Ами сега?

• 14 941
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
Как да говориш с кой?

# 76
Момичета, имам питане...как да говоря с него.. Чувствам се толкова глупаво и неуверено, дори не знам какво да му кажа, откъде да започна..зациклила съм. Не искам да е толкова очевидно, че ми омекват колената ако ме разбирате.
А защо?Нали искаш само секс, без обвързване и задълбаване?
Просто си му кажи, че си му навита, оправете се и кой откъде е.
Какво има да го овърташ?

# 77
Била съм в подобна на твоята ситуация. Моето мнение е, че не обичаш приятеля си, а просто е навик, приятелство и обич, но не ЛЮБОВ.

Моят съвет е да се разделиш с приятеля си, да бъдеш малко сама, да си "поживееш". И ти пожелавам да срещнеш точния човек, както се случи при мен, тогава забравяш за други, не изпитваш нужда да изневеряваш, когато обичаш истински.
 Hug

# 78
Ох..изтече ми сесията и толкова писане отиде по дяволите.. #Cussing out
Хайде отначало..
Просто не знам как да бъда директна без да се излагам. Не мога да му кажа " здрасти, хайде да се изчукаме лятото, като дойда в България", особено при положение, че не сме си казали дума месеци наред. А може да се окаже, че има някоя приятелка и тогава рискувам да ме отреже и аз да си татуирам "кръгла идиотка" на челото, или ако пък въпреки това е навит, аз ще се отблъсна, защото не бих се хванала с обвързан мъж, дори и само за секс.

# 79
Няма какво да му пишеш и да му се обясняваш, пиши му понякога общи приказки "как си и т.н".
Като си дойдеш в БГ предложи му да излезете някъде, пийнете си и го покани после у вас. Действай, не се обяснявай.

# 80
Sisi, любовта на живота ще почака. Нямам нужда от това засега  Stop Времето ще покаже дали изобщо ще ми се случи. Радвам се, че при теб нещата са се развили добре и си щастлива.  Hug

# 81
Няма какво да му пишеш и да му се обясняваш, пиши му понякога общи приказки "как си и т.н".
Като си дойдеш в БГ предложи му да излезете някъде, пийнете си и го покани после у вас. Действай, не се обяснявай.
В нас..доста трудно да го поканя Grinning Иначе предпочитам той да действа, а аз просто да се оставя, много ме е срам така да се предлагам на някого иначе. Веднъж ме беше питал " защо избягваш да ме гледаш в очите?", мислих си " защото ако те гледам трябва да те изнасиля", а тогава изсипах най-голямата глупост, че е застанал пред слънцето и очите са ми чувствителни  ooooh!

# 82
Еми тогава какво има да говориш с него? Щом не искаш да правиш ти крачката, просто чакай, но му пускай закачки.

# 83
  • постоянно
Пиши му , че ще си в БГ от еди коя си дата  и ако  има желание може да се видите. Уговори срещата да е pm за да предразположи за алкохолни питиета и коктейли. И другото ако е писано .... ще стане.  luvbed

Все пак си мисля , че  е малко " грубо " относно човекът с които си сега , но това е лично мнение  Mr. Green

# 84
За мен и приятелят ти не те обича - истинската любов няма да изтрае друг и няма да остави всичко на теб, категорично твоят приятел също има друг интерес от теб. Намерили сте се по интереси- чудесно. не знам дали в такива отношения изневярата е нормална, простима и т.н.
За мен това човек да не се уважава си е негово право. Ако се уважаваш, ще прекратиш връзката си, ще опиташ с другия човек, дори само секс да е и така.
Другото поведение  е дума, която не е за форум и не искам да я пиша, но се сещате коя е.
Успех.

# 85
Благодаря на всички за мнението и съветите, ще видя как ще се развият нещата, ще премисля няколко дни и ще взема решение, защото наистина от това мъчение (и за двамата) ми е писнало  Peace
Не знам дали има какво още да добавя или обсъждам по темата, просто мисля, че се изчерпа.
Пожелавам на всички хубав предстоящ уикенд и бъдете здрави!  bouquet Hug

# 86
той е на 27 и развива доста успешна кариера в България, много е интелигентен със страхотно чувство са хумор.
Адски арогантно копеленце, харесва му да ти пусне мухата и да те остави ти да го търсиш. Дотолкова е самоуверен, че може да има всяка, че ми идва да му уредя безплатна кастрация. Същевременно е интелигентен и манипулативен, не е първи красавец, но е много харизматичен и като си отвори устата ти влиза под кожата.
Ивайло какъвто ми се вижда, сто на сто не чака да дойде август за да го огрее евентуално с тебе, а си тъче и на друг стан (или на няколко едновременно).
Та гледай тъй да си направиш отпуската, че да не го уцелиш като е на Какао Бийч с някоя друга.

Иначе подкрепям съфорумките - освободи сегашния от себе си. Нагло е някак си той да ти плаща сметките (ако правилно разбирам твърдението ти "не мога да си позволя да се отделя от него") а ти да ходиш да се чукаш с други.

# 87
Боже, колко си прозорлив, добре че си ти да ми отвориш очите иначе щях да тъна в невежество и заблуда, че стои да ме чака с китка в ръка и обнадеждена физиономия на пейката пред нас.  Crazy
Колкото до това защо не мога да се отделя, съм обяснила и финансовата страна на въпроса изобщо не се засяга в казуса.
П.п. темата е изчерпана!  Peace

# 88
Здравейте, аз пак включвам.  Grinning
Та, с вече бившия ми приятел се разделихме. Доста думи се казаха и доста кофти чувства се изляха. Поех друга посока в живота си, за няколко месеца всичко се промени драстично.
Болката ми е следната..не спирам да мисля за "другия". Хора, свива ми се стомаха всеки път като се сетя за него, започва да ми премалява. Немога да го опиша, получавам физическа болка от тези емоции. То е ясно какво трябва да направя, но не мога...просто не мога.
Нямаме контакт от месеци..кисна му в профила като някоя лунатичка. Никога не съм омеквала така пред мъж, изпитвам неконтролируемо сексуално привличане само единствено към него..ненормално е. Имам колеги и приятели мъже, които наистина са страшно мъжествени, показвали са интерес към мен, но аз съм напълно безразлична към всички. Като сенки са ми, които минават покрай мен.. Доста горда съм и не мога да се преодолея да направя първата крачка, просто ми се свива стомаха, устните ми залепват, дланите ми треперят..не мога да се позная. По принцип съм устакярка и доста самоуверена, не ми пука от никого..но стане ли въпрос за него, започвам да заеквам като някой пубер..
Моля ви дайте ми акъл как да си помогна.. ooooh!

# 89
  • София
Или си смири гордостта, или си туширай мерака.
Не виждам трета възможност. Peace

Общи условия

Активация на акаунт