Погледнах и се сетих, че те от 2014 г.са едни от най-големите конкуренти на нашите, а главната им актриса винаги ми е била много антипатична.Сериалът е започнал 2013г., но тогава на върха е нашият сериал и почти всички награди са за него.

, и аз го погледнах този сериал, но не ме впечатли много
Това на първо четене (и последно засега
, новия епизод много ми хареса, но...Даиса е бременна наистина
Споменаваше се и в спойлера, но мислех, че нещо не съм разбрала
Смятах, че тя е около годините на Сантош, маалко по-млада може би, но не толкова, че да може да забременее
Не, че няма изключения, де, но пак ми е странно
Класиката се завръща
После му каза Во Ай Ни, и тяхната песен пуснаха, три от три
Липсваше и само стола

Сигурно се крие от срам (беше си покрила главата), защото как я нереди Сантош, а Мена и Арзу се спукаха от смях отстрани...И Сурия бяха слезли да видят какво става
Сантош като почна, че снахите Сандия и Мена не мислели за дете на тази възраст, а за Арзу още имало време
Тук искаше да каже, че Сандия и Мена са стари за дете или аз нещо не съм разбрала
Според мен си им е нормална възрастта 
Може би попрекалиха само че...
Ще видим утре какво ще се окаже
Много сладки Сурадж и Сандия в сцената на балкона ,а Мена от долу ядейки фъстъци и усмихвайки се каза ,че те били вечно влюбени 
Зрели ,зрели колко да са зрели и Мена и Сандия съвсем спокойно могат да си родят по още едно дете защото са си в напълно подходяща възраст
При Даиса нещата малко вървят към чудо защото както и да го погледнем тя си е вече във възраст за внуци ама пък като е бременна какво толкова ще си има бебе и това е
Под английския превод има коментари и там са пресметнали ,че Сантош е родила Сурадж като е била на около 16 години ,Сурадж на кабади турнира бил на 34 г. значи сега е 35 годишен ,а мама е на 50 и няколко ,Даиса изглеждала по-млада значи да речем е около 46-47 години с две думи и тя може да забременее и не е никакво чудо а напълно възможно нещо 
е че Сураджи и Сандийка докато разрешават случая с болестта нелвиш не могат ли да правят секс
Другата ми изненада беше катоо прочетох ,че Сандия може би е била изнасилена като беше в безсъзнание в храма на Махешвари и за това била притеснена в промото като казва ,че е бременна ,а Сурадж бил шокиран поради същата причина
другата глупост пък беше ,че със Сандия може да се е случило нещо докато беше изгубила разсъдъка си и Сурадж я намери пред храма
Какви са тия черни мисли от тези хора не разбирам
от къде им хрумна ,че има изнасилване
ами ,че Сандийка просто се притесни защото точно преди това Сантош каза ,че вече била зряла ,за да има бебе ,а Сурадж беше по-скоро изненадан ,а не шокиран от новината 
нека ,нека нищо и няма тя това заслужава
Сантош и каза да не се притеснява ,че ще и дадат играчките на Вед ,за това пари да не давала
Сандийка веднага обаче забеляза ,че Арзу се ошумолява като ,чу Сантош да разправя ,че с Чоту тамън били готови за бебе и реши ,че още не са били интимни и със Сурадж решиха да проговорят на Арзу и Чоту по този въпрос
но така им говориха ,че не знам дали ги разбраха на къде бият

Мисля ,че Емили трябва да се обади на Сандийка да дойде да строи всички в две редици и да разреши проблема 

, благодаря ти за разказа
Вярно са като черна станция някои хора, какви са тия спекулации
Защото била притеснена Сандия, първото им предположение е изнасилване
Сигурно са си седели на ушите докато са гледали епизода, където, както каза, причината за притеснението и си личи- Санторини я мисли за зряла, немислеща за дете жена
Все пак мисля, че всички ще се зарадват като разберат
Та, когато се записваше за състезанието в Сингапур на екрана на лаптопа, където пишеха заявката за участие (222 епизод) пишеше, че е на 28, значи трябва и на толкова да е бил на сватбата, тоест 28+14= 42
Би трябва да е на 42 години, а тук казват 35?!

новата тема си я направила страхотна

е като в приказките
благодаря ти още веднъж

ама и тя намерила от къде да краде..

също се посмях
хубаво са решили да им кажат на Арзу и Чоту да не си губят времето като тях когато се гледаха под леглото вместо да се гушкат на него

, така е, филм е, гледам да не обръщам внимание и да си трайкам, но често ми се набиват на очи такива неща и в други филми и като тръгна да го мисляя
Като че ли има някакво значение

Когато тези епизоди ги снимаха в Индия не беше ли наистина март 2015?!
И после нали имаше скок във времето
Гледам в индийския форум са пускали анкета- всички са за момиче!
страхотна Сандийка
чудесен колаж
Във видеото от сета където показват сцената в която Сандия казва ,че е бременна ,мисля ,че и Дипика я питат кога ще си има бебе и Дипика прави жест нещо като нашето Дай боже
Така че може и това да се случи ,но ако Дипика забременее сериала ще тръгне в съвсем друга посока ,тъй като няма да може да снима по-тежки сцени и като и напредне бременността ще трябва да работи по-малко и да си вземе и по-дълга почивка преди и след като роди ,нооо ако е бременна нема да връщаме бебето сега заради един сериал ха ма ха 

Всички му казвали ,че приготвя много вкусни бургри ,които никъде другаде не се приготвяли така ,Анас не знаел дали това е истина или го лъжат и сега щяло да се разбере
и обяснява как се приготвя бургера 
Шаника
те в нашия сериал ,а и по-принцип в сериалите си нагаждат годините така както им е угодно на сценаристите ,за да се връзва с действието
Мен ме беше изумила възрастта на Булбул
така си я нагодиха да е горе долу възраст на първия голям Чоту ,че ми обърнаха погледа

, за лека нощ 

Радост, Ени, Робин, Тара, Софи, Emiliya, yess, Надя ...
Благодаря на всички ви за прекрасните думи - радвам се, че темата ви харесва и че сте изписали толкова много неща днес!!!
Благодаря ви и за всички невероятни клипчета, снимки, колажи и коментари свързани с нашите любимци и с прекрасния ни сериал ...
Благодаря ви и за разказите на новия епизод в Индия ...
Аз все още не съм го гледала, защото цял ден бях на бал и се върнах доста късно!!!
До преди малко гледах епизодите по БТВ Лейди, които също са чудесни, а след малко непременно ще изгледам и този в Индия ...
Много ме зарадвахте с нещата, които сте пуснали - най-много се израдвах на клипчето пуснато от Робин - гледам го отново и отново ...
Сурадж и Сандия и тяхната уникална любов!!!
Нямам търпение да видя тези сцени - много обичам, когато ги виждам заедно гушнати, щастливи, притиснати страстно един в друг ....
Обожавам, когато Сурадж притисне в гръб Сандия към себе си и я прегръща и целува!!! А като я приклещи - ухааа после работата става ...
Хареса ми и момента, когато тя тръгна да пада, а той я хвана - понесе я на ръце и я сложи в леглото!!!
Когато се закачат и гонят също са супер сладки - уникални и неповторими ...
Изобщо не ги мислете годините - Сурадж би трябвало да е около 35-36 в момента в сериала, подобно на Анас!
Но това не е толкова важно ...
Сурадж и Сандия са като младежи - обичат се страстно - целуват се, прегръщат се и стават все по влюбени с всеки изминал ден ...
Както се казва за любовта няма възраст - я вижте как се гонят като влюбени гълъбчета и отлично запълват времето си заедно ...

Личи си, че грам не са гледали "Светлината" и затова говорят подобни небивалици ....
Много бързо била забременяла Сандия - ами защо не? Двамата със Сурадж са дейни и бързи в това отношение ...
Когато Сандия беше психически нестабилна - крадеца просто й откравна гривните, но щом видя, че е тръгнал да обира полицейския инспектор Снадия Рати побягна с 300 и дори лично се предаде в полицията и върна вещите на Сандия на Сурадж!!!
Този беше пълен кретен - нищо не е станало със Сандия, после в храма също никой нищо не й е направил.
Буквално за секунди тя загуби съзнание и й инжектираха антидота, за да се излекува от болестта - после я изведоха навън, където Сурадж я намери след има няма 2-3 минути ...
Това е ясно за всички верни фенове на "Светлината на моя живот", които гледаме сериала всеки ден!!!
Просто някои анти фенове на сериала се ядосват, че нашия сериал винаги служи за пример и дава добри послания.
При Сурадж и Сандия всичко е толкова красиво, чисто и прекрасно - тяхната любов е уникална!!!
И понеже някои завиждат на това, понеже при техните любими сериали е различно си съчиняват небивалици от този род. Хич и не смятам да им обръщам внимание ...
Още след като нещата с Арзу се изясниха и предния трак свърши - Сандия и Сурадж имаха прекрасни мигове в спалнята с гушкане, галене и прочие ...
След това започна Нервиш трака свързан с Вед и сляпата вяра - но те не са били при Бини чак толкова дълго - освен това си бяха заедно през цялото време, имаха и хубава спалня - може да са я опитали някоя вечер!!!
Пък и след като спасиха Вед и изясниха истината 100 % са го отпразнували подобаващо по-късно в спалнята ...
Освен това още щом се върнаха и започнаха с романтиката - пръскане, галене, докосвания ...
никой от нас не им свети в спалнята, за да види колко пъти и кога правят нещо ...
Пък и след като се върнаха до момента, в който Сандия разбира, че е бременна - може да са минали няколко дни, в които са правили активно кекс ...
Така, че работата с бременността си е ясна
То и в спойлера си го пишеше - двамата ще се зарадват, че ще си имат още едно бебе, но ще са притеснени от това как да кажат на Сантош и другите след като я чуха какви ги наприказва на Даи, за нейната бременност ...
Но според мен Сатонш не смята, че на Сурадж и Сандия им е минало времето за бебета - както и на Менакши или Емили. Дори наскоро си мислеше, че СУРИА ще си имат бебе, а то се оказа, че искали да доведат кучето на Арзу ...
Тогава тя се разочарова, че не е познала и може би си мисли, че не искат друго засега - а в случая с Даи е решила нарочно да й се присмее, заради нейната възраст и е дала хипотетично снахите за пример, но едва ли мисли това, дето е казала ...
100 % научат ли всички много ще се зарадват, че Сурадж и Сандия пак ще си имат бебе ...

Дипика е още млада и има време за тази стъпка.
Не е нужно да бърза, но когато и да реши да си има бебе в живота се надявам това да не попречи на работата й в сериала и тя да продължи да си снима в "Светлината" до края заедно с Анас ...
Вярно това би променило нещата, но ако се случи може да направят както с Каника и тя да продължи да си играе ...
Но според мен сега това с бременността не е свързано с Дипика, а е нова идея на сценаристите, все пак е време да видим Сурадж и Сандия отново като родители. Този път може да си имат едно прекрасно момиченце ...
Каквото и да е - важното е да им е живо и здраво и те и Вед да му се радват и да го гледат как расте ...
А когато бебето се роди се надявам да ни покажат как те се грижат за него още от бебе и как то расте пред очите на зрителите - не искам повече скокове!!!
Искам Сурадж, Сандия и Вед да се грижат за бебчето ...

Жалко само, че Анас не е номиниран за най-добър актьор, както и че сериала не е номиниран, а и и нашите сладури Анас и Дипика не са номинирани за най-добра двойка - това ме ядосва!!!
Може би правят наградите на базата на първите месеци от годината, а тогава наблягаха на трака с Арзу и Чоту и може би затова не са ги номинирали ...
Но ние си знаем, че нашите любимци и сериала ни са номер 1 ...
А въпросния сериал дето уж обира наградите е толкова загубен - и откъм сюжет не ми допада и откъм актьори!
Обаче имат силен гръб - спонсорката им спонсорира наградите на Star Parivaar и затова феновете мислят, че има нещо гнило ...
Тара - има и нови сериали в ефира на Стар Плюс и другите телевизии, но нещо не събират нужната аудитория и май 3 от тях ще бъдат спрени лятото ... 

Като истинско семейство са си - как хубаво са си седнали, смеят се и се забавляват заедно ....
Не мога да им се нарадвам ...
.