Против акне/пъпки по лицето 5

• 117 499
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Епона, благодаря Hug

# 646
Здравейте.Някой ползвал ли е китайската маска за черни точки? Доволни ли сте?

# 647
  • Русе
Влизам да се оплача, че английския Panoxyl 10% вече не може да се намери никъде. Спрян е от производство.  newsm45  Какво ще правя не знам. Само той ми помагаше.

Това кремче го дават за заместител.

Препоръчително е да се ползва с Cetaphil за чувствителна и суха кожа.

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 16:48 от maiche

# 648
  • Бургас
Наясно съм с повечето заместители, но са повече от двойно по-скъпи.

# 649
  • Русе
Наясно съм с повечето заместители, но са повече от двойно по-скъпи.

Защо да е двойно по-скъп? Thinking Паноксила също последната му цена е 9.99 паунда.

# 650
Аз май само дето предварително се израдвах на ефекта на БП.
Споделих предната седмица, че след около седмица ползване се събудих с доста суха кожа и белеща се.
Irene Adler ме успокои, че е нормално и че кожата ще свикне. Но сега, няколко дни по-късно, забелязвам някакъв участък по лицето си, под устната, само в едната половина, който ми стои зачервен. Confused Точно този участък беше един от белещите се. 2-3 дни стоя така, не съм мазала с абсолютно нищо, освен с хидратиращ крем. Днес вече не е толкова червено, но ме притеснява. След баня пак беше изпръхнало. Cry Мисля си, че е някаква реакция към БП, тъй като се води силен. От друга страна пък много странно, че само в тази зона.
Усещам си кожата и многоо суха, както никога до сега, и на скулите. Rolling Eyes
Направо не знам, страх ме е да не се е получил някои дерматит и сега не смея да мажа с нищо.
На друг случвало ли му се е? Ще изчакам да видя дали ще отмине от самосебе си.  Sad

# 651
И на мен ми се е случвало когато съм мазала по-големи участъци с БП, точно на същото място под устните около брадичката. Мина си само след седмица-две

# 652
А после появява ли ти се пак?
Много странно. Crazy

# 653
После си минава и не ми се е появявало, освен ако пак не съм се мазала с БП. Може би там кожата е по-чувствителна, а и моя БП е 10%, нормално е кожата да се изгори. Трябва си много добра хидратация преди всичко.

# 654
Аз трета седмица ходя с червени скули, изгорени от БП. Хем знам да не мажа толкова близо до очите. Не боли, но е зачервено. Не ме притеснява защото съм оптимист и мисля, че ще се оправи  Laughing А и си отглеждам една пъпка на брадичката сега и цялото ми вниамние е насочено към нея. Между другото, моят крем е само с 2,5% БП и пак ми изгори кожата, така че дори ниските дози са си доста силни.

# 655
Благодаря, момичета. bouquet

# 656
Привет отново!

Аз имам няколко въпроса.Първо,видяло се е,че с козметика (среден клас) няма да си оправя лицето,постоянно излизат нови пъпки,като последните два месеца е някакъв ужас.Тъкмо се скрие едната,излиза друга.Имам и множество черни точки,навсякъде по лицето.Та,въпросът е,да започна ли да ходя на козметик за почистване?И колко често трябва да се посещава?Ходила съм преди,но сега не знам защо,обаче малко се притеснявам.Като виждам колко време седи червено след като си стисна някоя пъпка,и как става направо рана..а си представям как ще е на няколко места.

Другото,което ме интересува е,какви изследвания да си направя,за да видя,дали не е някакъв хормонален проблем?

Иначе,и друг път съм споменавала,че това се получи някъде след 21-вата,22-рата ми година.Лицето,косата,кожата,всичко се промени към по-лошо.Нито в пубертета,нито някога съм имала такива проблеми.Сега не мога да се гледам  Tired

# 657
  • Бургас
Анчето, да не те разочаровам, тук повечето сме си правили хормонални изследвания и уж всичко е в норма. Аз също си правя всяка година и всичко е перфектно. Моите започнаха да излизат на 25г.

# 658
  • София
Здравейте,

Да ви попитам какви изследвания си правите за хормоналното акне, което се появавя около 40тата година? В рамките на ден-два ми се появиха болезнени пъпки по брадичката. Случвало се е и друг път там да имам през изминалата година. 
Така или иначе днес ще ходя на лекар, но този, който ми излекува преди години бактериалното акне, доколкото си спомням е склонен просто да предписва противозачатъчни при хормонално, които не ми се пият.

Пия сравнително редовно вечерна иглика, а наскоро започнах и мака корен на прах да приемам. Нямам новопоявили се пъпки, но тези доста ме притесниха.

# 659
Irene,аз до сега не съм правила, с изключение на едно TSH , но беше преди година някъде..Решила съм и щитовидната жлеза да изследвам.Не мога да се примиря,че няма причина.Както казах,никога преди не съм имала акне,черни точки,пори и мазна коса.Кофти е като знаеш,че преди не е било така. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт