Великобритания - Тема 64 Лятна, По Лятна, Много Лятна

• 79 638
  • 733
  •   2
Отговори
# 420
Гледам и невярвам на ушите си  hahaha Искал да остане, ама глсувал за напускане, защото не вярвал, че вота му ще има значение и стотици дето искат да гласуват пак, за да си сменят вота за оставане, още много дето дори не знаят аджеба що е то ЕС, ама подкрепили излизането Joy Но булшинството съвсем осъзнато си е гласувало така с ясната представа, че ще има криза, но с убеждението и че сега са достатъчно зле да търпят и търсят промяна.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 21:29 от Pampers

# 421
poli_val добре дошли, въпреки че днес може да не се чувства това!

Най-добре приеми местото на 7г дете в далечното училище, но го остави на листа на чакащите за близкото училище. Нека да почне детето училище за да напредне с езика и да се свикне с децата. За нърсерито, то 3часа на ден ли е? ако да питай дали може по-късно да я водиш след като оставиш голямото дете. Често се случва така да се в различни училища деца.
За работата не знам как ще е тя ако ще се грижиш за децата през деня.
Благодаря Simple Smile знам, че в момента всички се вълнуват и изказват мнение за резултатите от референдума Simple Smile

Аз все пак реших да пиша на School admissions и обясних, че въпросното училище не ни е удобно, и др. неща които забелязах некоректни като информация в писмото им и ми върнаха веднага отговор, че дъщеря ми е on the top of the waiting list за въпросното училище и ще ме информират, когато има свободно място или могат да предложат друго по-близко. До нас забелязах и католическо училище, за тях съм чувала че качеството на образованието е много добро, само се чудя да мина ли да питам на място какви са им критериите. Надявам се няма нужда да ставаме католици Simple Smile
Та така ще чакаме отговор за училището, предполагам през юли.

Имам и друг въпрос - в понеделник ще ходим да се регистрираме при личен лекар. Проблема е, че имам направена операция преди 3 месеца, но сега имам възпален вътрешен конец, който сигурно ще трябва да се извади ( и преди да дойдем имах този проблем). Към какъв специалист трябва да се обърна или те ще ме насочат евентуално към хирург. Нося си епикризата - дали трябва да се преведе от заклет преводач, т. к. е на български?

Извинявам се за дългия пост  bouquet

# 422
  • Cambridge, UK

ако разпределението по възраст е наистина такова, може би бабите и дядовците на младежите тук просто искат да ги накажат и научат на труд и постоянство

# 423
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дали това обаче е начинът да ги научат и дали ще им се получи, ако това е целта ....

# 424
  • Оптимист по принуда
Човек се научава да (че трябва да) работи от примера на семейството. В/извън ЕС не знам какво точно би променило.

# 425
  • ENGLAND
 poli_val не приемай училището макар и да си в листата на чакащи в училището на лакото дете, може да си чакаш с години. Отказваш, пишеш им писма и емайли и не пускаш детето в далечното училище и чакаш. Нищо не могат да ти направят, длъжни са да намерят място за двете деца в едно училище. И не приемай далечно, така ще си останеш.

Дали това обаче е начинът да ги научат и дали ще им се получи, ако това е целта ....
Те младите гласували работят, а  онези бенефитите все тая, млади или стари все чакат някой да им даде, те са поколения бенефити, а сега "прауд инглиш" и смятат, че всички са им длъжни, че раждат дете след дете.

# 426
Нищо не могат да ти направят, длъжни са да намерят място за двете деца в едно училище.
Длъжни ли са, при условие, че малко ще е нърсъри, което не е задължителна степен и съвсем не са длъжни да осигурят място на всяко дете в нърсъри?

# 427
  • UK
Поли, добре дошли! Успех желая! Момичетата ще те посъветват за училището. При нас през общината е тъпкано, аз още продължавам да получавам писма, че няма място за моето дете, въпреки, че отдавна им писах, че той от ноември е записан в едно академи, лично на място, не през системата. Католическото училище не е никак лоша идея, обикновено по сайтовете им пише условията за кандидатсване.

Момичета, благодаря за палчетата.  bouquet Аз получих работата.  Sunglasses  Laughing
Скрит текст:
Не е кой знае какво, една вечер в седмицата по 4 часа и по договорка още една вечер или ден през уикенда. Мъжът малко се мръщи, че той ще слага децата по леглата, но аз имам нужда да излизам, да се развличам, да имам нови контакти, а и да си упражнявам английския. Ще съм съпорт на една млада жена с мускулна дистрофия, но все още самостоятелна и дейна, със заето ежедневие, бивш музикант, работи от вкъщи, много усмихната и с висок дух, ходи на фитнес, йога и не знам още какво си. Без агенция е позицията, но с договор и всичко, като емплойд. Харесахме се от пръв поглед, интервюто мина в приятни разговори за нещата от живота. Като локация ме устройва, и като часове, аз повече от това и не мога още с децата.

# 428
Поздравления dejie, звучи интересно. Peace

# 429
Dejie, честито! Интересно предизвикателство. Сигурно ще научиш много от нея.

# 430
  • York
dejie, честито! Сигурна съм, че ще ти е интересно и много полезно! Мъжа ти да не се мръщи, а да ти влезе в положението, че и ти имаш нужда от контакти и време извън дома.  Peace Моя какво да каже, като му се налага да гледа дъщерята всяка седмица по 3-4-5 вечери, зависи от графика ми  Whistling

Ние цял ден бяхме на едно изложение и изгорях ,все едно цял ден съм копала царевица, на прекрасен агротен на потник  Joy

# 431
  • някъде в орбита...
dejie, много се радвам за теб. Звучи доста добре Peace

# 432
  • София
Dejie, каквото и да е, звучиш много позитивно, което е най-важното Simple Smile
Радвам се за теб!

# 433
  • Оптимист по принуда
Браво, Дежи! bouquet Тази работа носи удовлетворение, че си истински полезен на някого, надявам се да си станете близки и да ти е приятно да работиш с жената. Hug

# 434
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дежи много ме зарадва - честито  Hug

Общи условия

Активация на акаунт