те няма да ме разберат истински никога , просто защото не са имали моето детство..... Иначе обичат България много и даже ММ говори за пенсиониране и прекарване на тази си възраст в БГ  newsm78

Гумени ботуши и аз имам 3 чифта - обувам ги понякога за разходки или в снега  Peace Не съм ги купувала , 2 са ми издадени от работа и струват 3 пъти кокото Кларковите ми обувки , третите си ги купих сама преди години , когато падна големият сняг . И трите чифта седят и събират прах  Mr. Green

# 365
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хер я се стягай за възраста   Naughty  Mr. Green Аз ги чукнах декември и съм с бебе на 3 месеца, направо се чувствам подмладена Simple Smile ( е не че не предпочитах да съм по млада майка, ама съдба Simple Smile )

# 366
  • Манчестър
Лято в УК??? В някой следващ живот може...

Ако не си отида поне веднъж в БГ през годината ще съм дълбоко депресирана.

Лятната почивка ми е 4 седмици. Ще отразим и море и планина....няколко дена на Боровец, после море, после пак балкан някъде около Дряново..

Много добре си ми понасят жегите, със сигурност болките в гърба ми заминават поне за няколко седмици.

# 367
  • постоянно
Хер я се стягай за възраста   Naughty  Mr. Green Аз ги чукнах декември и съм с бебе на 3 месеца, направо се чувствам подмладена Simple Smile ( е не че не предпочитах да съм по млада майка, ама съдба Simple Smile )

Илейн ,
аз повече се страхувам от това че  ще съм на 40 и колко бързо са минали годините , но изобщо не се чувствам на толкова. Аз съм " замръзнала " на по 25 в студентските ми години  Mr. Green
 А може би се чувствам млада , защото аз също родих детето си покъсано- на 32 и сега съм с тинейджър  Sick

Да сме живи и здрави , а годините са само числа  Hug

# 368
  • постоянно
ееее Аве завиждам ти -4 седмици . Лятото  в Дряново е супер , супер . чист въздух , прохладно Еххххххх  Heart Eyes

# 369
Ние ще отидем първо до о.Крит за 10 дена,ще се видим там и с една състудентка,после за 18 дни в България,като 5 дена ще сме на планина.А пък ние в БГ се жевеем на село и нямам търпение да си отида да си видя къщичката.Много ми липсват жегите,обичам да ми е топло.Днес при нас отново валя.Топло е,но е мокро и облачно  Tired
 И аз съм на 40.Малката дъщеря е на 4,но това хич не ме подмладява  Simple Smile

# 370
  • Оптимист по принуда

Лятната почивка ми е 4 седмици. Ще отразим и море и планина....няколко дена на Боровец, после море, после пак балкан някъде около Дряново..

Много добре си ми понасят жегите, със сигурност болките в гърба ми заминават поне за няколко седмици.
Ох, така се чувстваме и ние. Заминаваме др седмица за 4 седмици. Даже този път смятаме да съчетаем и с кални процедури на морето за мм. Иначе той доста се подобри пу пу с посещения при chiropractor.(за болките в гърба и врата говоря).

# 371
  • постоянно
Демми,
в Поморие има морска луга - безплатна е . Много туристи ходят специално за това .
От едната страна е калта - от другата морето .  Mr. Green

Има и на солниците извън Бургас - там морето е малко по-дълбоко , но пък пясъка е черен и жестоко горещ при 40 градуса на въздуха ....

Да си изкарате страхотно всички ... и да разказвате и показвате снимки после  Peace

# 372
  • Оптимист по принуда
Хер, последно гледахме Поморие в хотел с включени процедури.  Hug

# 373
На който му е писнало от дъждове, да заповяда на гости. Тук в 7 сутринта беше 20 градуса, а сега е към 24. Ако не бях на работа,щях да съм замъкнала малкия на плаж.

Освен гумени ботуши и дъждобран съм си поръчала и фешън галоши за лятото да не ми се мокрят краката от тревата,тичайки по дребния.

И ние сме с роднини и приятели в двата края на Бг,че и по средата, но никак не ми се иска да подлагам себе си и детето на толкова път вместо да си почиваме. До пролетта има време да го измисля.

На всички, на които скоро им предстои почивка-лек път,много да се забавлявате, всичко да е по план и времето да е каквото сте си пожелали!

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 16:29 от Pampers

# 374

Завиждам за 4-те седмици наведнъж. На мен не ми разрешават повече от 2 седмици наведнъж и лятото винаги сме в Бургас, останалите разпределяме през Коледа (задължително на топло) и някъде по другите халф търмове.

Клиентското обслужване в БГ е добро само на броени места, ние си ходим само заради родителите. Много съм разочарована през последните години.

Общи условия

Активация на акаунт