Против акне/пъпки по лицето 5

• 117 519
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Аз да кажа,че откакто забременях почти нямам пъпки.И лицето ми се изчисти.Излизат мн рядко по една-две.

# 631
  • Бургас
И аз бях така. Кожата ми беше станала гладка и мека. А за косата да не казвам. Веднъж една фризьорка ме пита дали не съм със екстеншъни. За съжаление няколко месеца след раждането всичко се завърна още по-лошо от преди.

# 632
Много се радвам за теб мис Бингли bouquet

При мен беше точно обратното, имам момиче. Wink

Вип, аз съм хвалила първото кремче на нютроджина с 2.5 % БП. Много хубаво. Имаше го преди в олх и исках да си взема ей така да си имам за всеки случай, но са го купили. Laughing
На мен ми беше добре, даже към края на опаковката много започна да ми се зачервява кожата от него, а вече го ползвах доста време, ама си го изхабих докрай. Зачервяването изчезваше на другия ден.

Аз не смея да се похваля ама миналия месец преди и след цикъл се разминах без пъпки, сега всеки момент ще ми дойде и също няма нищо. Ама продължавам да се мажа редовно с този крем на свр себиаклиър актив. Дали пък не е заради него. Thinking

Ирене, ако имаш едно давай второ щом и на теб така се е отразила бременността. bouquet

# 633
И  аз си мисля ,че всичко ще се върне, ама здраве да е. Козметичката ми каза, че е съвсем нормално, по време на бременността лицето ми да се изчисти, просто защото нямам цикъл, хормоналните нива са променени. Косата ми хубава, но тя винаги си е била такава, само дето расте яко, нови растежи имам като антени. После ще почне да капе и така докато се възобнови.
С идването на цикъла отново почти съм сигурна, че пак ще се появят, но това нещо не можем да го спрем, просто природа, организъм, а пък може и да имам късмет и да си остане така, при всеки е различно Simple Smile

# 634
  • Бургас
Ирене, ако имаш едно давай второ щом и на теб така се е отразила бременността. bouquet
Grinning хах и аз съм си го мислила, но само заради това едва ли ще се навия. Особено като си спомня докато ми се възстановят хормоните после колко зле се чувствах, но това е друга тема.

# 635
Благодаря ви! Ще потурся в аптеките с подходяща концентрация за тази възраст.
Няма го в аптеките. В България не се продава.

Това не е вярно! Има поне една аптека, която го прави.  Peace

Момичета,какви фон дъо тени използвате-клас,марка.Питам ви,защото при мен най-често именно фон дьо тена е причина за пъпки и все още не съм намерила точния. Peace

Аз установих, че много ми влияят химичните слънцезащитни филтри, които слагат в много от фдт-инте (и бялата козметика). Затова гледам да ги избягвам като ползвам фдт без слънцезащита (слагам минерална такава предварително под него). Един от малкото, които не ми причиняват проблем, е MAC Nourishing Moisture Waterproof Foundation (с комбинирана мазна + нормална, която при студ и вятър става суха).  Peace

# 636
Mики    На мен пъпки около цикъл не са ми излизали сигурно от тийн годините. Не трябва ли след пубертета принципно да не се появяват?

# 637
Mики    На мен пъпки около цикъл не са ми излизали сигурно от тийн годините. Не трябва ли след пубертета принципно да не се появяват?
Това изобщо не е задължително.Даже става по-зле при някои.Аз в пубертета почти нямах,но след 22,год.възраст ела да видиш какво стана.Има и възрастно акне,провокирано от др.неща.

# 638
Искам да ви попитам каква точно козметика използвате? Хидратираща, подхранваща, анти акне, редувате ли ги. Забелязвам, че от анти акне козметиката кожата ми много се изсуши и раздразни, зачерви се от прекомерното изсушаване. Чудя се дали  мога да нанасям хидратиращ крем след анти акне и какъв крем бихте ми препоръчали

# 639
Искам да ви попитам каква точно козметика използвате? Хидратираща, подхранваща, анти акне, редувате ли ги. Забелязвам, че от анти акне козметиката кожата ми много се изсуши и раздразни, зачерви се от прекомерното изсушаване. Чудя се дали  мога да нанасям хидратиращ крем след анти акне и какъв крем бихте ми препоръчали

Ползвай си и хидратиращи и подхранващи продукти, лосиони и маски за други нужди, всичко, което ти се отразява добре, не запушва порите и не влияе зле на акнето. Особено пък от определена възраст натам, няма как да мине само с козметика против акне.
Поредността е точно третиращ крем против акне и тогава друг крем, ако има нужда. Аз много харесвам Vichy Aqualia Thermal лека формула, много добре успокоява и хидратира. Също и Еveline 360 Hydration, но не не може да се сравнява с първия.

# 640
  • Бургас
Влизам да се оплача, че английския Panoxyl 10% вече не може да се намери никъде. Спрян е от производство.  newsm45  Какво ще правя не знам. Само той ми помагаше.

# 641
Ужас! Confused
Е, що го спряха? #Cussing out

# 642
  • Бургас
Ми не знам точно. Май фирмата вече я няма, купена от от груга или нещо подобно.

# 643
  • София
Благодаря ви! Ще потурся в аптеките с подходяща концентрация за тази възраст.
Няма го в аптеките. В България не се продава.

Това не е вярно! Има поне една аптека, която го прави.  Peace

[
Епона, моля сподели аптеката, в която продават продукти с БП подходящи за младежи. За този продукт имате ли мнение:Clean & Clear, Advantage, 3-in-1 Exfoliating Cleanser, 5 oz (141 g) bouquet

# 644
Козметични продукти, съдържащи БП, като посочения, има в търговската мрежа в САЩ. Същите продукти тук са без БП в състава.

Аптеката тук прави гел с 2.5% съдържание активно вещество БП, другите съставки са помощни. Подходящ е за всеки, който има проблем с пъпки, без значение от възрастта. Вече зависи доколко индивидуално би помогнало на някого. Други пък са чувствителни към съставката. (Не конкретно за този продукт, а към БП изобщо).

Прочетете повече:
http://eruditabg.com/?pid=7&NewsID=702

Общи условия

Активация на акаунт