Великобритания - Тема 64 Лятна, По Лятна, Много Лятна

• 79 444
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Здравейте,
Приемате ли нови попълнения  bouquet
Живот и здраве и ако всичко, върви по план и на нас, ни престои, да се местим . Със сигурност ще имам въпроси.

# 601
Ние живеем в Корнуел, работя в Plymouth итам не е кой знае какво. По-добре, ако ще е на юг дс посетите някое по-малко градче. В Плимут е голяма лудница. А идеи, ако ви се пътува веднага мога да дам  Laughing

# 602
  • Cambridge, UK
отидете до Кардиф, само на час път е
има какво да се види

Кокана, добре дошла

# 603
Илейн,  остави и аз от снощи само за това мисля.  Ще се сменя дестинацията.  Това е първата ни морска почивка различна от България и гледай какво става. Чакам я от август миналата година.  Късмет  Hug

Santorini, Italy или Тенерифе. Последното е гаранция за топло време и е на 3,5 часа път от Лондон. Коста Адехе или Пуерто де Сантиаго.

# 604
  • UK
Саутхамптън е грозен, сив град, в който няма нищичко за гледане, изобщо не го препоръчвам.

# 605
отидете до Кардиф, само на час път е
има какво да се види
Благодаря за идеята!

МГМ, благодаря!Ще го имам предвид.Но ако минаваме в района непременно ще ти пиша да се видим😜

# 606
  • UK
Задължително пиши Simple Smile. Тук поне има хубави паркове и плажната ивица е приятна за разходки.

# 607
В четвъртък летим за България. Първоначално като купим билетите ме обзема еуфория и постепенно ме налягат притесненията. Само дано хладилника и климатиците да тръгнат, както и да нямаме проблеми с интернета. Че по колата ни там има да се прави нещо вече знаем. Mr. Green

# 608
  • постоянно
В четвъртък летим за България. Първоначално като купим билетите ме обзема еуфория и постепенно ме налягат притесненията. Само дано хладилника и климатиците да тръгнат, както и да нямаме проблеми с интернета. Че по колата ни там има да се прави нещо вече знаем. Mr. Green

Блу ,
 весела ваканция  bouquet Мноооого ви завиждам .  Hug

# 609
  • UK
Усмивчица Благодаря  bouquet

# 610
Her, мерси! Пък ти ако имаш вариант да смениш почивката, сменяй! И ние така и не сме ходили в Турция на море, но вече и не искам там.

# 611
  • UK
Блу, приятно изкарване! Ние сме другия четвъртък.

Да ви попитам, как процедирате с парите, когато пътувате в България, теглите от англ си сметки и обменяте на място или превеждате предварително по бг сметка или как? Как е по-изгодно? И дали няма да имам проблем с активността по сметката си от България, да не вземат нещо от банката да ми блокират картата или акаунта и да имам разправии, трябва ли да ги предупредя, че ще пътувам?

Нашият рожден ден мина добре, да ви кажа,че направихме голям фурор с картонената торта, благодаря за идеите и помощта, нито учителката, нито децата и родителите бяха виждали подобно нещо, бяха много впечатлени, имаше подаръци, те си имаха и празник на същия ден в училище и имаха програма с песни и пикник в двора, на който бяхме поканени и ние. Мина много хубаво и приятно. Тортата за ядене също стана много добре, накупувах продукти за украсата от Теско и с таткото направихме съвсем прилична детска торта с фондан и пожарникарска тематика. Супер стана. Сега чакаме края на ваканцията и пътуването към България, децата вече се вълнуват. Само да избутаме тази седмица, че съм на работа почти всеки ден, замествам колежка и идва нагорно на всички ни.

# 612
  • постоянно
Dejie,
аз съм с Натуест и те държат да им се каже че ще пътуваш , къде и за какъв период от време.
Винаги обаче си вземам и някой лев кеш - за всеки случай ако решат да ми спрат ненадейно картата. Не
,че няма от къде да взема , но все пак.  Mr. Green

Момичета ,  голям съм карък . Винаги ходим  в България заради родителите ми , а и нали живеем на морето съчетаваме плажуването. Миналата година ММ предложи тъй като майка  е в друга страна за няколко месеца да отидем на по-различна почивка където аз ще си почина и няма да се налага да карам , превеждам ..... а и нали тази година ставам на 40 един вид като отбелязване с нещо по-различно . Ето сега различно ...... Sick

# 613
  • UK
Ние сме в Барклис, някой да знае как те процедират? Намерих единствено, че биха могли да се свържат по телефона да потвърдим транзакциите, ако нещо се усъмнят.

her, съжалявам, много страни вече не са безопасни за почивки и туризъм, жалко.   

# 614
  • UK
Аз съм с Барклис и два пъти съм си ходила без да ги уведомявам и съм плащала с карта навсякъде в България и не е било проблем.

Общи условия

Активация на акаунт