Великобритания - Тема 64 Лятна, По Лятна, Много Лятна

• 79 659
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Никой няма. А работи на строеж в района на някакъв университет. Заключено е.
Писа ми, че е хванал първото което се е движело-бус до Хийтроу. От там ако не хване нещо поне ще може да седне.
Благодаря за съветите.  Hug
Надявам се, че ще се справи.

# 391
Ванчето, много неприятна ситуация. Дано успее да се прибере!

Ave, кой месец точно ще липсваш, че имаме планове да слизаме на юг и мислех да ти звънна за по кафе? Да знам сега ли да те планувам по маршрута или по някое време на есен.

# 392
Ванчето, наистина било много сериозно положението и не само в южната част на града, та не знам дали не е по-добре на летището да остане мъжа ти.

# 393
Съпругът ми успя да се прибере към полунощ англ.време. Кошмарна нощ беше. Дано дъждът се укроти вече.
Благодаря ви за вниманието.
 Hug

Какви са резултатите от референдума? Чета противоречива информация.

# 394
  • Истински се вижда само със сърцето.
Излизане от ЕС

# 395
Стоях до сега да следя резултатите.

От 5 години казвах, че хората искат да излезе страната от ЕС и дори и вчера ми опонираха как нямало това да стане. За съжаление вотът се оказа точно очаквания.

# 396
  • постоянно
Дааааа, и моите опасения се оказаха верни. А сега?   newsm78

# 397
Сега чакаме Simple Smile Казват че има минимум 2 години за преговори по времето на които остават под законодателството наЕС.
Мен ме интересува какво ще стане с тези които вече работят тук но нямат статут...

Хер ти поне нямаш проблем със статуса тук Simple Smile

# 398
  • UK
Паундът много падна, точно за отпускарския сезон.  Twisted Evil Аз съм притеснена, ние тъкмо пристигнахме и още сме наникъде. Следобяд съм на едно интервю за работа, моля стискайте ми палци.  Simple Smile

# 399
Дежи много палчета от мен   Hug

# 400
  • постоянно
Да,  права си аз не се притеснявам от това. Притеснява ме това какъв живот чака детето ми и дали не отварят Англичаните кутията със змиите. Шотландия,  Ирландия..... ??? 

# 401
Да разбирам те ... Шотландския премиер вече е коментирал, че може да поискат отделяня.

# 402
dejie,стискаме ти палци !
 То като им се срине икономиката и падне паунда колкото еврото, за какво ли ни е статут? Ако Шотландия и Ирландия излязат от УК,няма да бъде вече Велика Британия,ще си остане една Англия.

# 403
  • Манчестър
Ванчето, много неприятна ситуация. Дано успее да се прибере!

Ave, кой месец точно ще липсваш, че имаме планове да слизаме на юг и мислех да ти звънна за по кафе? Да знам сега ли да те планувам по маршрута или по някое време на есен.

Последната седмица на July и трите седмици в Август без първа и последна.

# 404
Жалко. Ние точно последната юли ще пътуваме....

Опасения има много за бъдещето след това решение. Основният работодател на нашия район категорично е казал,че излезе ли страната от ЕС моментално си изтегля инвестициите. А съм сигурна,че няма да е единствен. Но мен от всичко най-много ме притеснява това,че Франция вече няма да има причина да задържа стотиците хиляди бежанци искащи да влязат в Англия.....Ние поне имаме някаква алтернатива да се махнем. Да му мислят англичаните!
Хубав ден, дами!И много слънчево настроение!

Общи условия

Активация на акаунт